Отчаян баща търси сам избягалата си щерка Мари, полицията нямала следи

0

МариПътувам за Пловдив в момента, сам ще търся детето си, вече  разчитам  само на себе си.

Това са думите на отчаяния Иван Иванов – бащата на Мари. Момичето изчезна в Стара Загора на 27 октомври и семейството му веднага даде сигнал в полицията. То било видяна да се качва в кола, карана от висок мъж, а след това изчезнало.

Шест дни по-късно в социалната мрежа бе пусната снимка, на която се вижда, че 15-годишната  Мари Иванова  пие кафе в центъра на Пловдив с двама непознати мъже. Бащата няма идея  кои са те.

От полицията в Пловдив заявиха, че са проверили всички сигнали, но не са открили малката бегълка. Бащата непрекъснато ни засипва със сигнали и въпроси, проверяваме всичко, работим по случая, съобщиха лаконично от МВР.

Според тях сигналите се оказали фалшива тревога. Но детето така или иначе го няма, а полуделият от притеснение баща вече е в Пловдив и обикаля отчаяно от кафене в кафене да намери дъщеря си.

Мари не бяга за пръв път от къщи. Сега тя изчезнала след семеен скандал. Родителите й не я пуснали на нощна дискотека, тъй като е само 15-годишна и тя решила да ги накаже. Събрала една раничка багаж и тайно се измъкнала от къщи.

Друг път я намирали скрита при нейни приятелки, но сега проверката на приятелките не дала резултат. Този път са замесени мъже в изчезването й и семейството е започнало собствено разследване.

Докато полицията се мотае, тези мъже могат да я изведат от страната и никога да не я видим, твърди притеснен бащата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *