Падение! Моми се сбиха в Бургас заради Стефан от „Женени от пръв поглед“

Стефан, СветланаСладникавият и вечно съгласен и вечно ухилен, на моменти и инфантилно, Стефан от предаването „Женени от пръв поглед“ предизвиква от месеци истерия у всичките си фенки и обожателки.

Откакто е приключил форматът, той получава купища предложения и не можел никъде да се отърве от напористи мацки. Преследвали го във Фейсбук, спирали го на улицата и буквално му се предлагали, а по дискотеките скачали на коленете му.

В Бургас обаче две от мераклийките дори се сбили. Случката се разиграла в култова дискотека в Бургас, където Стефан купонясвал с куп отбрани аверчета по чашка.

И двете момичета му били писали във Фейсбук, той отговорил и на двете  и по случайност те  се оказали  в заведението, в което бил и той. Едната веднага му се метнала и докато ухилено  си приказвал с нея, другата се вбесила, не успяла да сдържи емоциите и се хвърлила конкурентката си, забивайки й два шамара и поваляйки я на земята.

Нападнатата скочила и сграбчила другата за косата, двете се заблъскали с писъци  и се наложило охраната да се метна, за да ги разтърве, разказват  свидетели на панаира. Самият Стефан направил вял опит да се намеси с думите – недейте така бе, момичета, но лъвиците били просто побеснели.

Стефан беше най-положителният и симпатичният образ в предаването, докато накрая  не стана ясно, че е кух и фалшив и само играе роля, за да си вземе хонорара. Той унижи съпругата си  Светлана, когато тя видя на клип, че всяка вечер е в дискотеките, пие, играе хазарт, опипва гърдите на стрипнийзьорките и се хили с приятеля си  фолкпевеца Константин как още една бройка ще му падне в ръцете по време на предаването.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *