Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Организаторът на анти-военните протести от 12 март Ивелин Михайлов: Готвят ни за Месомелачката, Искат Българи на Фронта! (С ВИДЕО)

Варят ни като жаби в тенджера, крайната цел на Вашингтон е категорично ясна – да се леят реки от славянска кръв. Само това може да спаси умиращата им система. Вкарват ни във войната чрез специфична тяхна технология. Тя действа на принципа на „прозореца на Овертон“. И ако някой си мисли, че не могат да го накарат да воюва насила – греши. 90 % от украинските войници на фронта всъщност изобщо не желаят да се бият с руснаците, но крайният резултат е че се бият. Ще ви разкажа как става.

Все още не е съвсем късно ние българите да избегнем месомелачката, в която САЩ много държат да ни вкарат. Начинът е един – чрез масови мирни протести, а ако нещата загрубеят съвсем – чрез масирано и активно гражданско неподчинение. Когато ни управлява псевдоелит, напълно зависим от западните си господари, тогава само обединен и солидарен пред лицето на общата опасност народът ни може да оцелее.

Вижте цялото интервю на преводача Мартин Петрушев с организатора на масовите протести за мир от 12 март, 23 г. в 10 големи български града Ивелин Михайлов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

13 кометара за Организаторът на анти-военните протести от 12 март Ивелин Михайлов: Готвят ни за Месомелачката, Искат Българи на Фронта! (С ВИДЕО)

 1. Мина Отговор

  13.03.2023 в 16:24

  Напълно прав, г-н Михайлов. Този план е много стар. Искат да ни изтребят. Това е целта им. Псевдоелитът е напълно нелегитимен. Освен това е престъпен. Който му се подчинява е съучастник в масово убийство на българския народ. И на българските деца.
  Подчинявате ли им се- вие сте престъпници в най-тежкото престъпление!
  Ще има Видов ден! За съучастниците също!
  Хайде баста!

 2. FuckEU Отговор

  13.03.2023 в 16:31

  Тери Пратчет:
  „Проблемът на добрите хора е, че не могат да се организират, докато злото винаги е добре организирано.“
  –––––––––-
  Всеки българин вожд, а индианците ги няма. Като добавим и 90% изпаднали в ТВ-кома, живеещи в измислена реалност. Нещата се изясняват.
  Дано си права, че Видов ден е близо.

  • Мина Отговор

   13.03.2023 в 16:42

   Има една мъдрост- ще направя каквото трябва, а да става каквото ще.
   Доброто също е заразно- както и злото.
   Когато някой ни е нападнал и иска да ни унищожи- да убие живота ни, на нас и близките ни, т.е. да убие Бог- ние не само имаме право да се защитим, а сме длъжни да го направим.
   Не е в противоречие с християнството, напротив: ще перифразирам с мои думи:
   В стария завет е казано: ако мъжко легне с мъжко да бъдат умъртвени и кръвта им да бъде върху тях.
   Христос изкупва греховете ни, но потвърждава в Новия завет, че е дошъл не да отмени завета на Баща си, а да го изпълни. И обръща сергиите на търговците в храма, проявява гняв.
   Така че- всеки ню еидж сатанист да си гледа работата.
   Ние сме длъжни да направим всичко възможно да защитим живота си- нашия и на децата български, живот, даден ни от Бог.
   Развълнувах се. Само да посмеят тия- ще видят какво е българските жени да се ядосат!

  • Мина Отговор

   13.03.2023 в 16:47

   А хората могат да се организират с граждански организации и го доказаха вчера.
   Не се отчайвайте- грях е. Продължаваме- стъпка по стъпка. Като прохождащото дете- което прави 3000 опита да се изправи, преди да проходи. Ако разбираше думите на възрастните, щеше да се влачи по корем.

   • FuckEU

    13.03.2023 в 17:02

    Снощи изгледах доста кадри от така наречените граждански организации и веднага ми се наби в главата, че повечето оратори бяха отявлени плашипутарници и национални предатели, втълпили си че за пореден път ще седнат на държавната трапеза чрез лъжепротестиране.
    Паплач неземна, като оня плешив мурук Шопов, болен сидероФ и жена му …….. да не говорим за имбецилите, които получаваха микрофона, за да изтъкнат Русия като агресор, защото защитава православните си братя.
    Грам не вярвам в тази изрУди!

 3. ясновидец Отговор

  13.03.2023 в 17:21

  преди време мои близки ми казаха,че тяхна позната,на отговорен пост в евр.финансова институция за известно време била по работа в кравария..след като се върнала казала..бях изненадана-мислех си,че тази страна се управлява от евреи-не е точно така..на всички отговорни постове и във вс.институции пентагони,департаменти,големи вериги и пр…стоят..хазари-те управляват и командуват всичко..затова аз си мисля,че там,зад океана,тия наследници на древния хазарски хаганат,на територията на дн.укрия,разбит от русите..търсят реванш..пак там..и нова хазарска държава..и без това в зап.укрия и карпатите живеят приоритетно такива..бандеровщината родена там е с хазарски корен и антируски уклон..и това не е точно война м-у славяни-а между хазари и славяни..и понеже хазарите разгромиха древните прабългарски образувания,логично по-късно прабългари помагаха на русите при унищожаването на хазарския хаганат..ето защо нищо чудно в главите на днешните краварски хазари да гори желание българите да бъдат хвърлени срещу русите..какъв по голям кеф да се избиват..

  • Мина Отговор

   13.03.2023 в 17:30

   Точно. Хазарите, разгромени от Атила. Които от пети век са ни вдигнали мерника. Те не са точно евреи. С подкупи са убили Атила-последната му “жена” хазарска го е отровила.
   Ние сме най-големият им враг. Българите-1500 години кроят планове да ни изтребят.

   • вила вилекула

    14.03.2023 в 10:00

    Хазарите изобщо не са евреи – те са приели юдаизма проформа на практика.Дотогава , а и сега си остават верни на техни богове и спазват техни ритуали. 90% от евреите в Европа и САЩ са хазари. Прогонени са от царството си от Русия около 1200 г. сл. Хр.Най-точното определение за тях е хазарска мафия. Това е синоним на дълбоката държава. Едно и също е .

   • Мина

    14.03.2023 в 14:37

    Точно. Благодаря за уточнението.

 4. случаен Отговор

  13.03.2023 в 17:32

  И ТАКА,ИМАМЕДНА ИДЕА ЗА НПО тата В БЪЛГАРИЯ,ТЪИ КАТО ТЕ СА НАЙОТЛЯВЛЕНИТА РУСОФОБИ И АМЕРИКАНОФИЛИ ДА ИМ СЕ ИЗПРАТИ ПО ЕДНА ПОВИКАВАТЕЛНА И ВЕДНАГА В УКРАЙНА.СЪС ТЯХ ДА ЗАМИНАТ,
  ИМАМЕ ГЕНЕРАЛ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ,ИМАМЕ ГЕНЕРАЛ .ПОЖАРНИКАР ДА ВАДИ ТРУПОВЕТЕ ,ИМАМЕ ГЕНЕРАЛ ОТ ДС ДА ЗАЩИТАВА ТИЛА ОТ ДЕЗЕРТЙОРИ,ИМАМЕ ГЕНЕРАЛ КОЙТО ЩЕ ОРГАНИЗИРА ВОЕННО ПОЛЕВА БОЛНИЦА,ИМАМЕ ПРОФЕСОРИ ГЛОБАЛИСТИ КОИТО ЩЕ ЛЕКУВАТ РАНЕНИТЕИ НАЙ НАКРАЯ ДА СЕ ЗАКУПЯТ ОЩЕ НЯКОЛКО СПАРТАНА ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА ТРУПОВЕТЕ И НАПРАВО В САЩ ВЪВ ВОЕННИТЕ ГРОБИЩА КАТО АМЕРИКАНСКИ НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ.ХАЙДЕ ПЪТЯ.

 5. Иванов Отговор

  13.03.2023 в 17:49

  https://statii.lekuvai.bg/121408/„Путин с големи откровения за съдбата на България“ „България не избира между ЕС и Русия. България избира между ЕС и това дали изобщо да я има самата България“ – казва човекът от Кремъл.

  И допълва, че така поставена като нищожно джудже в англо-саксонския динозавър, България ще бъде претопена. Тя вече е погълната икономически, а значителна част от най-способното население е изсмукана.В момента ЕС подсилва малцинствата, така ще да размие доминиращия етнос. Накрая няма да има такъв, а държавата ще стане обикновена провинция на Германия.

  „Такова разбиване на държавност България никога не е претърпявала. Та дори през комунизма, Съветският съюз се месеше поне 1000 пъти по-малко на България.

 6. Мина Отговор

  13.03.2023 в 18:14

  Тогава продължаваме според принципа проба-грешка.
  Добре- вчера било грешка, опитали сатанюгите да яхнат вълната. Следващия път без тях.
  Или се учим от историята- дадена ни е наготово от предците ни.
  Имам си мнение- но чакам сакатлъка да стане.
  Смирение ли? Смирение само пред Бог- създателят на живота ни.
  Примирение с делата на сатана? Който се примирява с делата на сатана става демон и негов служител. Убиец на живота.
  Никакво примирение със сатанински изроди и делата им. Бойкот. Бойкот до когато и колкото можем.
  Да бъде Божията воля.

 7. Иванов Отговор

  14.03.2023 в 20:38

  Иран е получил съгласие за покупка на руските Су-35 четвърто поколение -Поглед. Уикипедията показва, че стойността им е само 45-65 милиона$.Какво да кажем за нас българските говеда, начело с шибаняка еднокнижник,който подписа първи договор за доставка на 8 бр по 200милина$ на чертеж.подписан беше и втори договор за същата цена.Та вместо 16 щяхме да имаме 64 изтребитела,от 4 поколение не Ф-16, повече от 5 ескадрили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *