Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Отец Боян Саръев БИЕ ТРЕВОГА: Народе, В РОДОПИТЕ Е СТРАШНО! Турците от Кърджали и Хасково ИСКАТ АВТОНОМИЯ!

boian_saruevИзбирането на Мустафа Карадайъ за председател на ДПС е назначаване на един послушко, който прави смяна на караула – нищо повече от поредната сива и невзрачна пионка на Доган.Това заяви днес в тв. ефир един от последните безсребърници и стожери на българщината по нашите земи Отец Боян Саръев

Силата на мюсюлманската общност  в България стана по-голяма, тъй като вътрешната опозиция на Доган в ДПС напусна партията и отиде в ДОСТ. И подкрепата в ДПС за политиката на Сокола отново е 100 процентова. 100 %-ова ще е и подкрепата за Местан.

Дали обаче ДПС или ДОСТ ще спечели вота на турските избиратели е все едно, защото и двете партии са еднакво вредни. Защото и Доган и Местан работят  против българските интереси. Те не слушат България, не изпълняват законите на страната, в която живеят, а очите и ушите им са обърнати към Турция. От там им идват идеите, оттам им е и финансирането!

Само хора, които не живеят в Родопите, не могат да разберат какви антибългарски настроения царуват в момента там, каква омраза, какво отричане…

Има цели селища, в които не можеш да си купиш и хляб, ако не знаеш, че на турски се нарича „екмек“. Има цели общини в кърджалийско и хасковско, в които населението не знае български. Там хората нарочно не пращат децата си на училище, гледат само турска телевизия, а като се наложи да ходят на лекар, викат със себе си преводач, който е учил до четвърти клас.

Тези хора отдавна се чувстват турски граждани, територията смятат за турска, а само формално, по документи живеят в България, разказва още Отец Сариев

Тези антибългарски настроения им се насаждат отдавна, от над 70 години. Но сега са стигнали своя апогей и предстои съвсем скоро да се случи най-лошото, алармира отецът. Обречени сме на постоянен натиск  от страна на Анкара и нейните агенти и протежета у нас. Още от ранна възраст на децата им се внушава омраза към България. Те са закърмени с твърденията и внушенията, че земята, на която живеят е  мюсюлманска, откъсната е насила от християните и те някой ден трябва да си я върнат.

Не е далеч момента, когато части от България ще бъдат откъснати, а населението в тях ще поиска автономия… и ще я получи! И вината за това ще е на нашите политици, които сега гонят само личните си и фирмени материални интереси, като изобщо не милеят за държавата и етноса си, категоричен е отец Саръев.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

18 кометара за Отец Боян Саръев БИЕ ТРЕВОГА: Народе, В РОДОПИТЕ Е СТРАШНО! Турците от Кърджали и Хасково ИСКАТ АВТОНОМИЯ!

 1. КИРО ФАКИРО Отговор

  28.04.2016 в 22:27

  ИЗГЛЕЖДА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ В СКОРО ВРЕМЕ НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС! ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ????

  • Анонимен Отговор

   30.04.2016 в 11:14

   И КАК ТОЧНО И КОЙ?! ЩЕ ИЗВЪРШИ ТОЗИ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС ???!!!

 2. Светла Отговор

  28.04.2016 в 23:52

  Милият!Толкова се бори за българщината и то сам!От години -над 25 като апостол е там и прави всичко възможно да спасява България!Нашите „държавници“ са го зарязали и сам се бори,но го прави от цялата си душа!

 3. Добрин Отговор

  29.04.2016 в 1:13

  ТОВА НЕ Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ПЛАН САМО НА ТУРЦИЯ!
  ТОВА Е НЕОТМЕННА СТРАТЕГИЯ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ
  ОЩЕ ОТ БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС, ВИНАГИ ИНИЦИИРАНА ОТ ДЕЙСТВИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ БЕЗРОДНИ УПРАВНИЦИ ЕНИЧАРИ!

 4. Ogi Отговор

  29.04.2016 в 9:04

  А ние си мълчим като говеда. Даже ще им правим секции да гласуват в чужбина! О, Ботев, о, Левски! Този народ свобода не заслужава, защото не знае какво да я прави

 5. liliya Отговор

  29.04.2016 в 10:04

  abe a daim teglat edin avtonomen xui na tia kato ne znaqt balgarski i kato se mislat za turci van ot balgaria

 6. Венелин Отговор

  29.04.2016 в 10:52

  Bratq bilgari ne vqrvayte na takiva izmislotini….ostavete veche munaloto…ostavete veche omrazata kim bigarskite turci…Takivi IDIOTI KATO TOQ IZROD…samo ni ozverqvat edin kim drug…Obicame si rodinata Bilgariq obicame vsichki bilgari koito obichat i nas ! V kircali turci i bilgari si jiveqt mnogo hubavo BRATSKO…GOSPOT DA PROKLINE TEZI KOITO DELQT NARODA !!!

  • рол Отговор

   30.04.2016 в 15:59

   Глупости на търкалета! Ти даже не можеш да пишеш на български….

  • ДРАГУНОВ Отговор

   03.05.2016 в 16:32

   ПИШИ НА КИРИЛИЦА БЕ ТЪПАН. АКО ЛИ НЕ БЕГОМ В АНАДОЛА. ОТ БЪЛГАРИЯ ПО-ВЕЧЕ И ПЕДЯ НЯМА ДА ОТКЪСНЕТЕ. БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА БЪДЕ РАЗКЪСАНА КАТО СЪРБИЯ.

 7. СЛАВА Отговор

  29.04.2016 в 11:43

  КОГА НАЙ-ПОСЛЕ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ И ГОЛЕМИ, УМНИ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ И ЖЕНИ ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ И ДА СЕ СЕТЯТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ! АКО СА БЪЛГАРИ – ДА СИ ЗАЩИТАВАТ РОДИНАТА!

 8. Мавриция Отговор

  29.04.2016 в 12:39

  Ква автономия кви 5лв бе мангали да си се прибирате в анадола… Даже билетчета за транспорт ще ви купим… Първо на първо навлеците сте вие на наша територия и гадното ви нагло семе няма право на искания… Тва все едно да си поискаме половината турция а другата половина да си я поискат гърците.. Чиято територия е на траки и гърци барабар с троянския кон хахххх зашо са забранени разкопките в турция за да не им лъсне истинското мангалско потекло… Нагли сте и в червата бе чалми…. Да седите мирни и всяка жаба да си знае гьола че да не ви се случи случка

 9. Мартин Иванов Отговор

  29.04.2016 в 17:20

  Разрушаването на традиционните ни отношения с Русия като наш геополитически партньор ни правят уязвими. Нужна е ясна държавна политика и прескедване на провокативните дейсвия в райони, населени с граждани с турско самосъзнание. Следва много ясно да им се каже, че тук те са равноправни граждани на България и към тях няма да се прилага дискриминация, но всеки опит за нарушаване на суверенитета и териториалната цялост на България ще бъде преследван. Това трябва много ясно да се каже и на турската страна. Всеки е в правото си да се самоопредли и да реши бъларски гражданин ли ще бъде или турски. Ако реши да бъде турски – нека се насочи в правилната посока, да се устройва в ибраната от него родина и да не пречи на другите. САЩ не могат да ни бъдат сериозен партнзор и на тяхното съдействие и подкрепа не може да се разчита.

 10. сеси Отговор

  29.04.2016 в 19:33

  Извадки от Конституцията на Република България:Глава първа. ОСНОВНИ НАЧАЛА:Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.

  (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

  (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

  Чл. 2. (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.

  (2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.

  Чл. 3. Официалният език в републиката е българският.

  Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.

  (2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество.

  (3) (Нова – ДВ, бр. 18 от 2005 г.) Република България участва в изграждането и развитието на Европейския съюз.

  Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.

  (2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.
  Мисля,че е достатъчно ясно казано.
  Ето още.:
  Чл. 18. (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.
  Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

 11. Дядо му Отговор

  29.04.2016 в 22:20

  Пълен глупак,лъжец,насажда омраза и то за какво ,за пари .Той и за това си смени вярата.За пари.

  • 566 Отговор

   30.04.2016 в 10:38

   много е прав човекът,неещата са страшни от доста време,наистина им се насажда омраза към България и българите,защото нашите управляващи не ги задължават нито да знаят езика,нито да учат историята ни, а даскалите ей-така ги пускат да си минават класовете за брой ученици…затова стигнахме дотук…нещата са ужасни,ако до 1 година не се вземат мерки,край.Турция е най-големият враг на България!

 12. МАРТИН Отговор

  29.04.2016 в 23:40

  VSICHKI SME SE PREVARNALI V EDNI АГНЕТА ЧЕ НЯМА И НАКАДЕ ВЕЧЕ НЕВИ ЛИ ПИСНА ДА СИ ПИШЕТЕ МНЕНИАТА И ДЕФАКТО НИШТО КУЧЕ КОЕТО МНОГО ЛАЕ НЕ ХАПЕ НО НЕ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е ТАКА АЗ ЖИВЕЯ В ФРАНЦИЯ НО ЗА ОБНИВЯВАНЕ ИЗЦЯЛО СЕ ВРЪШТАМ ВЕДНАГА А ПО ПОВОД НАДОЛО КЪМ КЪРЖАЛИИСКО НАИСТЕНА Е ТАКА АКО ИМА ЕДИН БЪЛГАРИН И ТЕ ГО НАРИЧАТ БАИ ИВАН ЦИГАНИНА СРАМОТА БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ

 13. Стефан Стоянов Отговор

  30.04.2016 в 8:16

  Всяко предупреждение е полезно, стига да умее човек да се вслуша прозорливо в него.А, че не сме стабилна държава – не сме ! Силната държава се прави от единен народ, а не от етноси, както ни се втълпява от неолибералистите по света и у нас.Пагубно е да се възприема за положителна тезата: „Оставете ме да бъда какъвто искам?“Здравата българска държавност се нуждае от окончателно изградени човеци с българско самосъзнание! От същото се нуждае и Турция, Сърбия, Гърция, Русия и т.н. Трябва обаче да се знае, че всеки, който живее в една държава, а се определя за гражданин на друга е полезен само за последната !!!

 14. Данчо Отговор

  30.04.2016 в 8:51

  Лошото е, че и ГЕРБ много тънко се заиграва с Ердоган. Така учредиха и ДОСТ и никой не реагира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *