Нинова на път да хвърли кърпата! Радев и Харвардци се гаврят с БСП! Всички кадрови позиции са предварително спуснати от Американците. УНИЩОЖАВАТ БСП! Време е Нинова да проговори!

Вчера, иначе обявен Ден за траур, така наречените преговори за съставяне на правителство на четворна коалиция, водени от остапбендеровските измамници на Румен Радев, са докарали Корнелия Нинова до бяс. Това ми докладваха мои брилянтни източници – очевидци.

Прокламираното пред мисирките от страна на остапбендеровците, че се водят само консултации „по политики“ и „ресори“, а не се говори за никакви имена, които да поемат властта, е пълна лъжа!

Зад уж прозрачното провеждане на преговорите, което се излъчва във Фейсбук и което е потресно бла-бла, зад кулисите вече са определени всички капии, които ще се пънат да управляват в следващите месеци.

На Корнелия Нинова остапбендеровците на Румен Радев – Кирчо и Кокорчо направо са заявили имена за министри и заместник областни управители от квотата на … БСП, като всички имена, без изключение!, са от вътрешната опозиция на БСП, свързана с Румен Радев, остапбендеровците, Кирил Добрев, Георги Гергов, Паргов и т.н., които на практика разбиха и убиха БСП, преливайки гласове на президентската партия ПП.

Разбира се, първото име, което е било посочено, че ще участва в бъдещата власт от квотата на БСП, посочено не от Корнелия Нинова, а от остапбендеровците на Румен Радев, било това на „вечната Амбър“ Деница Златева. Няма как да сте забравили, че Деница Златева беше любимка и на Бойко Борисов! Сега тя е готвена или за министър, или за подобна висока позиция, защото като аргумент от остапбендеровците бил посочен, че „много е близка с Румен Радев“.

Нататък позиции на заместник министри и зам-областни управители от квотата на БСП, също били посочени от харвардските партийци на Румен Радев, като всички имена били от вътрешната опозиция на Корнелия Нинова в БСП.

Главен церемониал майстор на набутването на готвените нови зам-областни и областни управители от квотата на БСП бил Кирил Добрев, който както е знайно се интересува първо от собствената си далавера, а в случая тя е свързана И с договорите му за зареждане с гориво на де що община се сетите.

Това, което окончателно вбесило Корнелия Нинова било това, че другата „вечна Амбър“, „дежурна по власт“, Мая Манолова също щяла да бъде набутана я за министър, я за шеф на КПКОНПИ, или каквото и да е друго знаково място. Както ви е известно Мая Манолова още не е минала само през фашистка партия в името на това вечно да е набутана като кресливо, но удобно поръчково кречетало на висок пост, без да се свени задника на Бойко Борисов ли ще лиже, или този на Румен Радев.

Остапбендеровците успокоявали Корнелия Нинова, че какво толкоз, нали щяла да стане председател на парламента?!?

Корнелия Нинова обаче била бясна: „Вие резцепихте БСП, взехте и гласовете, сега вече сте наредили и имената от нашата квота, аз за какво съм ви тогава?! БСП за какво ви е тогава в тези преговори, за парлама ли?!“.

С посочването директно на зам-областни от квотата на вътрешната опозиция на БСП, на практика БСП окончателно ще бъде убита от Радев и сътрапезниците му кирилдобревци, георгигерговци, парговци и така нататък.

В същото време вътре в партията, подклаждани и подпирани от Румен Радев, трима бясно играят за стола на Корнелия Нинова. Доскоро стоящият до Корнелия Нинова Кристиян Вигенин – тотално я е предал и върти дупе накъдето успее да засмуче повече вероятности да бъде пласиран пак в роководството на БСП и без Корнелия Нинова.

Другият, който шета из страната Калоян Паргов уговорял и вербувал хора по места от БСП него да го подкрепят за шеф на БСП. Паргов имал засега поне привидната подкрепа на Кирил Добрев.

Крум Зарков пък разчитал на Румен Радев да го набута за шеф на БСП и вероятно има най-големи шансове, предвид дупенето му и пред Херо Мустафа.

Корнелия Нинова е на косъм да хвърли кърпата от преговорите, виждайки как всичко е пълен фалш и лицемерие за пред камерите на медиите, а всъщност вече е наредено от Радев и остапбенедровците му с кадри, определени от тях единствено от „вътрешната опозиция“ на БСП – всичките от котилото на схемаджиите кирилдобревци, герговци и парговци, на които САЩ са им обещали, че бутнат ли Нинова и скъса ли БСП със социализма, ще позволят на Столетницата да управлява сама или в коалиция.

Така на практика Радев и неолибералните му американски дружки окончателно ще убият БСП.

Корнелия Нинова да престане да мълчи и да каже истината за това, което всъщност се случва зад парадните менте ломотения на така наречените „преговори“, защото рано или късно Истината, която пиша ще лъсне.

Защото колкото и да са надупени всичките на ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ на Херо Мустафа, рано или късно тоя народ ще прозре в какъв мръсен зловещ капан го набутаха, продадоха и предадоха и тогава покрай сухото ще гори и мокрото.

Защото няма такава продажна държава, в която лице, което е нарушило закона да не му се търси наказателна отговорност и това проспиване на прокуратурата да е абсолютно умишлено, само и само за да стане премиер един измамник, наложен ни от американците в лицето на Херо Мустафа и нейния слуга Румен Радев. Нали се сещате, ако вие бяхте сгазили закона, къде щяхте вече да сте? Не, обаче ако си престъпил закона, наричаш се Кирил Петков, и си пазен от Херо Мустафа.

Същият тоя реди и кадрите на БСП в бъдещата власт нагло, вместо лидера на партията Корнелия Нинова.

Ако Нинова продължава да мълчи за това, което се случва зад кулисите, означава, че и тя се е продала.

Както още  преди месеци написах – това е абсолютно нареден мач, в който Румен Радев и остапбендеровците му продадоха националната сигурност на държавата и сега овладяват цялата власт без остатък. Хунтата на тиквите бе сменена от Хунтата на Радев, която се кланя на САЩ и неолибералният си ментор Демократическата партия още по-ниско и от Боко и сие.

Последната барикада пред тази Хунта – остатъците от БСП около Нинова, трябва да бъдат окончателно смлени на неолиберална пихтия. И това вече е в ход.

Промяна? Даже не е и Подмяна. Отврат е.

Автор: Веселина Томова, АФЕРА

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

10 коментара

  1. Те държавата и народа унищожават, а вие ревете, че БСП унищожавали.

  2. Нинова направи Радев президент, Радев доведе харвардци, които май само за малко са се отбили в Харвард, а не са го завършили. От кого се оплаквате сега, като БСП е в дъното на това, от което сега всички тепърва ще страдаме.

  3. РАБОТНИЧЕСКАТА КЛАСА Е ВСЕ ОЩЕ БСП – ТЯХЕН ЗАЩИТНИК !
    ЗАЩО ЛАЕТЕ СРЕЩУ НИНОВА, КОЯТО СЕ БОРИ В ИМЕТО НА ПАРТИЯТА И НАРОДА ЗА ДОБРО!

    ТАМ ОТ ДОЛУ МЕСТНИТЕ ПАРТИИНИ РЪКОВОДСТВО СА ПЛАТЕНИ И ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЦЕНТРАЛНОТО РЪКОВОДСТВО !

    ПРИМЕР ЗА ТОВА КОЕТО ПИША СА ВРАЧАНСКИТЕ ВЪТРЕШНИ ОПОЗИЦИОНЕРИ НА НИНОВА !
    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВЪ

  4. ГЛАВАТА НА ДОБРИЧКАТА МАФИЯ 4 МАНДАТА КМЕТ НА ДОБРИЧ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА ПЪРВА БОЙКОВА ДРУЖКА КАТО ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ ТРЪГНА ОТ БСП ПРЕМИНА ПРЕЗ ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗА ДА Е НЕПРЕКЪСНАТО КМЕТ НА ДОБРИЧ ДОКАТО ГО СРИНА РАЗПРОДАДЕ И ОКРАДЕ ОТНОВО ВИРНА ГЛАВА С ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ХЕРО МУСТАФА НЯМАШЕ КОЙ ДА НАСЕЧЕ ТАЗИ МНОГОГЛАВА ЛАМЯ КОЯТО ПРОКУДИ ОКРАДЕ И ИЗБИ НАД ПОЛОВИНАТА ДОБРИЧ НИКОЙ ДО ДНЕС НЕ Я РАЗСЛЕДВА ЗА НИЩО КОГАТО Я ВИДИМ НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА ДА ДАДЕ ОБЯСНЕНИЯ КАК СЕ СДОБИ С 4 ХОТЕЛА ПО ЧЕРНОМОРИЕТО И 3 В ЕВРОПА МИЛИОНИТЕ В ЧУЖДИ БАНКИ СИНЪТ И ЖИВЕЕ КАТО КРЕС В ШВЕЦИЯ ТОГАВА ЩЕ ПОВЯРВАМЕ В ПРОМЯНАТА

  5. И ние веднъж да си покажем ноктите. Обявяваме посланичката им с типично американско име за „персона нон грата“ и край. Но кой ли ще дойде на нейното място – още по-голям мръсник.

  6. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was great.
    I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already ;) Cheers!

  7. Щом Афера се е „загрижила“ за БСП, всичко е ясно!
    Айде, Томова, откри топлата вода…

  8. СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ЕДИН РИТНИК У ГЪЗО Е ДОСТАТЪЧЕН ЗА ГЕНЕРАЛО !


    ТОЛКОВА МУ СТИГА, КАТО НЯМА МОЗЪК !

    ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙ,ЬО – ГОВОРИТЕЛ НА НЕГОВО БЛАЖЕНСТВО

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВЪ – ВРАЦА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *