Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ОСАТАНЕЛИ

Аз не знам дали съм прав. Изпитвам превелико съмнение дали мислите ми са последната инстанция тия дни.

Но не ме свърта да ви кажа, това, което сърцето говори. А то е, че светът се е стеснил до концентриран грях. Че светът се е о-сатана-ил. Отглаголно прилагателно.

Осатанаили са се всички. Царе, папи, патриарси, дребни еснафи и домакини. О-сатаняване- това е когато сатаната те докосва с плаща си и те изпълва с увереност, но без благодат.
Осатанено е училището. Осъзнах, че без Бог училището е ферма.
Осатанени са медиите. Осъзнах, че всеки, който пробутва на хората нечие за тяхно – не е човек.
Осатанени са манастири, небостъргачи, курорти и аптеки.
Осатанели са евро-атлантическите ни политици. Те всеки ден бълват нови понятия, целият понятиен апарат сякаш се произвежда в анти-храм, в подземията на абнормалното.

Осатанели са хора, които са умни, нужни и важни за света и държавата ни. Но континентът и идеологията ни са осатанели – бедните са бедни, а извратените са богати и добре финансирани от разни доларови фондации.
Преди не беше така – бедните бяха бедни, а богатите – богати и ТОВА БЕШЕ ПРОБЛЕМ. 

Днес бедните и богатите се обичат и искат да се съюзят срещу ИЗВРАЩАВАЩИТЕ.

Но не става дума за различните сексуално, а за ИЗВРАЩАВАЩИТЕ, които от всяка операция на пола и мисълта печелят пари и територия – територия на извращението ,територия на влиянието, територия на насилието и безправието на човека в света.
Осатаняването ще ни наложи нови принципи – много умни хора ще залитнат по извращението. Но ние, другите, не трябва да чакаме и да търпим. Трябва да започнем да се изправяме пред безбожната идея на о-сатаняването. На цената на собствените ни кожи.

Всеки период от историята на човечеството, който е бил подчинен на прогресистко осатаняване, е завършвал в скръб и страдания, и болка.

Днес осатаняването обаче е много по-мощно, защото разполага с технология за заличаване. Дали е ядрена, дали е медийна, дали е икономическа или е технологична, ние трябва да знаем:

Всеки човек, комуто сам Бог е вдъхнал човешка същност, трябва да се изправи срещу о-сатан-яването.

Огледайте се. Това вече не е експеримент. Това е пришествие. Нека не ви е страх.

Спрете го.

Автор: Мартин Карбовски

МАРТИН КАРБОВСКИ: ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

31 кометара за ОСАТАНЕЛИ

 1. събрано Отговор

  01.04.2023 в 16:24

  Чест Ви прави споделеното. Много хора в това число и аз , споделят напълно Вашите мисли. Фактите свързани с осатаняването са напълно верни. Лично аз като един стар глупак не мога да разбера, каква е необходимостта да използваш тоалетна чиния от 24 каратово злато и ролка тоалетна хартия на стойност 350 000 долара. За мен това е някаква проявна форма на осатаняване. Лично аз не съм щастлив и не мога да бъда такъв, докато по света в това число и в България, има хора които си лягат нощем гладни. За мен основния въпрос е друг – как да се изправя аз, а не някой друг, срещу осатаняването. Не се чувствам сам в този си порив но подкрепата е слаба. Не е напълно ясно какво трябва да се прави в момента. Аз съм против реалната революция, но май това е единственият изход. Вие как мислите?

  • FuckEU Отговор

   01.04.2023 в 16:52

   Айдеее, още един луд като мен, който разбрал, че безкръвно не можеш да се освободиш от робство. Особено от слугите на сатаната – британоварвари!

   • Хм

    02.04.2023 в 11:41

    Може и трябва безкръвно – Ганди го доказа. Но безкръвно могат да се освободят хора, които имат чест и достойнство и за които свободата е повече от живота.“Две неща ми трябват на Земята – туй са Любовта и Свободата. За Любовта дал си бих живота, за Свободата жертвам Любовта“ – Шандор Петьофи. И девиза на руските императорски офицери – „Душа – Богу, сердце – женщине, честь – никому“. Чрез леене на кръв можеш да изведеш стадото от кошарата, да го освободиш от робство, но народ не можеш да го направиш и тъй като стадото си сака пастир, то много скоро отново ще си го намери. Ако не вярваш погледни назад в историята.
    П.П. Случаят с индийците е малко по-друг – те сляпо вярват и следват гуруто, в случая Ганди. За нас такъв път не става.

   • FuckEU

    04.04.2023 в 6:27

    Определено не сме иднийци, при нас и Бог да слезе за водач, ще го оплюем и обявим в лъжеводач.
    Иначе, съм на противоното мнение за кръвно решаване на проблема, не защото смятам, че не може, а защото имаме нужда и изчистим раковите образования сред населението. Докато не бъде избита тази вредна за народа ни паплач, винаги ще страдаме. Дори сега така да се наредят нещата от външни сили, че да тръгнем да изплуваме, тези антибългари пак ще се активизират и забият България в тинята.
    Само избиването на целите антибългарски родови може да ни спаси.

 2. Мина Отговор

  01.04.2023 в 17:33

  Прочетете последната статия в “бг преведи”: Озаглавена е:
  “Програма за унищожаването на българския народ”.
  Веднага ще си изясните.

 3. Мина Отговор

  01.04.2023 в 17:52

  Програма за унищожаването на българския народ
  01.04.2023 by Преводач
  : 199
  Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.
  НЕ Е ШЕГА!, 10.10.2010, Българско време, по предложение на Борислава Данаилова

  Московския ционистки конгрес – 1988
  Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.
  I. Удържане на властта
  1. Заграбване на средствата за масова информация

  2. Всички, които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност.

  3. Директорът може да бъде гой, но поне един от неговите заместници трябва да бъде от нашите.

  4. Да не се допускат до властта трудещите се.

  5. Да се поддържа репресивен апарат за пълен контрол.

  6. Масон, които в оставил следи при провеждане на акция или използване на специални средства, завършва живота си със самоубийство или го ликвидират.

  7. Да бъдат създадени и поддържани структури за чистка в обществото; обезглавяването на гоите да се провежда по план, независимо от степента на активност.

  II. Идеология
  1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма.

  2. За репресиране на гоите (неевреите) може да се използва митът за антисемитизма.

  3. Да се разоръжи езичеството и да се внедрява религия, промиваща мозъците, на робски принципи. Поробването и асимилацията на българите трябва да продължава с нарастващи темпове.

  4. Да се действа само от името на народа и за народа, само с добри намерения – може да се говори всичко.

  5. Да не се допуска разпространение на антиеврейски лозунги сред обществото.

  6. Да не се допуска разпространение на листовки, обращения, вьзвания и заявления на гоите, нито призиви за справедливост и възмездие.

  III. Денационализация
  1. Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм.

  2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите.

  3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално.

  4. Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства).

  5. Да не се допуска разпространение на българската предхристиянска религия, тази религия да бъде обявена за фашистка.

  6. Да се приобщят българите към робските религии, а в православието да не се допускат никакви инициативи и свободомислие.

  7. Да не се допуска в паспортите на гоите графа „расова принадлежност“ и да се ликвидира графата „националност“.

  8. Да не се допуска статут на коренно българското население и други подобни ереси, които позволяват възраждане на нацията и културата.

  9. Да не се допуска създаването на Центрове на българска национална култура.

  IV. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите
  1. Своевременно да се попълват психиатричните лечебници, местата за лишаване от свобода, болниците, трудововъзпитателните училища, дисциплинарните батальони и др.

  2. Да не се допуска гоите да създават свои разузнавателни школи; стадото трябва да бъде под пълен наш контрол, да не се допускат никакви организирани съвместни действия, които биха им осигурили непобедимо положение и идейно оръжие; науките за управление да се създават само от юдеи; никакви координационни и консултативни съвети, начини за бърз обмен на информация и оповестяване; да не се допускат национални организации, фашизъм или национализъм, в каквато и да е форма; да не се позволява на гоите да събират адреси и телефони на юдеи, нито да създават методи за борба с ционизма.

  3. Да се отвлича вниманието на гоите, с каквото и да е, да се използват разнообразни средства за борба. Всички наши действия трябва да бъдат гъвкави и неотразими. Противниците трябва да бъдат дискредитирани и разединени, да бъдат принудени да се съобразяват с нас и да търсят съюз с нас, да бъдат обезглавени, да се атакуват щабовете им, а нашите хора да ги дезорганизират.

  4. Да се пречи на издаването на трудове, насочени срещу нас- “Какво да се прави“, „Как да действаме“, „Схеми за действия по направления“, „Славянски лидери“, „Методи за привличане на хората и борба за аудитория“.

  5. Прокуратурата не трябва да отчита дейността на членовете на тайни общества – нито ционисти, нито юдеи, нито полуевреи, нищо, което е свързано с нас. Да не се търсят причините за самоубийствата.

  V. Забавяне развитието на гоите
  1. Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие.

  2. Нашето обкръжение трябва да осигурява забавеното развитие на гоите и управление насоките на тяхното развитие.

  3. По-често да се пуска музика с наркотично действие, да се промиват мозъците, да се използват труднооткриваеми музикални тонове, които изтриват паметта в дълбочина.

  4. У гоите всичко трябва да бъде робско – храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас, оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата.

  5. Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и .затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална.

  6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бьрзо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство.

  VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид
  1. Юдаизмьт, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи.

  2. Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите.

  3. В никакъв случай да не се допускат насърчения или помощи за създаване на деца от български съпружески двойки с висока степен на национална чистота.

  4. За засилване на асимилацията не бива да се отказваме и от старата идея за кастрация на гоите.

  VII. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие
  1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки.

  2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред – масова престъпност.

  3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимостта, свободата и националните богатства.

  VIII. Масова дебилизация на гоите
  1. Врагът в максимална степен се деморализира, когато вижда, че всичко, което става около него, е лъжа, разруха и грабеж.

  2. Образованието за гоите трябва да създава морални уроди.

  3. Схемата за действия трябва да бъде съгласувана с Единния план, разработен от Световното правителство.

  4. Засега няма по-разрушително нещо от алкохолизма. Да не се допуска намаляване градуса на спиртните напитки.

  IX. Употреба на бойни психотропни вещества, променящи човешката психика
  1. Предизвикващи отслабване на паметта за продължително време

  2. С чисто наркотично действие

  3. Убиващи интереса към определени видове занимания и умствена дейност

  4. Увеличаващи влечението към спиртни напитки

  5. Програмиращи личността за убийство или самоубийство

  6. Възбудители на половата дейност у мъжете и жените, което води до полови извращения.

  Х. Методи за масово отравяне на гоите
  1. По пода да се разлива живак, например, когато се напуска жилище

  2. Средства за масово поразяване да се прилагат в общите кухни, столове или на обществени места, където се събират гои.

  3. Да се превърне България в технологична боклукчийница на развитите страни

  XI. Съкращаване числеността на гоите до разумни граници чрез скрити форми на геноцид в нашата тайна едностранна война
  1. Да продължи изтребването на гоите по метода на „своеобразното демографско съкращаване“.

  2. Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение чрез юдомасонския похват „помощи за самотни майки“.

  3. В обществото зле се възприема идеята за „остаряване на нацията“, като се оставят да живеят само неспособните на съпротива.

  4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо.

  XII. Съкращаване числеността на гоите чрез други форми на геноцид
  1. Да се направи невъзможно създаването на многодетни български семейства.

  2. Да се поддържа високо равнище на детска смъртност у българите и да не се допуска такава при юдеите.

  3. Да се поддържа висока смъртност сред българската младеж.

  4. Да се завишава възрастта, при която се разрешава встъпване в брак.

  5. По всякакви начини да се влошават отношенията между гойските мъже и жени и да се разрушават семействата им.

  6. Да се разработват нови закони (екодемографски войни) за ликвидиране на гойските маси без военни действия, без материални загуби, чрез глад и обедняване.

  7. Да се предизвикват безпорядъци и масови вълнения и да се използва армията, силите на закона и правосъдието за възстановяване на реда, което да води до съкращения на гоите в ограничени количества.

  XIII. Унищожаване на противника със средствата на медицината
  1. Да се увеличат забременяванията и абортите сред малолетните момичета, водещи до стерилност, „случайни“ помятания, преждевременни раждания, мъртвородени деца и усложнения след раждането.

  2. Необходимо е да се саботират грижите за бременните, новородените и родилките и да не се допускат реални мерки за защита на майчинството.

  3. Да се спъва профилактиката и да се прави всичко за намаляване средната продължителност на живота на гоите.

  4. По време на лечение или зъболечение, в раната да се поставят зарази или отровни вещества.

  5. При всяка операция да се присаждат на пациента ракови клетки от онкологично болни.

  6. Да се употребяват лекарства с променен химичен състав и лекарства, лишени от лечебни свойства, чрез предварително облъчване, замразяване и т. н. от лекарите.

  7. Класическо бавно отравяне с малки дози отрова.

  8. При рентгенови снимки и прегледи да се увеличава силата и продължителността на облъчването.

  XIV. Действия чрез контролираните средства за масова информация
  1. Да се поддържа стабилна тенденция към българофобия и национален нихилизъм.

  2. Да се обявяват всички патриотични и национални движения на гоите за фашистки, националистически, шовинистки, терористични и консервативни, да бъдат оклеветени, очернени и да им се лепват етикети.

  XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага
  1. Над българите може да издевателства, който си иска и Както пожелае. При изкуствено създадената пълна безотговорност имената на нашите ще бъдат винаги засекретени.

  2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои („колаборационисти“). •

  3. Необходимо е с българския народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.

  По-долу ще видите един много интересен списък, от който ще разберете кой провежда геноцида над българския народ и разгражда българската държавност ?!?
  Списък на лицата представляващи обществен интерес, масони агенти на чужди държави и доносници на ДС със чуждо етническо самосъзнание, участвали и участващи в управлението на страната през последните 15 години и манипулиращи обществото чрез медиите който са под техен контрол.

  А) с еврейски произход

  Андрей Карлович Луканов – (БКП-БСП) – министър-председател, съден. Бил е на висши държавни постове по времето на БКП и след това. Имал е връзки със фамилията Рокфелер, майка му е била шефка на БНБ.

  Илко Ескенази (СДС) – депутат, член на “Цион”.

  Гиньо Ганев (БСП) – депутат, зет на известния превратаджия и масон Кимон Георгиев.

  Георги Пирински (БСП) – 1976-1980 г съветник в Министерския съвет. 1980-1989 г Заместник-министър и първи зам.-министър на външната търговия. 1989-1990 г заместник-председател на Министерския съвет (ноември 1989-февруари 1990 г. и август -декември 1990 г.). Заместник-председател на Националната кръглата маса (февруари-април 1990 г.) в момента Прецедател на 40 НС

  Сергей Дмитриевич Станишев (БСП) – депутат 39 НС. В момента министър прецедател.

  Кристиян Вигенин (БСП) – заместник на Станишев, хомосексуалист.

  Александър Божков (СДС) (по майка Бакиш) – бивш министър, подсъдим.

  Едит Гетова (СДС) – зам.-министър, подсъдима с Божков.

  Вилхелм Краус (СДС) – министър на транспорта, подсъдим.

  Красимира Краус – работи в министерство на образованието.

  Надежда Михайлова (СДС) – бивш министър на външните работи. Снаха на полковник от ДС. Депутат 39 НС.

  Николай Младенов (СДС) – говорител на СДС, бивш любовник на Михайлова. В момента изучава активно иврит.

  Алберт Бенбасат (СДС) – директор “Музеи в министерството на културата, иманяр – трафикант.

  Соломон Исак Паси – (СДС, НДСВ) – председател на “Атлантическия клуб”, министър на външните работи, член на “Бнай Брит”. Баща му Исак Паси е един от идеолозите на БКП и съветник на Тодор Живков. Паси е потомствен масон.

  Феня Деколо – журналистка, работи за “Шалом” и “Бнай – Брит Кармел”.

  Леа Коен (СДС) – бивш посланник на РБ в Швейцария, член на “Билдербергите”.

  Анжел Вагенщайн (СДС) – На 16-годишна възраст бил е партизанин, ръководител на бойна група, терорист имал смъртна присъда. Бивш депутат, агент на ДС, КГБ, ЩАЗИ и “Мосад”.

  Емил Кало (БКП) – председател на “Шалом”, бивш офицер от ДС, член на БКП.

  Райчо Райков – бивш член на БКП и офицер от ДС, сега председател на СЕМ.

  Румен Леонидов – бивш агент на ДС, член на “Шалом”. Председател на Съюз за национално достойнство “Гранит”.

  Вивиана Асса – съпруга на Румен Леонидов, зам.-главен редактор на вестник “Ние жените”, член на “Шалом”

  Андрей Райчев – издател на вестник “Сега” и един от собствениците на радио “Нет”, бивш член на БКП, социолог.

  Виза Недялкова – съпруга на Райчев, журналистка, бивш член на БКП.

  Йосиф Перец (СДС) – зам.-главен редактор на вестник “Про Анти”.

  Нансен Бехар – “независим депутат” (БСП), член на БКП, съветник на Тодор Живков.

  Стефан Софянски (СДС/ССД) – бивш служебен министър-председател и министър, кмет на град София, член на “Ротъри клуб”. Подсъдим с 4 дела.

  Алисия Софянска (СДС/ССД) – участва в управата на фондация “Бъдеще за България”.

  Татяна Ваксберг – журналистка в радио “Свободна Европа”, дъщеря на известния комунистически деятел

  Аркадий Ваксберг (ЦК на БКП), резидент на КГБ в България, служител на ДС.

  Йосиф Леви – равин, председател на Централния израелтянски духовен съвет в България, бивш полковник от ДС и член на БКП.

  Фани Аронава – журналистка в БНТ канал 1, “Новини”.

  Филип Димитров (СДС) – бевш министър-председател на България, хомосексуалист, с психически заболявания, ексхибиционист.

  доц. Елизар Алфандари – журналист, преподавател в СУ “Свети Климент Охридски”, факултет по журналистика.

  Ирен Леви – журналистка, водеше еротично предаване по “Нова телевизия”

  Яков Джераси – председател на организацията “Цион” и фондация “България”, връзка между Ню Йоркското еврейско лоби и Симеон Сакскобурготски, участник в плана “Шипка”.

  Линдел Грей – аферистка, агент на ЦРУ, ръководителка на Американския университет в Благоевград.

  Мартин Михайлов Заимов (Голдсмит) – (СДС) – подуправител на БНБ и шеф на Валутния борд (2000г.).

  Барух Чакъров (Боби Чакъров) – бивш изпълнителен директор на фалиралата авиокомпания “Балкан” при

  Гад Зееви, сега почетен консул, финансирал е фондация “Бъдеще за България”.

  Максим Бехар – журналист, бивш член на БКП, съосновател на масонския вестник “Стандарт”, сега е имиджмейкър и обществени връзки на НДСВ.

  Йоана Левиева – репортелка в БНТ Канал 1.

  Хени Берлер – репортелка в БНТ Канал 1 в Израел.

  Уляна Пръмова – генерален директор на БНТ, снаха на Иван Пръмов (Примо) от ЦК на БКП.

  Миглена Кунева (НДСВ) – министър на евроинтеграцията, братовчедка на Соломон Паси, снаха на Иван Пръмов (Примо).

  Нидал Алгафари – зам.-директор на БНТ, програмен директор.

  Мадлен Агафари – психоаналитик.

  Борислав Геронтиев (Герон) – бивш генерален директор на БНТ, сега в УС на БНТ.

  Николай Свинаров (НДСВ) – министър на отбраната и зам.-председател на НДСВ.

  Гергана Грънчарова (НДСВ) – зам.-министър на външните работи, любовница на Паси.

  Зелма Алмалех – член на УС на БНТ.

  Бисера Йосифова – бивш зам.-министър на културата (при Абрашев), следствена.

  Милена Милотинова (НДСВ) – депутат 39 НС, председател на комисията за медийна политика, работи в БНТ.

  Весела Драганова (НДСВ) – председател на партията на българските жени, депутат в 39 НС.

  Нина Чилова (НДСВ) – депутат в 39 НС, сега министър на културата и туризма, предполага се, че има незаконно двойно гражданство (български и израелско).

  Ралица Агайн (НДСВ/Новото време) – депутат в 39 НС.

  Долорес арсенова (НДСВ) – министър на околната среда.

  Милен Велчев (НДСВ) – министър на финансите, баща му е номенклатура на БКП, роднини са на Борис Велчев от ЦК на БКП – отговарял за концлагерите.

  Станимир Илчев (НДСВ) – депутат от 39 НС, председател на парламентарната група на НДСВ.

  Лидия Сантова Шулева (по баща Биджерано) (НДСВ) – вицепремиер и министър на икономиката. Роднините на мъжа й са от партизански род, номенклатури на БКП. Роднина им е Богдан Шулев – един от председателите на “Народния съд” след 1944г. В правителството на Сакскобурготски е отговаряла неофициално за “еврейските въпроси”.

  Цветелина Бориславова (НДСВ) – изпълнителен директор на “Си банк”, дъщеря на бивш дипломат, номенклатура на БКП, съпруга на ген. Бойко Борисов – главен секретар на МВР.

  Фани Виденова (СДС) – служителка в министерството на правосъдието – отдел Българско гражданство”, назначена специално от Александър Божков, за да се възстанови незаконно българското гражданство на изселили се в Израел евреи – ционисти през 1948г.

  Едвин Сугарев (СДС) – бивш депутат и посланик в Монголия и Индия, поет-дегенерат.

  Зелма Каталан – подчинена на главния архитект на София – Стоян Янев. Тя е човек на Софиянски, която като посредник взима подкупите за строителните разрешения давани от столична община.

  д-р Андреас Енгибаров (СДС) – общински съветник в София.

  Емил Леви – главен директор на вестник “Еврейски вести”.

  Менахем Бекар – зам.- главен директор на вестник “Еврейски вести”.

  Рени Арис – мениджър на недвижими имоти (Консорциум Изток) в София. Изкупуват тайно имоти за еврейско заселване в България !

  Елена Розберг – журналист от “Ретро радио”.

  Петър Калпакчиев – главен счетоводител на “Кинтекс”, върховен командир на масонската ложа на Старите свободни и приети зидари на България, член на върховния съвет (33 степен).

  проф. Захари Захариев (Цукер Цукерман) (БСП) – участва във финансирането на БСП чрез далавери с нефт.

  Георги Прохазки – банкер, приятел и колега на Александър Божков, работят заедно в съмнителна фондация.

  Ярослава Прохазкова – журналистка от вестник “24 часа”.

  Елица Гилтяй – журналистка от вестник “24 часа”.

  Ганета Сагова – журналистка от вестник “24 часа”.

  Явор Геронтиев – журналист от вестник “24 часа”.

  Маргарита Роуз – журналистка от вестник “24 часа”.

  Николай Москов – журналист от вестник “24 часа”.

  Георги Луканов – журналист от вестник “24 часа”.

  Ирина Асиова – журналистка от вестник “24 часа”.

  Миа Сантова – журналистка от нова телевизия.

  Павел Езекиев – директор на Агенцията за чуждестранни инвестиции;

  Еди (Едуарт) Шварц – шеф на “Бнай-Брит” за България. В САЩ тази организация е наричана “Еврейското гестапо” !

  Юрий Асланов (БСП) – журналист.

  Сребрина Хашъмова – парламентарен журналист.

  Йосиф Аврамов – икономист.

  проф. Пламен Цветков – историк, преподавател в Нов български университет, член на партия Християнски социален съюз, гравитираща около СДС; баща му е бивш полковник от ДС, а майка му партиен секретар.

  ст. н. с. д-р Хаим Гозес – икономист, пише статии и гравитира около кръга “Нова Заора” и масонския вестник “Стандарт”.

  Алфред Давид Криспин – журналист.

  Исак Гозес – редактор в масонския вестник “Стандарт”.

  Юлий Москов – редактор в масонския вестник “Стандарт”.

  Хайк Вахрам – журналист от масонския вестник “Стандарт”.

  Виктор Леви – журналист от масонския вестник “Стандарт”.

  Люба Кулезич (ДСБ/СДС) – журналист, телевизия “Европа”, главен редактор на вестник “Седем”, жена на Явор Дачков (СДС/ДСБ).

  Раймонд Вагенщайн – издател ИК “Колибри”, организира мащабни панаири на книгата в “НДК”.

  Иво Инджев – журналист от еврейската телевизия Би Ти Ви.

  Даниел Левиев – бил е номиниран за министър в проектокабинета на Сакскобурготски, сега е съветник, ковчежник на “Цион”.

  Емил Бенатов (НДСВ) – юрист, депутат от 39 НС.

  Снежана Бахарова (НДСВ) – депутат от 39 НС.

  Венцислав Давидков (НДСВ) – депутат от 39 НС.

  Калин Примов (Примо) (НДСВ) – депутат от 39 НС.

  проф. Владимир Квинт – съветник на Сакскобурготски, свързан е с Ню йоркското еврейско лоби, Жордж Сорос и МВФ. Писал е програмата на НДСВ.

  Петя Бахарова – журналист.

  Емил Барух – кореспондент на радио “Дойче Веле”, директор на “Европалия” към министерството на културата.

  Йосив Аврамов – заместник-председател на Националната предприемаческа и занаятчийска камара.

  инж. Рут Ешкенази – началник отдел “Общинска собственост” – община “Изгрев”, София.

  Любомира Леви – експерт в “Топлофикация” – София, надписва сметките и тероризира столичаните.

  Емил Роберт Коен – председател на фондация “Толерантност” (поддръжка на секти и хомосексуалисти).

  Еми Барух – Журналистка

  Б) Турчеещи се българи и цигани от турски произход

  Ахмед Демир Доган (ДПС) – Сътрудник на ДС терорист, депутат от 36-то, 37-мо, 38-мо, 39-то Народно събрание.Прецедател на антибългарската партия на турция ДПС.

  Юнал Лютви (ДПС) – заместник-председател на НС, депутат.

  Мехмед Дикме (ДПС) – министър на земеделието.

  Неджет Моллов (ДПС) – министър без портфейл, отговарял е като ресорен министър за държавната агенция за българите в чужбина (ДАБЧ).

  Лютви Местан (ДПС) – заместник-председател на ДПС, депутат от 39 НС. Опитвал се е да внася закони за цензура.

  Емел Етем (ДПС) заместник-председател на ДПС, 2005 г е избрана за заместник министър
  председател и министър на държавната политика при бедствия и аварии.

  Лютви Ахмед Местан (ДПС)

  Осман Октай (ДПС)

  Касим Дал (ДПС)

  Ремзи Осман (ДПС)

  Кемал Еюп (ДПС)

  Четин Казак (ДПС)

  В) С цигански произход

  Цветелин Кънчев (ДПС/Евророма) – бивш депутат, осъден за криминални престъпления.

  Александър Филипов (НДСВ) – депутат от 39 НС.

  Тома Томов (БСП) – депутат от 39 НС.

  Бел.ред: Иван Костов (*)

  Г) С ирански произход

  Гати АЛ Джебури (НДСВ) – бивш заместник-министър на финансите, отстранен за далавери и пренасочен да ги прави другаде.

  Марко ал Джебури (НДСВ) – съветник на бившия вицепремиер и сегашен министър на транспорта – Николай Василев (известен с прозвищата “Рачко Пръдлето” и “Малкия Мук”). Последния е учил в еврейски колеж !

  Д) С неизяснен произход

  Василка Папломатас (СДС) – в предизборния щаб на СДС, бивша посланичка на България в Испания. Шеф на център за изследване, анализ и прогнозиране развитието на демократичното общество (Ст. Загора).

  Иван Костов (СДС/ДСБ) – бивш министър-председател, бивш министър на финансите в правителството на Филип Димитров. Твърди се че баща му е циганин.

  Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) космополит авантюрист, без националност и образование, но затова пък член на три масонски ложи ! Твърди се, че по линия на дядо му Фердинант в жилите му тече еврейска кръв по линия на рода Кохари – богата еврейска фамилия от Унгария, която си купува благороднически титли. Според “Католическата енциклопедия” том XIII, Ню Йорк, 1912г. и някои по-стари немски книги от XIX и XX век, родоначалника на фамилията Сакс-Кобург и Гота – Ернст Благочестиви бил със саксонска, френска и еврейска кръв! Самият Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) в свое интервю пред израелското списание “Фар” потвърждава своя еврейски произход! Ферденант и Борис III също са били масони, а Фердинант е бил сатанист и окултист. Публична тайна, е че е бил бисексуален и двуфазен педераст!

  д-р Божидар Димитров (БСП) – историк, прави се на родолюбец, шеф на Национално историческият музей, твърди се, че е гръцки циганин и иманяр – трафикант.

  Горния безспорно интересен списък, доказващ наличието на престъпна международна клика работеща срещу интересите на България, може да бъде допълнен с още имена. На първо място това са съветниците на комунистическия диктатор и тиранин Тодор Живков:

  Нико Мойсей Яхиел
  Жак Натан Примо
  Пепо Менахем Коен
  Исак Соломон Паси
  Насен Бехар
  полк. Валери Таджер
  Леон Фабрикант
  Соломон Франсез
  Андрей Ликанов
  Робърт Максуел

  Всички те са с еврейски произход!
  За да стане картината по-пълна е необходимо да се посочат също и съответните лица от небългарски произход в съставите на така наречения “Народен съд” след 1944г., хора от ръководството на БКП, репресивния апарат – МВР, ВКР, прокуратура, следователи, съдии, отговорници за 86-те комунистически концлагера в България и т.н.

  Сега в началото на 21-ви век сме на път България да бъде съсипана отново от чифути, масони, глобалисти, комунисти – капиталисти и ционисти, които искат да ни превърнат в “бушмени” и “бананова република”. Плановете на тази престъпна клика (там влизат и всички парламентарно представени партии!) е да намали българското население на половина – т.е. до 4 милиона чрез икономически средства, систематичен геноцид и противопоставяне на различни етноси.

  Всички българи, които все още не са с промити мозъци е необходимо да вземат адекватни мерки, да бъде обявен геноцида и виновните лица да получат възмездие и ефективни присъди за престъпните си деяния. Не го ли направим, в близките 20-30 години българската нация ще изчезне, от картата на Европа!

  Послеслов
  Наскоро в Русия 500 видни интелектуалци, сред тях 20 депутати от руската “Дума” са подписали документ, в който се иска пълна забрана на всички еврейски и масонски организации на територията на страната! Аргумент за това е провеждания от тях геноцид и антируска пропаганда, целящи обезсилване и унищожаване на Руската федерация. В документа се посочва още, че тези организации са вредни и опасни за мира и човечеството. Припомня се също, че след революцията от 1917г до 1959г., а и след това еврейската болшевишка партия и контролирания от нея репресивен апарат са унищожили не по-малко от 60 (шестдесет) милиона руснаци; от тях целенасочено 8 милиона интелектуалци – цветът на нацията! Те бяха избити от еврейската масонерия и престъпна клика!

  Това не трябва да се повтори – борете се с всички средства за това !!!

  Източник: Воини на Тангра
  БГпреведи:

  (*) Нашата информация за Иван Костов е че той е цигански евреин! Така както и за Тодор Живов се знаеше че е цигански евреин. Но от скорошна публикация видяхме че той е незаконно роден син на Фердинанд!

  Източник: бг преведи

  • Хм Отговор

   02.04.2023 в 2:36

   Не знам дали има лъжи в изредените мероприятия срещу гоите, но един пропуск има:
   – Да облъчваме гоите с всички средства, че трябва да участват масово в изборите, да гласуват, като им създаваме илюзията, че гласувайки избират. Колкото по-масово гласуват толкова по-голяма легитимност ще имат поставяните им от нас правителства.
   Не знам дали си спомняте, че бате ви Бойко даже искаше да въведе глоба 50 лв. за тези, които не гласуват.
   Стадо, днес 2.04. като съмне, марш към урните да не разочаровате тези, дето ви еват от векове и с всички средства ви затриват.

  • панчо виля Отговор

   02.04.2023 в 9:26

   Така изложената програма звучи логично, обединява чужди на българската същност и благоденствие личности, прорастнали не за добро в снагата на етноса ни. Само не знам от къде се пръкна това „московски конгрес“ в челото на програмата. То просто няма място там. Такива пъклени замисли са много по-присъщи на дълбоката държава оттатък Атлантика или на Мосад и Велик Цион, а не на каквото и да е образование в Москва. А като гледам почти пълното отсъствие на московско влияние у нас в момента и за сравнение тоталния реален контрол на САЩ и съвпаденията на постигнатото от янките в България със заплануваното в програмата, не мога да не приема, че такава програма съществува, реализира се успешно и поетапно във всичко с изключение на „московското“. Отдавна в Москва вече няма Коминтерн с пипала по света, за разлика от десетките служби начело с ЦРУ и Отворено общество на Сорос, а тяхната брутална и безогледна дейност е пред очите ни. Само не знам докога ще търпим това.

   • Хм

    02.04.2023 в 9:51

    Панчо, пропускаш указанието: „Всички, които участват във властта трябва да имат местни имена и външност“.Аз само се учудвам, че чек 1988 г са решили да се захванат с нас. Протоколът на ционските мъдреци е известен от 1910 или 1915г. Спори се дали е фалшификат или истина, но когато попитали Хенри Форд какво смята по въпроса, той отговорил: „Какво значение има дали е истина или фалшификат, щом всички става така, както е написано там“.Това, което е написано тук се отнася не само за нас, българите, а за всички гои въобще.Потърсете Протокола на сионските мъдреци, ако все още се намира в нета и ще се опулите.

   • Мина

    02.04.2023 в 10:55

    Не твърдя нищо, дословно е от сайта, който го е публикувал от друг сайт, но наистина звучи логично.

 4. FuckEU Отговор

  01.04.2023 в 19:04

  Чел съм го това, но вътре са вкарани с пропагандна цел и откровени лъжи.
  Лошото е, че българинът от векове живее с мисълта че някой е длъжен да го освобождава. Ако види, че никой не се пъни да ги освободи се примиряват и радват на робството.
  Нещо като зайците, коти си мислили, че живота е любов и романтика, а накрая се оказало че просто ги еб@т за разплод.

  • Мина Отговор

   01.04.2023 в 19:20

   Така до 1875: “Не народ, а мърша”.
   1876 – Априлското въстание.
   1878- Освобождението.
   Няма да съжалявам и няма да оплюя и нихилирам тях. Които са го направили.
   Може и да има лъжи, но може и да няма.
   Затова е посочен източник.
   Кои са лъжите?

 5. Мина Отговор

  01.04.2023 в 19:24

  Представям си Ботев и Левски, гладни и мръзнещи в мелницата. Как си говорят: еми то българите тва, еми онова.. що не вземем да си бием дузпата и да ни няма, щото те така…
  И така…

  • FuckEU Отговор

   01.04.2023 в 19:58

   Бием си я вече 33 г. и сме на изчезване. След 2-3 г. ще се малцинство в България. Пък нека маймуноподобните вярват в розовите мантри на „демокрацията“.
   Вече почти 20 г. как ли не съм се опитвал да обяснявам и както казваше един мой познат – „ти му говориш то стои насреща и рупа“.
   Имало е моменти в които ми е идвало да си пусна брада, сменя религията и да почна да викам по улиците алахакбар :)
   Явно дори човекоподобните се усещат по-бързо от българите. Но кво да се прави, друг народ си нямаме, а този не подлежи на събуждане.

   • FuckEU

    01.04.2023 в 20:00

    Е днес пих кафе с един приятел и ми разправя. Стоя пред магазина и на него табела с раб. време от 10:00. И онзи в 10 без 10, 33 пъти пита тия кога ще отворят, що не отварят …… и каза че бил българин а не неграмотен циган.

 6. Мина Отговор

  01.04.2023 в 20:53

  Иван Вазов за Апостола:

  “От лице му мрачно всички се бояха,
  селяните прости светец го зовяха-
  и сбрани, сдушени във тайни места,
  слушаха със трепет, с зяпнали уста
  неговото слово, сладко и опасно
  и тям на душата ставаше по-ясно”.

  За Ботев:
  “Всички му се бояха, ненавиждаха го, уважаваха го. Той правеше навред да говорят за него, повечето лошо. Полицията го следеше. Богаташите го презираха. Младежите го отбягваха, но обичаха. Никой не можеше да издържи смелия му орлов поглед”.

  Иван Вазов

 7. Иванов Отговор

  01.04.2023 в 21:21

  Нещо което няма да видим в нашите медии.Първият удар срещу НАТО в Украина. С ракета е ударен подземен команден пункт в Украина, на 130 м дълбочина със състав от 300 човека, предимно англичани и поляци.“On reparle de la première frappe contre l’OTAN“

 8. FuckEU Отговор

  01.04.2023 в 22:01

  Канада започва евтаназия на деца без съгласието на родителите

  Канадското правителство предложи поредица от поправки в законите на страната за „асистирано самоубийство“, за да позволи на правителството да предлага услуги за евтаназия на непълнолетни без съгласието на родителите……

  Със сигурност са само бели християнчета, така че очакваме такъв закон скоро и в България, за да не изоставаме от демократичният свят. Който не е съгласен е кремълски трол!

  • Мина Отговор

   01.04.2023 в 22:22

   В Ел Ей си имат ресторант, в който холивудските сатанюги първо да ги ядат, к*во остава за евт@назия.
   Верно, който противоречи е кремълски трол!
   Трай си българино. Значи си съгласен.

   • FuckEU

    01.04.2023 в 22:31

    То за тези ресторанти се знае от години. Може там да си ядат вносни стоки от укрофашисти, сърби, но чак пък държавата ти да води политика за избиването на децата ……
    Иначе ние сме горди евроатлантици и се гъзим пред ценностите им с широко отворени задни бузи.

 9. Мина Отговор

  01.04.2023 в 22:47

  “ но чак пък държавата…”

  Да ти припомня Ботев:

  “Основите на всяко едно правителство са лъжата, кражбата и насилието”.

  “…имаме пълното право да кажем, че всяко едно правителство е заговор, съзаклятие против свободата на човечеството”.

  Христо Ботев

  Актуално?

  • FuckEU Отговор

   01.04.2023 в 22:54

   Винаги съм бил абсолютно съгласен с казаното от Ботев!

  • FuckEU Отговор

   01.04.2023 в 23:06

   Казал е също: „И аз съм тръгнал тоя народ да спасявам“, когато разни шмекери се опитали да ме продават овце на тройни цени за четата…. Явно още под турско някой са изповядвали евроатлантически ценности. И все си мисля, че точно тия сега са на власт.

 10. Анонимен Отговор

  02.04.2023 в 0:24

  СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД РУСИЯ !
  БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА !

 11. я всички в психото не закачаите Ботев и Левски маи яко сте се напушили тук

  • FuckEU Отговор

   02.04.2023 в 8:35

   Само дето не стана ясно кой си ти, за да казваш на хората какво да правят?

 12. FuckEU Отговор

  02.04.2023 в 8:34

  В Пловдив в доста секции машините не разпечатват партията. Очевидно с цел да накарат народа да мине на хартия, за да може да манипулират вота.
  Не знам как е по другите градове на внимавайте какво вади машината.

 13. панчо виля Отговор

  02.04.2023 в 10:09

  Да се върнем на изложеното от Карбовски. Може ли някой обръщайки се назад да каже, че създаденото след 1989г. СДС беше прогресивно движение? Че развилнялата се от него варварска вакханалия не оставила камък върху камък от построеното при соца беше някакъв скок напред в развитието ни? Какво ако не сатанинско пиршество бяха речите с пяна на устата и изцъклени погледи на самообявилите се за лидери на тази ненаситна митингаджийска лудост? Купешкото понятие лустрация беше силно смекчена форма на неприкритото желание за изтребление на вещици. Ликвидационни съвети от довчерашни бръснари, невзрачни чиновничета и гузни деца на червени активисти се опияняваха от предоставената им възможност за съсипия. Постигнатото днес изразяващо се в утродлива гротеска на демокрацията можем ли да считаме за напредък, постижение и успех? Или е регресивен ход към тъмното безпросветно средновековие с безумни фанатици като Игнации де Лойола събрани в някаква „дълбока“ не знам каква змийска дупка.

  • Хм Отговор

   02.04.2023 в 11:45

   А ти какво очакваш да направи организация начело на която стои Мангал Костов. Мангала освен да краде какво друго може.

  • Хм Отговор

   02.04.2023 в 11:47

   Няма или – чака ни ново Средновековие, честните и трезво мислещи аналитици много пъти вече го казаха. Не български, разбира се.

   • FuckEU

    04.04.2023 в 6:31

    Какво лошо виждаш в това?
    След като парапитеците са се превърнали отново в маймуни, естествено трябва да страдат и ако не им помогне да поумнеят да бъдат заличени като вид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *