Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД на САЩ Срещу НОВИЯ СВЯТ на Путин – Развръзката е скоро, а изходът – предизвестен! Виж Тук:

За пореден път в историята Западния свят тръгна на завоевателен поход срещу огромната източна славянска страна. Този път обаче кръстоносната офанзива на Вашингтон и Брюксел е последна! Последен отчаян опит да вземат реванш или да унищожат Русия, преди западният свят да се срути безвъзвратно. И отново, както преди 70 години, Русия и нейният президент Владимир Путин, са надеждата на света за спасение от новото робство, което западната олигархия подготвя на света. За да може самата тя да оцелее в задаващия се апокалипсис.

rusia_usa4

Този път, като знаме,  англосаксите развяват не мита за „чистата арийска раса“, а идеите на неолиберализма, за „дългата ръка на пазара, която оправя всичко и ще донесе “благоденствие“ на народите.

Само че и този път, както преди 70 години, знамето на олигарсите се оказа доста оръфано и пожълтяло, а „свободния пазар“ не донесе щастие на никой, освен на своите апологети – олигарсите от всички страни, които досущ по комунистически интернационално се съединиха… и застанаха срещу обикновения човек!

Щурмът на западната върхушка днес наистина е отчаян! Западните стратези стигнаха дотам в безумието си, че се заиграха с „мюсюлманската“ карта, като изправиха пред света зловещото плашило на радикалния ислям.

Стотици хиляди ислямски джихадисти, престъпници и убийци от цял свят, бяха обучени, въоръжени и финансирани от също толкова престъпни кланове на банкери и наднационални компании. Същите ги пуснаха свободно по света, маскирани като „бежанци“.  И улеснявани от „човеколюбивите“ закони на  ЕС. А целта на кукловодите бе чрез терор и етно-религиозно противопоставяне да изтрият от лицето на земята националните държави в Европа!  Да променят генетиката на народите и да превърнат света в един огромен ислямски халифат. Както Хитлер искаше да го превърне в огромен Райх.

rusia15

По този начин, Америка се надява да върне целия свят с 200 – 300 години назад, да спре развитието на технологиите, да унищожи самата мисъл за справедливост и доброта, за да извади на бял свят най-жестоките и зверски качества у хората и човешкото общество.

Защо ли? Ами, само така англосаксите, които очевидно губят историческото си предимство и господство над останалите народи, ще съумеят да удържат надмощието си над догонващия ги развиващ се останал свят. Изправяйки човек срещу човека, брат срещу брата. И унищожавайки всичко човешко у хората.

Но сметките на глобалната олигархия и този път се оказаха криви. Тръгвайки на безумния си Източен поход, те не включиха в своя пъклен план една наглед малка подробност. Която е на път обаче да обърне западната кола! А именно: Не взеха под внимание свръхестествените лидерски и морални качества на президента на Руската федерация, Владимир Путин! Западните рационалисти не пресметнаха и волята и железния дух на руския народ, винаги готов да плати с кръвта си свободата и суверенитета на Мать Россия.

Защото, както Достоевски предричаше, Русия отново има „свой собствен, особен път на развитие“.

Владимир Путин и Русия отрекоха „ценностите“ на Запада. Отрекоха гей парадите, сексуалната деморализация, маскирана като „свобода“ и разпада на най-важната част на обществото – семейството. Категорично не възприеха подмолно прокламираната от соросовите медии идея, че целта е всичко, а човешкия живот е нищо. Така се породи западния термин за тъй наречените „съпътстващи жертви“. Тоест, в името на „голямата“ цел, може да се убиват милиони човешки същества… и това е оправдано. И още много такива „ценности“.

Но Главната разлика между Русия и Запада е диаметрално противоположната им представа за „свободно общество“.

Според англосаксите свободни държави са страните, в които властват олигарсите. В които държавата се е оттеглила от всички свои функции и почти не се забелязва. И, разбира се, на преден план е зловещата фигура на „свободния предприемач“, тоест на мошеника, който ограбва всички. И най-зловещото е, че този мошеник – олигарх, бива обявяван за еманация на обществото,  за най-добрата му част. Обявяват го като пример за подражание и норма на поведение

В Русия е точно обратното: Държавата е тази, която е призвана да създаде подходящи условия за развитие на човека и обществото. Според руснаците, хората избират държавните органи, за да може те  да служат на общността, а не под формата на „служене“, да грабят от народа,  най-безогледно и разбойнически. Както става в България.

Затова, първата работа на Владимир Путин, когато стана президент на РФ, бе да дисциплинира руските олигарси, които като клон на западния соросоиден неолиберализъм, бяха оплели в своята мрежа на грабеж и насилие цяла Русия.

Хора от кремълския политически елит разказват как Путин събрал олигарсите и им казал: Вие сте награбили богатството, което имате на гърба на руския народ и руската държава. Без народа и без Русия, вие сте нищо. Затова, всеки от вас ще трябва да дели богатството и печалбите си с държавата. 50% на 50%.

Така Русия тръгна с невероятни темпове напред. Руската промишленост и селско стопанство просперираха изключително бързо. Бяха увеличени десетки пъти заплатите и пенсиите. Социалната сфера стана приоритет в дейността на всяко правителство, формирано от Путин.

Блестящият стратег и тактик Владимир Путин не забрави и армията и нейното въоръжение.

rusia_usa3

Докато Запада все още гледаше на Русия като на смъртно ранена, разлагаща се държава, тихо и без много шум, руските хора създадоха мощна, прекрасно обучена и отлично въоръжена армия, с могъщ, непрекъснато обновяващ се ядрен арсенал.

И Запада, който беше тръгнал като аслан да завладява цяла Източна Европа, Балтийските страни, Украйна и Близкия Изток, изведнъж се оказа пред съперник, когото не само не може да победи, но ще е безумие дори да се опита.

И натовските „пълководци“, също като своите немски събратя, се стъписаха. И ни напред, ни назад! И  сега не знаят какво да предприемат.

Докато в един момент не осъзнаха, че Русия вече не може да бъде победена.

Защото на нейна страна са Владимир Путин и руският народ, които, също като цялото останало човечество,  мечтаят за свят без олигарси, без икономическо и политическо робство, свят, в който страните са суверенни и се развиват по волята на своите народи.

И „Новият ред“ на САЩ, започна да се спихва и чезне някъде в далечината.

За да отстъпи пред „Новия свят“ – светът на демокрацията, равноправието и социалната справедливост! Това е борбата на Владимир Путин и Русия! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД на САЩ Срещу НОВИЯ СВЯТ на Путин – Развръзката е скоро, а изходът – предизвестен! Виж Тук:

 1. Спaс Спaсов Отговор

  25.10.2016 в 22:17

  Aбсолютно вярно.
  Русия е вече прогрaмирaнa от космическите светли сили.
  Никой в светa не може дa я спре по пътя си.

 2. George hristov Отговор

  25.10.2016 в 22:49

  Бах ти глупостите!

 3. Milena Отговор

  26.10.2016 в 5:36

  Маладец !

 4. Анна Отговор

  26.10.2016 в 9:54

  РУСНАЦИТЕ СЕ РАЖДАТ ВОЙНИЦИ И АМЕРИКАНЦИТЕ ВИНАГИ ЩЕ ПРАВЯТ ОПИТ ДА ГИ ПРЕБОРЯТ…ГАДНОТО Е,ЧЕ САЩ ВИНАГИ ДЕЙСТВАТ ПОДМОЛНИ И С “ М А Ш И „…….ПРОСТО ИСКАТ ДА ЗАПАЛЯТ ЕВРОПА И ДА Я ВЪРНАТ НАЗАД ДЕСЕТКИ ГОДИНИ.

 5. maria gospodinova 777 Отговор

  31.05.2017 в 14:43

  gordeia se sas sviata i silna slavianska rusia da jivee rusia tia e nasata opora i spasenie

 6. maria gospodinova 777 Отговор

  24.07.2017 в 8:57

  do vladimir putin vseki den blagodaria na gospod che vi ima blagodari na gospod i che ni podari general radev za balgarskia narod e nadejda i boji dar plagodaria vi che vi ima blagodaria ti gospodi

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *