Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД на САЩ Срещу НОВИЯ СВЯТ на Путин – Развръзката е скоро, а изходът – предизвестен! Виж Тук:

За пореден път в историята Западния свят тръгна на завоевателен поход срещу огромната източна славянска страна. Този път обаче кръстоносната офанзива на Вашингтон и Брюксел е последна! Последен отчаян опит да вземат реванш или да унищожат Русия, преди западният свят да се срути безвъзвратно. И отново, както преди 70 години, Русия и нейният президент Владимир Путин, са надеждата на света за спасение от новото робство, което западната олигархия подготвя на света. За да може самата тя да оцелее в задаващия се апокалипсис.

rusia_usa4

Този път, като знаме,  англосаксите развяват не мита за „чистата арийска раса“, а идеите на неолиберализма, за „дългата ръка на пазара, която оправя всичко и ще донесе “благоденствие“ на народите.

Само че и този път, както преди 70 години, знамето на олигарсите се оказа доста оръфано и пожълтяло, а „свободния пазар“ не донесе щастие на никой, освен на своите апологети – олигарсите от всички страни, които досущ по комунистически интернационално се съединиха… и застанаха срещу обикновения човек!

Щурмът на западната върхушка днес наистина е отчаян! Западните стратези стигнаха дотам в безумието си, че се заиграха с „мюсюлманската“ карта, като изправиха пред света зловещото плашило на радикалния ислям.

Стотици хиляди ислямски джихадисти, престъпници и убийци от цял свят, бяха обучени, въоръжени и финансирани от също толкова престъпни кланове на банкери и наднационални компании. Същите ги пуснаха свободно по света, маскирани като „бежанци“.  И улеснявани от „човеколюбивите“ закони на  ЕС. А целта на кукловодите бе чрез терор и етно-религиозно противопоставяне да изтрият от лицето на земята националните държави в Европа!  Да променят генетиката на народите и да превърнат света в един огромен ислямски халифат. Както Хитлер искаше да го превърне в огромен Райх.

rusia15

По този начин, Америка се надява да върне целия свят с 200 – 300 години назад, да спре развитието на технологиите, да унищожи самата мисъл за справедливост и доброта, за да извади на бял свят най-жестоките и зверски качества у хората и човешкото общество.

Защо ли? Ами, само така англосаксите, които очевидно губят историческото си предимство и господство над останалите народи, ще съумеят да удържат надмощието си над догонващия ги развиващ се останал свят. Изправяйки човек срещу човека, брат срещу брата. И унищожавайки всичко човешко у хората.

Но сметките на глобалната олигархия и този път се оказаха криви. Тръгвайки на безумния си Източен поход, те не включиха в своя пъклен план една наглед малка подробност. Която е на път обаче да обърне западната кола! А именно: Не взеха под внимание свръхестествените лидерски и морални качества на президента на Руската федерация, Владимир Путин! Западните рационалисти не пресметнаха и волята и железния дух на руския народ, винаги готов да плати с кръвта си свободата и суверенитета на Мать Россия.

Защото, както Достоевски предричаше, Русия отново има „свой собствен, особен път на развитие“.

Владимир Путин и Русия отрекоха „ценностите“ на Запада. Отрекоха гей парадите, сексуалната деморализация, маскирана като „свобода“ и разпада на най-важната част на обществото – семейството. Категорично не възприеха подмолно прокламираната от соросовите медии идея, че целта е всичко, а човешкия живот е нищо. Така се породи западния термин за тъй наречените „съпътстващи жертви“. Тоест, в името на „голямата“ цел, може да се убиват милиони човешки същества… и това е оправдано. И още много такива „ценности“.

Но Главната разлика между Русия и Запада е диаметрално противоположната им представа за „свободно общество“.

Според англосаксите свободни държави са страните, в които властват олигарсите. В които държавата се е оттеглила от всички свои функции и почти не се забелязва. И, разбира се, на преден план е зловещата фигура на „свободния предприемач“, тоест на мошеника, който ограбва всички. И най-зловещото е, че този мошеник – олигарх, бива обявяван за еманация на обществото,  за най-добрата му част. Обявяват го като пример за подражание и норма на поведение

В Русия е точно обратното: Държавата е тази, която е призвана да създаде подходящи условия за развитие на човека и обществото. Според руснаците, хората избират държавните органи, за да може те  да служат на общността, а не под формата на „служене“, да грабят от народа,  най-безогледно и разбойнически. Както става в България.

Затова, първата работа на Владимир Путин, когато стана президент на РФ, бе да дисциплинира руските олигарси, които като клон на западния соросоиден неолиберализъм, бяха оплели в своята мрежа на грабеж и насилие цяла Русия.

Хора от кремълския политически елит разказват как Путин събрал олигарсите и им казал: Вие сте награбили богатството, което имате на гърба на руския народ и руската държава. Без народа и без Русия, вие сте нищо. Затова, всеки от вас ще трябва да дели богатството и печалбите си с държавата. 50% на 50%.

Така Русия тръгна с невероятни темпове напред. Руската промишленост и селско стопанство просперираха изключително бързо. Бяха увеличени десетки пъти заплатите и пенсиите. Социалната сфера стана приоритет в дейността на всяко правителство, формирано от Путин.

Блестящият стратег и тактик Владимир Путин не забрави и армията и нейното въоръжение.

rusia_usa3

Докато Запада все още гледаше на Русия като на смъртно ранена, разлагаща се държава, тихо и без много шум, руските хора създадоха мощна, прекрасно обучена и отлично въоръжена армия, с могъщ, непрекъснато обновяващ се ядрен арсенал.

И Запада, който беше тръгнал като аслан да завладява цяла Източна Европа, Балтийските страни, Украйна и Близкия Изток, изведнъж се оказа пред съперник, когото не само не може да победи, но ще е безумие дори да се опита.

И натовските „пълководци“, също като своите немски събратя, се стъписаха. И ни напред, ни назад! И  сега не знаят какво да предприемат.

Докато в един момент не осъзнаха, че Русия вече не може да бъде победена.

Защото на нейна страна са Владимир Путин и руският народ, които, също като цялото останало човечество,  мечтаят за свят без олигарси, без икономическо и политическо робство, свят, в който страните са суверенни и се развиват по волята на своите народи.

И „Новият ред“ на САЩ, започна да се спихва и чезне някъде в далечината.

За да отстъпи пред „Новия свят“ – светът на демокрацията, равноправието и социалната справедливост! Това е борбата на Владимир Путин и Русия! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

9 кометара за НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД на САЩ Срещу НОВИЯ СВЯТ на Путин – Развръзката е скоро, а изходът – предизвестен! Виж Тук:

 1. Спaс Спaсов Отговор

  25.10.2016 в 22:17

  Aбсолютно вярно.
  Русия е вече прогрaмирaнa от космическите светли сили.
  Никой в светa не може дa я спре по пътя си.

 2. George hristov Отговор

  25.10.2016 в 22:49

  Бах ти глупостите!

 3. Milena Отговор

  26.10.2016 в 5:36

  Маладец !

 4. Анна Отговор

  26.10.2016 в 9:54

  РУСНАЦИТЕ СЕ РАЖДАТ ВОЙНИЦИ И АМЕРИКАНЦИТЕ ВИНАГИ ЩЕ ПРАВЯТ ОПИТ ДА ГИ ПРЕБОРЯТ…ГАДНОТО Е,ЧЕ САЩ ВИНАГИ ДЕЙСТВАТ ПОДМОЛНИ И С “ М А Ш И „…….ПРОСТО ИСКАТ ДА ЗАПАЛЯТ ЕВРОПА И ДА Я ВЪРНАТ НАЗАД ДЕСЕТКИ ГОДИНИ.

 5. maria gospodinova 777 Отговор

  31.05.2017 в 14:43

  gordeia se sas sviata i silna slavianska rusia da jivee rusia tia e nasata opora i spasenie

 6. maria gospodinova 777 Отговор

  24.07.2017 в 8:57

  do vladimir putin vseki den blagodaria na gospod che vi ima blagodari na gospod i che ni podari general radev za balgarskia narod e nadejda i boji dar plagodaria vi che vi ima blagodaria ti gospodi

 7. Александр Отговор

  29.10.2017 в 14:36

  За,парви пат виждам такав Президент като Путин,да се опалчи срещу западните убийци и терористи,който убивает и нападает цели даржави,право Владимир Владимирович Путин,само такая,не бойся Балгарския народ е с теб,ние ще ти помогнем да унищожиш престапниците на Целия свят ,Които унищожават народите,за своя из года,а това са фактически Еврейские олигарси,който пречат на света Хорста да живеят в мир и процветание

 8. вг Отговор

  30.10.2017 в 2:53

  САЩ са създадени от европейци-авантюристи,които с помощта на своитедържави по произход са унищожили 90% от местното червенокожо население,за да овладеят териториите на Америка.Впоследствие използват робския труд на докараните от Африка чернокожи.Днес те са смесица на стотици народности от всички раси.Животът ги е научил на борба и самосъхранение.Възпитават се в духа на вечните победители.Америка вижда своето бъдеще само като хегемон,диктуващ правилата,експлоатиращ чужди народи и територии-къде са кротце,со благо,но по-често с кютек.Затова имат 1000 военни бази по света.Затова водят или поддържат военни конфликти,особено в региони богати на енергийни и други ресурси.Днес в лицето на Русия и В.Путин те виждат врага,който пречи за тяхнатаекспанзия.Затова се мъчат всячески да я отслабят и елеминират,като намират различно поводи (Украйна,Крим).На следващия етап врагът ще бъде Китай-макар,че там американците няма да намерят нужните им суровини.
  Западна Европа помни своето колониално господство,което и донесе високия стандарт през 19 и 20 век.Днес търси експанзия за своите пазари на изток.ЕС е замислен като модерна и уж демократична форма за въздействие на Запада над Изтока.Централно европ.държави най-напред осъзнаха,че правилата на ЕС щерарушат техния суверинитет и засега успешно се съпротивляват.Източните държави-Гърция,България,Румъния нямат самочувствието за по-твърда политика срещу неолиберализма.Залъгват се с т.н.еврофондове,които представляват обратно движение наевровноските,но с условие да бъдат използвани по европейските правила.

 9. Александр Отговор

  12.11.2017 в 20:06

  Браво ,Россия,не забравяй че Целият Балгарски народ е с теб,да унищожим тази масонска Еврейска банда,която тормози целият мир,Балгарина трябва да знае че повече не трябва да спи,на оражие братя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *