Новата нормалност е: Да си глупав и покорен!

2

„Новата нормалност“ и Големият рестарт“ обичат новохората. За пръв път в човешката история се създава ново нормално, което не произтича от човешката необходимост, а е създадено изкуствено, хората принудително са приучавани да заемат мястото си в него.

Само за две години от обявяването на фалшивата пандемия, оазисите на нормалността и адекватността днес са точно оазиси – малки кладенчета на познание и съмнение, заобиколени от пясъците на новонауката.

Разликата между новохората и хората е проста – за новочовека е достатъчно да притежава покорство и липса на критично мислене. В новосвета не се насърчава свободната мисъл. Дори мисълта се свежда до някакъв перверзен вид на колективно съзнание. Но за разлика от мравките и пчелите, при новохората колективното съзнание не е насочено към опазване на общността, а към нейното окончателно деградиране.

Липсата на критичност при новохората (наричана в миналото глупост) се налага  да е избирателна. Тоест, индивидът трябва да е достатъчно умен за да може да използва тоалетна хартия и достатъчно глупав за да смята, че това действие е напълно достатъчно за да бъде наречен венец на новоприродата.

Възпитанието на новохората обаче е обратим процес. За съжаление, хомо сапиенс се стреми към истина, затова за тяхното превъзпитание трябва да се вкарва постоянен натиск и съответно ресурс. Ресурсът е финансов и е неизчерпаем, защото в новосвета няма валута, която да е обезпечена с някакви физически активи. Всичко е виртуално и за да могат едни суми пари да просъществуват трябва само да се напише една цифра на някой банков компютър. Целия свят се подчинява на тези въображаеми цифри. За тях се водят войни и умират хора.

Медиите отдавна не са коректив и бълват платена дезинформация. Свободното общуване на хората е подтиснато. Налага се цензурата на новонормалността.

Стандартът се поддържа от някаква безлика шайка от фактчекъри, редактори и цензори. Създава се паралелна научна общност, която се обръща срещу устоите и основната доктрина на науката – че всяко твърдение трябва да може да бъде оспорено и подложено на експериментално доказателство. Резултатите, в крайна сметка могат и да се манипулират.

Науката системно се заменя с вяра и религия. Това не е случайно, защото религията изисква религиозна дисциплина. Вече не е срамно да се твърди: „Вярвайте в безтегловността, десетмерното пространство и във ваксините“  И ако някой не вярва има клади, кръстоносни походи и гонене на вещици.

Вече живеем в реалност, в която нищо не е нормално.

Живеем в сбор от рестрикции наложени от странни разпоредби на здравни министри, уж световни организации и моделирани от агресивни НПО-та, които все повече приличат на шпиц команди за юридическо-правен терор.

Новохората сред хората се увеличават и се радват на новия си статут на привилегирована група. За да поддържат своите привилегии те ритуално приемат маркерите на нововремето. Независимо дали е ваксина, чип или нафора. За което получават сертификат, паспорт или свето кръщение. Със всеки от тези документи на новочовекът му се обещава да отиде в новорая и там ще го чакат четен брой девици и вечен безлихвен кредит, с който може да си купува почти неограничено количество мляко и масло, а когато има черен петък и амброзия.

Вярвайте ми!

Автор: Емил Йотовски – лекар, писател и драматург

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Бряво. Радва,че все повече хора го осъзнават и споделят. Аз този процес го следя от повече от десет години в една младежка сфера и всичко което автора е усетил е напълно вярно , но и до някъде страшно, тъй като срещу хората се изправя една мощна стена от зомбита..

  2. Верно си е измама тая пандемия превърната в реалност от шепа измамници, държащи хората в залог на тиха трета световна война.
    Страховита доктрина с наказания и поощрения за зелени награди и илюзорна свобода за най-послушните.
    Свобода поднесена като подарък за подчинение в заграден терен, страхотно а,направо кеф в кенеф.
    Упомрачени продажни медии и политически лешояди хранещи се с тревогите на многолюдието.
    Боцкащи престъпници и пропагандисти, ще дойде и вашето време.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *