Плевнелиев: Горд съм, че се Опълчих на Путин! България няма бъдеще с Русия, нямаме място в колхозите, защото сме европейци!

10

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Плевнелиев, добре е да знаеш следното:

Призоваваш българския народ да обърне гръб на братска Русия, с която той има вековна кръвна връзка!

Гавриш се с българската памет и история!

Продал си президентския си пост на САЩ срещу долари!

Хайде, прочети си историята на България и виж има ли поне един наш държавник, който да е сътворил подобна свинщина и да му се е разминало без да плати измяната с главата си… или поне с куршум!

Защото историята помни!

А ти Плевнелиев се моли да останеш в нея просто като един шут, който е изтъргувал най-безсрамно интересите и вярата на народа си. Дано имаш късмета и се разминеш само с това! Skandalno.net
rosen1Плевнелиев даде едно от последните си интервюта по телевизията и за пореден път доказа, че е най-голямото недоразумение в българската политика.

„България е страна, която е много добре представена по света от мен – президента й! Горд съм, че направих така, че  излишните протоколи държавният глава да бъде придружаван от първата си дама ги оставих в миналото и не робувах на тях. Показах, че е нужен по-малко протокол, за да има повече ефективност“, каза той.

Е, Росенчо пропусна да уточни, че не той е нарушил протокола, а първата му дама Юлиана, която му би шута още като го избраха с 500 хиляди фалшиви бюлетини. Юлиана Плевнелиева запази достойнството си, като отказа да се прави на маймуна в ГЕРБ-аджийския цирк! Но това са подробности.

„Няма да се кандидатирам за втори мандат“,  добави скромно той. Като пропусна да каже, че не той е взел решението, а причината е, че просто никой не го иска. Нито народът, нито приятелите му от ГЕРБ. А когато преди два месеца намекна, че има вероятност да се кандидатира, ГЕРБ веднага му резнаха крилцата.

„Горд съм, че дадох референдума на Слави Трифонов на съд!“ – продължи да се пъчи дребното човече.
„Референдумът съдържа противоконституционни въпроси, които изобщо не са обсъждани в парламента. Аз съм този, който го спря и го прати в съда“, удари се в гърдите президентът.

Всъщност противоконституционни въпроси в референдума на Слави няма, а има противогерберски такива, но Роско скромно премълча това. И заяви, че се гордее с нещо, което не е за гордост, а за срам.

Защото прати в съда искането на 700 хиляди българи, които желаят да се отърват от порочния олигархичен модел на  българската политическа система. Но бяха плеснати през ръцете от един човек, който е кукла на конци и не може да командва дори  собствената си жена. Която пък скоро няма да му е жена, защото подаде молба за развод.

Плевнелиев не пропусна да се ожалва и изрази обидата си от това, че са скъсали снимката му в ефир. Това било обида не към него, а към държавността.

Каква държавност, бе Роско?

То държава няма, вие държавност търсите!!! И сценаристът на Слави скъса Твоята снимка, а не на някой патриотичен символ на България като герба или знамето например. Така, че всичко е в рамките на закона!

Плевнелиев не пропусна да се докара и на американските си господари, като за пореден път се заяде с Русия.

„Не виждам бъдещето на България в казахските степи и колхозите!  Ние сме европейци, не сме в степите. Нашата политика е европейска и модерна, насочена към евроатлантическите ценности.

Русия е страна, която не е излязла от социалистическия си начин на мислене и приятелството ни с нея ще ни дърпа назад.

Затова трябва да се държим здраво за новите си партньори – ЕС и НАТО“, завърши Плевнелиев почти комсомолската си реч.

Роско пропусна да уточни обаче, че „новите партньори“всъщност са такива само за него, Боко, Цвъко и още две дозини соросоидни продажници и десни грантаджии. Не и за народа на България, за когото НАТО и ЕС се явяват господари, сатрапи и бирници!

Плевнелиев, добре е да знаеш следното:

Призоваваш българския народ да обърне гръб на братска Русия, с която той има вековна кръвна връзка!

Гавриш се с българската памет и история!

Продал си президентския си пост на САЩ срещу долари!

Хайде, прочети си историята на България и виж има ли поне един наш държавник, който да е сътворил подобна свинщина и да му се е разминало без да плати измяната с главата си… или поне с куршум!

Защото историята помни!

А ти Плевнелиев се моли да останеш в нея просто като един шут, който е изтъргувал най-безсрамно интересите и вярата на народа си. Дано имаш късмета и се разминеш само с това! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

10 КОМЕНТАРИ

  1. СМЪРТ ЗА ВАС РУСКИ К*РВИ , ТОВА ДЕТО СИ ГО ТЪРСИТЕ ЩЕ СИ ГО НАМЕРИТЕ СКОРО ЩЕ ВИ ИЗ*ЕСИМ ДО КРАК А ТИ МЪР*О ДЕТО ПИШЕШ ТОЯ ПАРЦАЛ ЛИЧНО ЩЕ ТЕ РАЗ*ЕКНА

    • Върви прибери майка си от околовръстното бе боклук! Вече е извънредна смяна и обслужва нон-стоп за жълти стотинки освен мангалите и селяндурите и арабески-бежанци. Ти с тези ли пари паразитстваш нещастник…

  2. Всички изперкват към края на мандата си, но на този чак и феновете му явно полудяха

  3. Та ние нямяме изобщо бъдеще г-н Плевнелиев с такива политици като Вас. не виждам защо да отричате пазарите на Русия то били и колхози ако трябва да възродите икономиката на РБ? Не ме интересува от къде ще идват пари интересува ме дали ще има в България достойно заплащане за майки ,работещи и пенсионери. Това ,че Вие сте горд със себе си, много важно ,аз не се гордея с Вас и Вашите разпенени почитатели , които в живота си не са изрекли нищо друго освен псувни и закани, но може би Вие се гордеете с тях! Жалка картинка !

  4. Това ме уби! Той бил въвел протокола да дава приеми без първа дама. Как пък от цял свят само България се оказа с разчупен протокол?! Дали се гордее, че го наричат Чехльо и че наистина е под чехъл, нещо не споменава.

  5. Продажник.Плюя в лицето ти пародио на президент.Ти си за разстрел.Марш от тук. Вън от България.

  6. Учадващо парадоксално безсмисленна държава, с алчни, често и продажни и чуждолобиращи управляващи от дълги векове, плюещи всеки, но не и себе си виновни хорица сме станали? А защо оплюват и Русия и САЩ и кой ли не и те не знаят, често, но яко плюят? Истината е, че Плевнелиев е прав, че не трябва да се връща тоталитаризма, което не си е отивало, ако погледнем хората на власт, но благодарение на ЕС се допуснаха и някои демократични свободи. Да благодарим на САЩ и ЕС, че ни освободиха от диктатурата пряко, на соц. БКП мафията, макар тя да ограби ресурсите и активите на държавата и да си ги приватизира! Да благодарим и на Русия, че ни пази от ДАЕШ, дори и с войските си в помощ на Асад! Да благодарим и на НАТО, че сритва терористични групировки! Да благодарим, на всеки, който ни е приятел! Но да благодарим ли на въртящите се чужди лобита в политиката, които според интереса си за парици и власт ни завърта ту към едната ту към другата посока? Никак! Да благодарим ли на носещи ни вреди законотворци, цели десетилетия? Никак! Е, много е трудно да се оправят нещата, когато на власт са вредните хора. Затоа никой не ни е виновен, а самите ние, че ги търпим! Търпим чиновници на постовете, които ни прецакват. Търпим правосъдни, които ги оправдават, не ги съдят. Търпим, търпим, търпим и своята си и чужда простотия и алчността на кой ли не. А, затова не са ни виновни нито НАТО, нито ЕС, нито Русия. Само ние самите. С компромисите си към всяко зло.

  7. ТИ МОЖЕШ ДА СЕ ГОРДЕЕШ САМО ДЕБИЛИЗМА СИ,А ХОРАТА ДА ТЕ ЗАОБИКАЛЯТ КАТО ПРОКАЖЕН.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *