Петя Буюклиева разкри новото гадже на Васко Кеца

0

Петя не изневерявалаПетя Буюклиева се оказа изненадващо  осведомена за  личния живот на колегите си.

Певицата се чудеше как да стане по-интересна на съквартирантите и на зрителите и демонстрира в Къщата, че освен да мисли за прическата си и лака си за коса,  също така, че трудно може да пази тайна.

Тя най-спокойно разкри подробности около любовните връзки на Васил Найденов, все едно, че си говорят какво ще сготвят за вечеря. „Васко си  има ново гадже, Ивайло вече му  е само спомен.  Той пак му е импресарио и  му върши  работата, но вече не се ползва с онези привилегии, които имаше. Новият приятел на Васил е 33-годишен, даже май е малко по-млад, 28-годишен и е балетист“, разкри Петя Буюклиева.

Съквартирантите я слушаха зяпнали и оказала се най-после в центъра на вниманието, Петя подхвана и Йорданка Христова.

Изобщо не е вярно, че е била дълги години любовница на Фидел Кастро. Това са само приказки. Аз на Данчето й го знам  едното гадже, пак е кубинец, но се казва  Тони. Знам го много добре,  защото лично  съм й носила подарък и писмо от него и тя беше много щастлива. Според мен просто е яхнала легендата за Фидел Кастро и я оставила да се разпространява,защото е интересно, престижно е той беше хубав мъж, носеше му се славата на голям женкар и познавач на човешката красота.

Самата Петя обаче каза за себе си, че е скучна и никога не е изневерявала на мъжа си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3DVjg08i9ug

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *