Николета пак се надупи, съветват я да отиде на психиатър!

Николета задни частиНиколета Лозанова не издържа и един ден без да се разголи и за новата година  почерпи  феновете си с… голо дупе!

Този път тя показа  снимка от Дубай, където кара празниците, докато предаването й върви на запис. Като успя да съчетае запечатаните на кадър забележителности на града и…собствения си скромен диференциал, щракнат в заден план и в ролата на основна забележителност.

Всяка седмица Лозанова  показва на  аудиторията  различни голи  части от тялото си, предимно силикон и полукълба, но не мозъчни.  И като че ли изпитва удоволствие не само от вечните хвалби на зомбираните си почитатели, но и от критиките , които стават все повече и все по-иронични.

Веднага се посипаха коментари от рода на – хапвай малко повече, това, което ни показваш, прилича на детско дупе, а ние не сме педофили. Как ходиш с тези крачето, хем къси, хем тънки – питат други и загрижено я съветват да се прегледа, защото се съмняват, че е пипнала анорексия.

Кое е забележителното на снимката – огромните красиви хотели, или собствения ти задник, който ние отдавна знаем с подробности от безбройните ти снимки, иронизират я трети.

Според лекари, непрекъснатото желание да си показваш една или друга разголена част от тялото е болестно състояние и се нарича  ексхибиционизъм. Възможно е понякога да се използва за оръжие за привличане на вниманието, но повторено много пъти, отново граничи с психически отклонения.

Единствено ако това се използва за привличане на клиенти, не е болест, но Skandalno.net не ще и да вярва, че Николета се препитава с проституция. Така че остава вариантът да се посъветва с лекар и да се лекува, категорични са хора, на които им писна да я гледат разкопчана до пъпа, или надупена.

https://youtu.be/q84lgq1WIFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *