От коя страна на Червената линия на Москва ще е България! Ето отговора:

На някой прави ли му впечатление „мекото“ и неутрално отразяване от националните медии на майдана в Казахстан?

По БНТ в централните новини дадоха без излишни интерпретации интервюто с Токаев, който каза че няма как да преговаря с терористи. Липсваше и кресчендото, възмутата и клейменето на „казахстанския диктатор“. Проатлантическите ни медии дори предадоха безкритично и в прав текст думите на Токаев „да се стреля без предупреждение“ срещу метежниците. Такова бе отразяването и по БТВ, и по НОВА, и по БНТ.

Разбира се тази „смелост“ не е персонално тяхна, а им е зададена от CNN, където също липсват драматични BREAKING NEWS за „всенародната революция“ и „протеста на будните и красиви граждани“ в Казахстан.

Погромите и палежите в Казахстан

Правите ли връзка между горното и червените линии, които Путин начерта бавно и старателно на Байдън? Аз съм раздвоен дали има такава връзка, но поведението на централните ни медии е абсолютно шокиращо. Сравнете това отразяване с отразяването на майданите в Украйна и в Беларус… Внимателно наблюдавайте случващото се, ясно е, че Казахстан е в червената линия на Русия.

От коя страна на тази червена линия ще е България, това е въпросът? От отговорът му зависи дали ще ни има като държава след 20-30 години.

P.S. Въпреки неистовите усилия които правят нашите евроатлантически слуги, шансът да сме в спасителната червена линия на Русия не е малък.

И то не заради нещо друго, а заради това, че Сърбия е трайно в руската геополитическа орбита, а България е естествен мост между Русия и Сърбия. Сега нека припомним, че Русия начерта червени ЛИНИИ, а не окръжности..  Защото именно такава окръжност би се получила, ако Русия има Сърбия, но няма България. Това обаче ще е доста нестабилна конструкция, а и как да си представим, че Русия си връща силата, ако не може да има в своята орбита православна и пишеща на кирилица България, за която загинаха двеста хиляди  руски войници и паметника на Цар Освободител е срещу парламента й.

Имаме шанс! Skandalno.net

Атанас Чалъков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. Робите вместо да надигнат глава и да се спасят, пак чакат някой да ги избави в това което сами се набутват.

    Кога ще започнете да избивате вредните за България и децата и, вместо да чакате освободители?

  2. НАРОДЕ ВЪСТАВАЙ НАШЕТО МЯСТО Е ДО БРАТСКА РУСИЯ ТАМ КЪДЕТО Е ГОСПОД ОТРЕДИЛ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА РУСИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *