Отново гаф в Х фактор, изритаха таланта Траян!

1

Мих и ТрВсе по-необяснимо става гоненето на участниците в Х фактор.

Вчера зрителите останаха повече от изненадани, че си тръгна Траян – момчето с медения тембър, което успява да направи всяка песен своя и да я изпълни по уникален начин. Той отиде на елиминации не с кого да е, а с момичето, което пък вдига публиката на крака с мощния си вокален талант и не може да му се опре нето една песен – малката Михаела.

Траян заложи на българска песен, а Михаела на Арета Франклин и този път беше толкова безапелационно д0бра, че журито само реши с три срещу един гласа тя да продължи, без да се налага да се вадят резултатите от гласуването на публиката.

Цялото жури изрази за кой ли път учудването си, че двама добри са на елиминации, двама, които са претенденти за финалисти. Как става така, че най-талантливите отиват на елиминациите и отпадат един по един, а по-посредствените се промъкват между капките, питат се зрителитите. Журито има винаги готово обяснение. Публиката ги подкрепяла във Фейсбук, но не пращала смс-и. Разберете, без смс-и няма да ги спасите, колкото и да ги подкрепяте на страницата на шоуто, каза Мария Илиева.

Това непрекъснато просене на смс-и вече изнервя публиката. Съобщенията не за безплатни и мнозина харесват даден певец, но нямат пари да го подкрепят. Истинска загадка обаче е кой подкрепя толкова много Мирян, който просто не може да пее. Докато другите са почти завършени певци, той непрекъснато я кара на фалцет, а веднъж даже забрави и текста на песента. Говори се, че цяла голяма фирма в Севлиево е платила техният участник на стигне до финал.  Но заради градската амбиция горят истински таланти, както вчера изгоря и Траян.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_UTZu6TRapY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Не зная какво става но марката Х фактор отиде на кино.Повече никой не го гледа и приема за нагласено.Увлякоха се в комерсиалност и се самоубиха.Останаха да мякат някакви некадърници и изгасихме телевизорите ,а обещаваше да е хубав формат.Кой го съсипа и дали това е умишлено????????????

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *