Николета и Валери се развеждат през април! Само малката Никол струва 300 хиляди на футболиста!

0

Валери НиколетаБракоразводното дело между Николета и Валери Божинов стартира през април.

Двойката, която е разделена от повече от година, ще се разведе и официално и то по инициатива на футболиста, който не желаел да го дерат повече, макар че вече му бяха смъкнати няколко кожи.

В момента двамата не контактуват, а това правят адвокатите им.  Николета  продължава да източва банковата сметка на  Божинов, който яко си плаща за „честта“  три години да се води  съпруг на плеймейтката.

В момента е постигната нова договорка между адвокатите и тя е за 300 хиляди лева. Тези пари са за издръжка на дъщеря му Никол и са изчислени да се изплащат на вноски, докато тя навърши 18 години с опция да има и отделна сметка, заделена за образованието й. Месечно футболистът ще плаща на щерка си по 4 хилядарки, точно толкова, колкото дава и за комфорта и на сина си от Алисия -Валерко. Николета се заинатила и казала, че няма да приеме лев по-малко за многообичаното си дете.

Тя има претенции и върху дома, купен от  Божинов – големия  мезонет в кв. „Витоша”, в който живее заедно с Никол. Футболистът се съгласил да й го хариже, защото и без това има опит. Предишното му жилище остана за Алисия и сина му. Справедливо е да имат къде да живеят децата ми, свил рамене Божинов.

Така той хем осигурява по един апартамент за всяко, хем ще плаща по 48 хиляди лева годишна издръжка.

Валери обаче бързал да приключи развода, за да запази 1 милион евро неустойки, които ще получи от „Спортинг“ заради делото, което спечели. Парите все още се бавят, но като влязат в банковата му сметка, Николета няма да може да претендира за половината от тях, ако вече са разведени.

С тях най-вероятно ще си купи апартамент и ще му останат доста за малки котета, а защо не и за още един брак с поредната нашумяла красавица?

Даже и за трети развод ще му останат...

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
https://youtu.be/boLJtL_y93Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *