Пак нападнаха Радев в гръб! Никога няма да му простят че…Виж само тук:

14

Опонентите на президента Радев дебнат всяка негова крачка, за да го хванат в гаф.

Но понеже той е доста премерен и дисциплиниран човек, който рядко ще сгафи, на прицел е непрекъснато съпругата му  Десислава Радева.

Тролове са направили  фалшива страница в социалната мрежа, която е кръстена  „Първата дама“. Там се  публикуват коментари и снимки от името на президентшата, като голяма част от тях са провокативни и предизвикателни. Мнимата Радева се държи надменно, поучава, назидава и даже се хвали с бельото, което си е купила. А на опонентите си отговаря грубо и безцеремонно.

„Майко мила!  За тази страница разбрах съвсем наскоро, даже не зная откога съществува. Лошо няма! Не съм сразена или обидена. Това е хубавото на демокрацията – можеш да изразяваш  мнението си, да не харесваш, да иронизираш. Да се чувстваш свободен!

Проблемът е, когато  правиш всичко това анонимно.  Когато се скриеш зад гърба на някого, в случая зад моя и мяташ картечен огън от клавиатурата, скрил самоличността си. От страх ли, от това, че си дребна душа, от неистово  желание да се подиграеш с другите, комбинирано със страх и нежелание да се вгледаш в самия себе си и да признаеш какъв си наистина“, коментира  Радева  менте страницата си във Facebook.

Защото така е по-лесно.  Да се скриеш и да плюеш. Мишкуването ни завладява, за съжаление много хора не могат или не смеят да кажат истината застанали с лице към нея, а навличат булото на анонимността. Неискреността и фалшът ни  завладяват повсеместно и даже трудно започнахме да различаваме истината от неистината. Станахме фалшиви хора.

Имам молба към админите да свалят поне профилната ми снимка, тъй като страницата не е моя и нямам нищо общо с нея. И е доста нелепо да бъде поставена манипулативно снимката ми там.

Иначе продължавайте в същия дух, имате някои доста добри попадения и весели постове.

Не желая да ме харесват всички. Това сериозно би ми притеснило – категорична е в поста си президентшата.

Деси е прекалено умна и знае, че атаките срещу нея ще станат по-жестоки и по-безцеремонни. На прицел е съпругът й, но ще го отнася тя. Вече и сайтовете я плюят анонимно, уж някой читател изплатил възмутено писмо. А други обсъждат дори бельото й без да са го виждали.

ГЕРБ бяха свикнали да имат президент като пионката Плевнелиев. Няма първа дама, няма собствено мнение, мънка и търка една и съща плоча, а като му се обади Борисов, застава едва ли не на челна стойка.

Марионетка. Кукла на конци. Удобен.

Скара ни с Русия, сутрин и вечер правеше метани на НАТО и евроатлантическите ценности. А когато излезеше да държи реч пред нацията, правеше поне по три грешки, а в останалото време заекваше. Типично по герберски.

Радев не е нито марионетка, нито кукла на конци, нито удобен.

Затова и трябва да свикне с помията, с която го заливат шепа добре платени и „мотивирани“ българи, скрити зад анонимни никове.

В битката е впрегната е цялата герберска пооредяла армия.

А „генерал“ Цецко е сложен начело да ръководи парада.

Парад, в който накрая ще остане сам, защото дори Борисов ще го жертва.

Пък Радев…

По-добре го оставете. Борбата е недостойна и по-скоро вие сте недостойни за нея, господа анонимници и господин Цветенов.

Одобрението ви вече клони към нула процента.

Това не ви ли говори нещо?

Или чакате да ви го кажат вашите хора с новия софтуер и слушалките.

Жалко!

Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

14 КОМЕНТАРИ

 1. Видях и разгледах фалшивия профил, но мен подобни простащини не ме дразнят. Не заслужава да се коментират анонимни изцепки. И от Луната личи, че е фалш, а ако някой се кефи на простотии, то си е за негова сметка.
  Деси ги дразни единствено за това, че изразява собствено мнение – каквото и да е то, без значение. Дразнят се, въобще, че я има! Излагала Президента, бля,бля… Не са свикнали съпруга на Президент да има мнение, а пък и нали Пастирката беше 2 в 1? Чест за г-н Радев е да има умна съпруга, която пише смислено и премерено като него. А тънката й ирония… да, направо в целта ги довършва.
  Българите доказват непрекъснато, че уважават своя достоен Президент Румен Радев и съпругата му, а платените медии /няма да ги назовавам/ нека да кибичат и да променят рейтингите, щом като си нямат смислена работа. Смешници, вървящи срещу волята на народа… Тръгнали срещу единствения ваистина ерудиран, честен политик, милеещ за България… Падението е до дъното!

 2. Тежка е битката. И децата му включиха, сега чакаме да намерят някоя забравена баба, писала писма какъв лош внук е. Пък и какви бели е правил в училище. Още не сме прочели дали не е слагал гъбата в чантата на класната. Жалки хорица!

 3. Толкова е ясно всичко – да предизвикат Президента, да започне да се занимава с злобните простотии и да не му остава време за България и нейните проблеми. Вярвам, че ще отстои и ще бъде още по полезен за България

 4. Ей тия маймуни долни няма да се спрат яд ги е че той стана президент и сега се чудят само какви простотии да измислят та да го злепоставят

 5. Маймуни мръсни долни само се чудят какви простотии да измислят та да злепоставят президента яд ги е че той е много над тяхното ниво

 6. Заслужават да влезем в това народно събрание и да ги скъсаме от бой както направиха македонците ама проблема е че българина спи дълбок сън и няма събуждане

 7. stranlivi predatepi na naroda zasto se zanimavate s jenata na general radev vie mafioti ot gerb naistina druga rabota ne varsite iadete kato ciganite narodni pari naroda gladuva i se zanimavate samo s gluposti i predatelstva ostanaha vi broeni dni nie naroda na balgaria ste vi iznvarlim ot parlanenta

 8. А снощи Деси се хвана на хорото пред театър „Иван Вазов“ и показа, че е българка и не й пука от злобари.

 9. Президентът ни Румен Радев е човек с достойнство и достатъчно умен и интелигентен, за да се занимава с кухите простотии на … /знае се чии/. Разбира се, че няма да се подведе, той НЕ МОЖЕ да слезе на нивото им.
  В това съм сигурен.
  Прави впечатление, че когато е необходимо, г-н Радев се обяснява и доказва САМО ВЕДНЪЖ. Страхотно, Генерале, да се научат да четат, вместо само да пишат!
  Аз дори нямам думи за определение на всички тези, наричащи се българи – що за хора трябва да са, за да плюят по ЕДИНСТВЕНИЯ ни достоен Президент?
  Радвайте се, всички трезвомислещи и умни сънародници, че най-после случихме с Румен Радев!
  Гордейте се с най-ерудирания наш държавен глава!

 10. ХА-ХА-ХА…
  .
  Цв.ък – Цвъкита…
  .
  СТРАННИ ЖИВОТНИ ИМА СРЕД ПОЛИТИЦИТЕ И ЖУРНАЛИСТИТЕ… Президента Р.Радев, водел в рейтингите двойно пред Борисов и десет (10) пъти пред Цв.Цв.-кето… За нормалните хора, до тук всичко е ясно, обаче, нали журналистите и политиците са странни животни, та чета по-нататък…:
  – “Цветанов захлупи Радев”
  Автор – журналистчето.
  – Бре, викам си… нещо голяма е станало…, и чета!
  – “…Ние, българите, си имаме свой Исус Христос, нов Исус Христос – Спасител и Обединител – на име генерал Румен Радев…”
  Автор – журналистчето. Повдига си удобно топката “за забиване”….
  И забива, опровергавайки собственото си съждение…:
  – “Така ли е обаче? Съвсем не…, а точно обратното – Разединител на нацията, който отгоре на всичко е склонен да поставя националните интереси в служба на други държави…”
  Но…Автор на последното “цвъкано” е “Цв.–ъкито”
  Е…, чета по-нататък…:
  – “…Радев е неопитен и зелен за този непривичен за него най-важен пост в държавата, който му падна някак от небето…
  първо – недопустима за този пост избухливост;
  второ – с неумението си да бъде сдържан и пестелив на думи;
  трето – с нелогичните и смешни опити за образно изразяване…
  четвърто – с откровените си лъжи, и т. н., и т. н”
  Автор и на това е “Цв.–ъкито”
  Чета.
  – “Нарече парламента на парламентарната република трибунал”
  Автор и на това е “Цв.–ъкито”
  – “Опита се да „вразумява“ и да подчинява политическата класа на държавата, размахвайки заканително в продължение на три месеца двете стенограми от консултативния съвет за КТБ…”
  Автор на това пък са “Цв.–ъкито” и другото “цвъкало” – Вильо Офшорналиев.
  И още.
  – “Опита се да лиши над 2 млн. равноправни българи зад граница от правото им да гласуват”
  Да…!
  Идеята не е негова а на Конституцията на РБ:
  Глава втора – права и задължения на гражданите
  (права които се ползват само ако грежданина изпълнява задълженията си), като например…:
  “Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.
  Чл. 53. (2) Училищното обучение до 16-годишна възраст е задължително.
  В случая с уседналостта става дума за…:
  Чл. 60. (1) Гражданите са длъжни да плащат ДАНЪЦИ и такси, установени със закон, съобразно техните ДОХОДИ и имущество.”
  Е… Става ясно, че не може да гласуваш, ако не знаеш български, не си учил до 16 години и…НЕ СИ ПЛАЩАШ ПОДОХОДНИТЕ ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ… Това и децата го разбират, само част от политиците и част от журналистите НЕ…!!!
  Последва кресчендото на арогантната гангстерска наглост…:
  – “Специално внимание заслужава последната забележка на Радев с „апартаментите“ на Цветанов. Нищо ново и по-различно…”
  ХА-ХА-ХА…
  – “Нищо ново и по-различно…” значи естествено е за председател на парламентарна група да краде и лъже, нагло подкепвайки с депутатско място началника на проверяващите…
  Автор или не… творец и на това “птиче цвъкано” е “Цв.–кито”
  .
  Погреднах, колко “Цв.-ъкита” има в този материал и проумях…:
  – С какво “Цветанов захлупи Радев” – С цял самосвал “Цв.-ъкита”
  (…Пфу…, чак се размириса…)
  .
  Точно за такива свине, които рият в екскраментите си Великият Български Народ е казал:
  – “Една свиня колкото по-дълбоко рине в л@йната си , толкова повече ги хвърля варху главата си…”
  .

 11. Благодаря ви за обективните коментари.Ще си разреша да спомена българската поговорка за лисицата и гроздето,което не могла да стигне-,че било“кисело“ !

 12. Хванете се за главата: Целият тоз народ не плаща осигуровки – плащаме ги ние! Вижте списъка на държавната администрация!
  Хванете се за главата: Целият тоз народ не плаща осигуровки – плащаме ги ние! Вижте списъка на държавната администрация!
  юни 17, 2017

  768×432

  Целият тоз народ не плаща осигуровки, т.е. плащаме ги ние… В този списък не влизат чиновниците по министерства, полицаи, военни, както и общинските и областни администрации. И заплатите им са от нашите данъци – от държавния бюджет.
  Държавна администрация:
  1. Българска служба за акредитация-изпълнителна агенция към министъра на икономикака и енергетиката
  2. Изпълнителна Агенция железопътна администрация.
  3. Изпълнителна Агенция по трансплантациите.
  4. Държавна Агенция по туризма.
  5. Изпълнителна Агенция по лозата и вонито.
  6. Изпълнителна Агенцция по околна среда.
  7. Изпълнителна Агенция „Морска администрация“
  8. Агенция за социално подпомагане.
  9. Държавна Агенция „Държавен резерв и военновременни запаси“
  10. Агенция за ядрено регулиране.
  11. Агенция по вписванията.
  12. Агенция за икономически анализи и прогнози към министерство на финансите.
  13. Държавна агенция за Метеорология и технически надзор.
  14. Агенция „Митници“
  15. Краун Ейджънтс-към Агенция „Митници.
  16. Агенция за държавни вземания.
  17. Национална Агенция за приходите.
  18. Агенция за приватизация.
  20. Агенция по обществени поръчки.
  21. Държавна Агенция за информационни технологии и съобщения.
  22. Агенция по кадастъра.
  23. Агенция за българите в чужбина.
  24. Агенция за хората с увреждания.
  25. Изпълнителна Агенция по лекарствата.
  26. Агенция за държавен вътрешен контрол.
  27. Сметна палата.
  28. Агенция за Финансово разузнаване.
  29. Агенция по енергийна ефективност.
  30. Държавна Агенция за младежта и спорта.
  30. Агенция по заетоста.
  31. Комисия за финансов надзор.
  32. Комисия за регулиране на съобщенията.
  33. Държавна комисия по стоковите борси и тържиштата.
  34. Комисия за защита на конкуренцията.
  35. Държавна комисия за енергийно и водно регулиране.
  36. Комисия по хазарта.
  37. Държавна комисия по сигурността на информацията.
  38. Комисия за защита на личните данни.
  39. Висша атестационна комисия.
  40. Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.
  41. Комисия за защита от дискриманация.
  42. Комисия за координация на работата по борба с корупцията !!!
  43. Комисия за защита на потребителите.
  44. Парламентарна комисия по гражданско общество и медии!!!
  45. Национална океанаграфска комисия.
  46. Държавно-обществена консултативна комисия по проблемите на безопастостта на движението по пътищата!!!
  47. Комисия по здравеопазване.
  49. Дирекция „Научни изследвания“!!!
  50. Дирекция регеонални служби по заетостта.
  51. Дирекция национален и строителен надзор.
  52. Дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“
  54. Дирекция национална служба полиция.
  55. Басейнова дирекция.
  56. Дирекция пожарна безопастност и защита на населението.
  57. Дирекция „Миграция“!!!
  58. Дирекция „Информационен архив“
  59. Дирекция „Вътрешен контрол“-министерство на финансите.
  60. Дирекция „Външни финанси“
  61. Дирекция „Енергийна ефективност и опазване на околната среда.
  62. Дирекция „Финанси на общинте“-министерство на финансите.
  63. Дирекция „Държавни разходи“
  64. Национална служба за съвети в земеделието.
  65. Национална ветеринаромедицинска служба.
  66. Национална разузнавателна служба.
  67. Национална Служба за защита на природата!!!
  68. Национална геоложка служба.
  69. Национална Служба за растителна защита.
  70. Служба по трудова медицина.
  71. Национална Служба по зърното и фуражите.
  Как мислите, има ли резерв за удовлетворяване исканията на лекари и учители, майки, пенсионери, бедни работещи и т.н…? Способен ли е някой политик да извърши необходимите съкращения на дублиращите дейността си държавни служби, за да оптимизира работата на държавната администрация в полза на данъкоплатците?

  Добринка Петкова, фейсбук

 13. boiko ubieco na decata na balgaria ti si vinoven za smartta na aleks ti ubieco vecho pechelis izbori s ciganski glasove proklet da si prokleta da e dasteria ti proklet da e i vnuka ti dano ne navarsi 18 godini da puknete dano vsichki ot mafia gerb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *