Няма да повярвате: Вижте каква Тайна Крие Ася Капчикова:

0

Ася черАся Капчикова крие произхода си, защото много се срамува от него, понеже е помакиня, гръмнаха няколко медии .

Плеймейтката е от село Ягодина, а съселяните й  разкриха тайната, която тя упорито крие. В китното родопско селце живеят само българо-мохамедани. В това число и баба й и дядо й, които още обитават малка къщичка там.

Миската обаче казва за себе си, че е родена в Девин и само през ваканциите ходела при баба си. Там обаче се трудела здраво, помагала в работата около къщата, в градината и на нивата, дояла кравите и козите, копаела, хранела животните, а израснала хубавелка, понеже се хранела с истински продукти.

В „Черешката на тортата“ тя показа че е оправна домакиня и не се гнуси да стои до котлона и да цапа ръцете си с лук и други миришещи неприятно продукти.

Ася бе поканена във „ВИП Брадър“, но отказа и предпочете „Фермата“.  Ще покажа на всички, че не съм глезла, не съм кифла и от никакъв труд не се срамувам, заяви преди време бившата на Криско.

Отсега тя се очертава като един от най-силните играчи във формата и не крие мераците си да го спечели.

Момичето е амбициозно и предстои да видим как ще се представи.

Колкото до произхода, много хора в социалната мрежа попитаха какво значение има каква е.

Тя е българка, защитава патриотични каузи, държи се достойно и това, че не е родена на пъпа на София, не я прави  човек второ качество и не е повод за присмех.

И ние от Skandalno.net категорично се присъединяваме към твърдението, че не бива да съдиш за един човек по това къде е роден, а единствено и само по делата му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *