Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пиар експерт: Борисов страда от остра форма на Шизофрения!

Отворено алармиращо писмо до Козирките на Каскета, Оловните Войници на Християндемокрацията: Прокуратурата на Републиката, с копие до: д-р Цветеслава Гълъбова, директор на Държавната Психиатрична Болница:

Уважаеми дами и господа прокурори, знам, че сте много заети с важните разследвания по делата на Осемте Чекмеджета, затова ще съм максимално кратък, но изчерпателен. Въпросът е особено важен.

Законът за здравето ясно разписва какви са процедурите, по които гражданите може да алармират Прокуратурата за хора, нуждаещи се от принудително психиатрично лечение. Без да се меся в професионалната експертиза на д-р Гълъбова, смятам, че лицето Бойко Борисов, от град Банкя, страда от остра форма на шизофрения. Налични са следните симптоми на заболяването:

– НАЛУДНОСТИ. Пациентът се чувства преследван от дронове, вуду-сайтове и метежи.

– ХАЛЮЦИНАЦИИ. Пациентът вижда някаква измислена, супер успешна, икономически стабилна и преборила някаква измислена пандемия държава, която нарича България.

– ДЕЗОРГАНИЗИРАНОСТ НА ГОВОРА И МИСЛЕНЕТО. Изреченията му са накълцани като описаната от науката “словесна салата”. Даже ми се струва, че в неговия случай има и едни 100 грама “словесна ракия”.

– СОЦИАЛНА ИЗОЛАЦИЯ, ЗАНЕМАРЯВАНЕ НА ОБЛЕКЛОТО И ЛИЧНАТА ХИГИЕНА. Пациентът се е изолирал от месеци. Според очевидци живее в една джипка, паркирана в Банкя. Облича се перманентно с една синя риза и жълта блуза.

– ЛИПСА НА АДЕКВАТНИ ЕМОЦИОНАЛНИ РЕАКЦИИ. Категорично. Не му трепна окото – нито от скорошните жертви на радикалния тероризъм в Европа, нито от тези на здравния тероризъм у нас.

Радослав Бимбалов, пи-ар експерт

– АЛОГИЯ (БЕДНОСТ НА РЕЧТА). Речта му е като тази на вмирисан, бездомен клошар, който хваща страница от речника, само когато му се ака.

Според Чл. 155. от Закона за здравето, “На задължително настаняване и лечение подлежат лицата, които поради заболяването си могат да извършат престъпление, което представлява опасност за близките им, за околните, за обществото или застрашава сериозно здравето им.”

В тази връзка искам да ви призова да въведете в психиатрично заведение лицето Бойко Борисов. Той започва да буйства и става опасен за нас и за себе си. В повереното заведение на д-р Гълъбова може спокойно да продължи да чува похвали и аплодисменти, че управлява тази негова измислена държава България, в която животът ухае на асфалт от рози.

Със загриженост:

Радослав Бимбалов, гражданин

Facebook, пиар експертът Радослав Бимбалов

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Пиар експерт: Борисов страда от остра форма на Шизофрения!

  1. Анонимен Отговор

    06.11.2020 в 9:43

    БЪРЗО СЕГА И ВЕДНАГА В ЛУДНИЦАТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *