Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Орбан разкри истината: Меркел е Подарила на Ердоган половин Европа! Виж Тук:

Някога в СССР често се е споменавала следната популярна приказка: „Не пренебрегвай нито един слух, докато не го отрекат официално!“

Днес това важи с пълна сила за ЕС и мигрантската му политика. Когато Меркел сключи сделката между ЕС и Турция за мигрантите, политкоректните медии веднага започнаха да я хвалят и венцеславят. Меркел и другите европейски лидери се съгласиха да платят на Турция 3 млрд. евро рушвет, за да омилостивят султан Ердоган, който обеща, че срещу тази „скромна“ сума няма да допусне мигрантско нахлуване в съюза.

Дори да си затворим очите за факта, че въпросната сделка си беше чист рекет и унижение спрямо ЕС от страна на Ердоган, няма как да пропуснем едно знаменито изказване на Орбан от декември 2015-та. Тогава унгарският премиер обвини Меркел, че е сключила тайна сделка с Ердоган. Орбан каза следното:
„Извън споразумението, което официално сключихме с Турция, има нещо, което не се връзва в цялата ситуация. Един ден очите ни ще се отворят и ще видим, че от Берлин са сключили тайна сделка с Ердоган, според която Европа трябва да приеме още 400-500 хиляди мигранти.“

За това си изказване Орбан, беше осмиван и подиграван от европейските медии и брюкселските апаратчици. А вицепрезидентът на ЕК Франс Тимерман директно го обяви за параноик, като заяви пред медиите, че приказките на Орбан са „лъжа“ и „безсмислица“.

Сега, година и половина по-късно, излиза, че Орбан е бил прав. Немският вестник „Die Welt” разкрива, че Меркел и премиерът на Холандия Рюте, са се съгласили да пуснат още поне 200 хиляди мигранти от Турция в ЕС, без да се допитат до другите европейски страни.
Разбира се има една много семпла причина поради, която Рюте и Меркел крият това от обществото. Тази година в Холандия и Германия ще се проведат избори, на които анти-имигрантските, консервативни и националистически партии могат да направят истински пробив срещу статуквото, като изхвърлят неолибералната Меркел от управлението.

Независимо обаче дали сделките са тайни или явни, те ни показват към каква трансформация ще бъдат тласкани Европа и Германия от господстващите към момента неолиберални кръгове. Това е визията на глобалистите и либералите за нова демографска конструкция на Стария континент. Визия, в която за бялото християнско семейство от средната класа няма място в класическият си вид.

През септември 2015-та, Зигмар Габриел каза, че германското правителство планира да приема и „интегрира“ по половин милион мигранти годишно. Неотдавна вестник „Rheinische Post” написа, че според експерти на правителствена служба, Германия трябва да приема по 300 хиляди мигранти в продължение на 40 години, за да „се справи със застаряването и тревожните демографски тенденции“. Т.е., за да се поддържа населението на страната в рамките на 80-82 милиона, правителството в Берлин е готово да вкара 12 милиона мигранти.

Това е най-големият и мащабен социален експеримент с неясни резултати, който някога е бил предприеман в Европа. Мащабите и неяснотата на това начинание изискват най-малкото да се потърси мнението и на другите европейски страни. Но вместо това германските либерали и културни марксисти не питат дори собственият си електорат дали иска милиони мигранти от неразвити страни, където властват средновековните закони и порядки.

Нещо повече- за да са сигурни, че местното население няма да попречи на плановете им, Меркел и стоящите зад нея неолиберални кръгове планират да дадат избирателни права на мигрантските нашественици. Федералната комисарка по въпросите на мигрантите и бежанците Айдън Озогюз неотдавна потвърди тези престъпни планове на немското правителство.

В светлината на тези разкрития можем само да се надяваме, че европейските народи ще се осъзнаят преди да е станало твърде късно. И стискаме палци на европейската политическа сцена да излезнат и други политици като Орбан, които да противодействат на либералните психопати. В противен случай, Европа, такава каквото я познаваме и каквато предците ни са ни завещали, ще бъде изгубена безвъзвратно. Skandalno.net

Автор: Симеон Миланов, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Орбан разкри истината: Меркел е Подарила на Ердоган половин Европа! Виж Тук:

  1. Как няма да застарее Европа то от еднополови бракове деца несе раждат ако дори дасе плющят през един час

  2. Иванов Отговор

    20.03.2020 в 4:34

    Не мога да разбера тези мигранти, повече от които не са виждали сняг се юрнали в студена Европа и Скандинавия без да зваят език, когато на юг от тях се простират широки пространства на такива богати държави като Кевейт, Саудитска Арабия и Емирства. Бях в някои от тези страни: там е пълно с индуси, филипинци малаизйци, които варшат челната работа на богатите шейхове. Тези земи на юг са по-благоприятни за тях и по климат и по език и по бит, и по ревигия, и по манталитет. в края-накраища. Те са една и съща нация – араби,
    Господа шейхове, които не си знаят парите,- къде е вашата арабска солшдарност?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *