Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нови Потресаващи Разкрития по случая „Белнейски“ Разтърсиха Криминалистите! Виж Тук:

Сензационните разкрития около делото „Белнейски“, което бе отворено за криминалистите преди 10 г. продължават да валят. Единственото постоянно нещо там е обвиненият за убиец Лазар Колев, който продължава да търка наровете на затвора в Пазарджик. Съществува и заведено дело срещу неизвестен извършител, макар да се предполага, че в кървавото убийство има намесен и втори човек.

belneiski4

В града упорито се говори, че до смъртта им се стига заради любовна история на каката Роси. По онова време за официално нейно гадже се смята Тончо Пепелов от Мало конаре. Той е с близо 15 години по-голям от момичетата. Няма сериозна професия, нито образование. Живее сам и няма никакви приятели. Редовно употребява алкохол и заформя жестоки скандали, редувани с ритници и плесници.

Именно той открехнал голямата сестра Белнейска на тема „нестандартен секс“, след като ученичката му обяснила, че ще се пази честна до сватбата си. Двамата имали редовни полови контакти, за които родителите даже и не подозирали. Мислели, че влюбените се разбират перфектно, защото никога не си повишавали тон.

Тончо тъкмо почнал работа като авто-монтьор, когато научил, че любимата му жена изневерявала с по-младо от него момче. Ако се вярва на мълвата, това възпламенило кръвта му и той започнал да подготвя отмъщение от ревност.

В деня на убийството на момичетата Тончо твърди, че е бил в дома си в Мало Конаре. Свидетели за присъствието му там така и не се намират. Разпитван е на детектор на лъжата, но резултатите от него не се вземат предвид в съда. Младежът е и с психически отклонения, което кара магистратите да го пуснат на свобода броени дни след ареста му, въпреки че в началото е сред основните заподозрени.

belneiski1

Оказва се, че 15-годишната Христина също е водела полов живот. Малко преди трагедията десетокласничката се разделя с гаджето си Михаил Запрянов. Момъкът я зарязва заради друга, но влюбената до уши Хриси Белнейска го лъже, че е бременна от него и иска да минат под венчило, защото родителите й щели да й се карат и да я изгонят от къщи. Малката Белнейска лансира версията за бременността си и пред съсед на семейството. Целта й е настойчиво да се бракува, за да не вземе друго момиче любовта на живота й.

Часове преди да изчезнат безследно двете сестри Христина оставя бележка на служител в местната Ж.П. Гара-Пазарджик с прякор „Фишека“. Молбата й е листчето с послание да бъде предадено на Михаил, който отказва всякакви контакти с нея.

Криминалистите обаче продължават да са убедени, че смъртта на Росица и Христина е заради личния живот на каката. В регистрите на МВР е записано, че година и половина преди да бъдат ликвидирани Роси изчезва от дома си. Разтревожена, майка й Фани подава сигнал в полицията и органите на реда започват да я издирват. Търсенето продължава няколко дни. Белнейска е открита в дома на баба си, но преди това е била 2 дни с момче. Любовта им не била одобрявана от двамата родители и за да ги накаже, тя демонстративно избягала.

Стоимен и Фани Белнейски

Стоимен и Фани Белнейски

Росица е дете от първия брак на Фани с мъж, който живее в Пловдив. По куп причини и забрани малката не поддържала връзка с биологичния си баща, а разчитала изцяло на подкрепата на пастрока си Стоимен, който се спомина преди 3 години. Той, като всеки нормален човек, не правел разлика между нея и Хриси. Затова се и карал, когато се налагало, еднакво и на двете.

Голямата сестра Роси е била по-жестоко малтретирана. Тя е душена, което значи че при нея има мотив на ревност. Изнасилена е и вагинално, което означава, че някой е знаел за девствеността й и е искал да отмъсти в последния момент, че е бил пренебрегнат, че му е отказана любов по нормалния начин. Личало че е удряна със злоба. Хриси била пощадена откъм зверски удари.

Сестрите се познавали с осъдения за убийството им Лазар Колев. Излизали са заедно по заведения. Дори във фаталната нощ са били в „Болид“, пили са – едното момиче водка, другото-бира. Възможно е да са имали и сексуален контакт. Доказателства за такова нещо няма, въпреки че съкилийникът на Колев, Иширковеца твърди пред следователите, че признанието получил лично от Лазар по време на дружески разговор в килията.

belneiski3

„Съществува още една версия, която не е виждала бял свят. Според нея сестрите са имали контакти и с други мъже. Покойният вече Стоимен е бил доста строг родител. Ходел е по цял ден на работа в железницата и не е имал време да ги контролира. Майката Фани е била „доброто ченге“ в къщата. Тя е била запозната и с проблемите в училище и с личния им живот. След като погребаха децата и целият град ги оплака, тръгна грозен слух.

Белнейска поддържала връзки с мъже от локомотивното депо, където всички я познавали и уважавали. Железничарите й помагали – кой с каквото може. Сестрите отрасли в депото. Познавали много добре всички служители на Гарата. Когато прекрачили в тийнейджърска възраст, започнали да общуват по-свободно с мъжете там“, разкриват запознати с жестоката история на фамилията.

Те са категорични, че версията за тайнствен джип, управляван от политик, от син на министър, високопоставено ченге, политик, бизнесмен, изнасяла на родителите, защото напълно ги оневинявала от бащина и майчина отговорност за непълнолетните хлапета.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *