Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Официално: Проф. Андрей Чорбанов няма COVID-19

Проф. Андрей Чорбанов, учен от Българската академия на науките, няма COVID-19. Това показват изследванията, които са му направени в болница. Оказа се, че професорът е настинал сериозно, след като е бил на ски. Вследствие на настинката е получил усложнение – бактериална пневмония, която няма нищо общо с Ковид-19 и картината на пандемията.

“Той се чувства добре”, потвърдиха и негови близки. Даже се предполага, че тези дни ще бъде изписан, за да продължи лечението си у дома.

Припомняме, че вчера НПО-хрантутникът Петър Велков, който неспирно обикаля по медиите, за да агитира колко страшен е коронавируса и най-нагло лъже, че е математик, разпространи медицинска информация за състоянието на проф. Чорбанов, което на практика представлява лични данни. Именно Велков съобщи лъжата, че ученият от БАН е заразен с коронавирус, а новината бързо бе подхваната от различни медии, най-вече такива близки до управляващите от ГЕРБ.

Знае се, че проф. Чорбанов е яростен критик на ковид-мерките, които счита за абсурдни. Това даде повод на приближени до управляващите лица да атакуват проф. Чорбанов заради неговите позиции по отношение на пандемията и лечението на коронавирус.

По повод информацията на представящият се за математик и експерт незнайно по какво Петър Велков, който всъщност е завършил детска педагогика, д-р Цветеслава Гълъбова написа следният коментар:

До

петър велков – наричащ себе си експерт.

Г-н петре, позволявам си на малко име и на ти, защото като те гледам, си на възраст да ми бъдеш син. Слава Богу, че не си. Защото щеше да ме е срам от твоята мерзка, долна и пошла постъпка. Кой ти даде право, момче, ти да оповестяваш лични данни за здравното състояние на един човек – който и да е той. Кой ти даде право да се гавриш и да предизвикваш оргазмени стенания на стената ти от също толкова жалко платени като теб „защитници“ на Ковид-мерките, също толкова злоради и злобни хора.

Много ми се ще, когато проф. Чорбанов оздравее, да ти заведе едно дело в Комисията за защита на личните данни и да сезира съответните етични комисии – най-малкото на Бъларския лекарски съюз, за да се изясни пък и кой продажен медицински специалист те е напоил с подробна информация, при това манипулирана и лъжлива.

Петре, не си ми уважаем, жалък си, ама много жалък. Не те знам какъв експерт си, но помни, че евтината слава, която получи, ще се обърне срещу теб. И преди да кръжиш като лешояд си помисли как би се чувствал ти на мястото на проф. Чорбанов или неговите близки, които четат жлъчните и преливащи от злоба и глупост коментари на стената ти. Ако е вярно, че учиш деца – Бог да им е на помощ. Преди да си детски учител, експерт или незнамсикакво точно, каквото само ти твърдиш, че си, бъди ЧОВЕК! И това не е въпрос на дипломи, петре, а на душа и сърце.

Ти показа, че тези неща са ти чужди. Проблем е, че сигурно сега обираш овации и поздравления от хора с твоето ниво на емоционален интелект, т.е. НУЛЕВО. Само те подсещам, а може и да не знаеш, че има един Бог, пред когото се изправяме и той ни съди. И присъдата за лешоядите, които държат в грабливите си нокти мразените от тях инакомислещи, получават строго наказание. За мой ужас, оказа се, че и националните телевизии са отразили тази „новина“. Е, няма да обиждам никого, те получиха преди време едно определение, което с това свое действие заслужиха. За тях толкоз.

А към всички, с които общувам тук /приятелите ми от реалността ме познават/ – ковид-измислицата ще мине и ще замине, ще дойдат други изпитания. И след това ще трябва да можем да се гледаме, да спорим, да се обичаме. Предлагам да се ограмотим що е това емоционален интелект и да започнем да го развиваме или усъвършенстваме. И тогава такива срамни, мерзки и долни постове като на петър велков, няма да бъдат посрещани с див възторг. Няма страданието на инакомислещите да се посреща с оргазмени стенания и ръкопляскания. ОчеИЗвадната простотия на моята стена ще бъде пресичана веднага!
Хубава вечер и никога, ама никога не забравяйте, че всеки може да се разболее от нещо, включително и от ковид-хипохондрия или дори психично заболяване. И има риск да получи отношение, каквото дава.

Д-р Цветеслава Гълъбова

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Официално: Проф. Андрей Чорбанов няма COVID-19

  1. Димо Отговор

    23.03.2021 в 3:15

    Възхищавам се на д-р Цветеслава Гълъбова – достойна жена и психиатър! В същото време се чудя що за студенти посещават лекциите на доцент стойчо, а не му показаха колективно по един среден пръст и да го разкарат от университета!? Явно си заслужават да имат такъв „преподавател“, щом го търпят!

  2. Анонимен Отговор

    23.03.2021 в 5:36

    ПОЗДРАВЛЕНИЯ Д- Р ГЪЛАБОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *