Николета изгони клюкарката Лили, скарали се за богат мъж

0
Лили2Клюкарката Лили от залязващото предаване „Папараци“ остана  без работа.
Силиконовата брадърка сериозно вбесила шефката си и доскорошна приятелка Николета, че буквално изхвърчала през вратата.  Причината никак не била изненадваща – двете хищници  се скарали заради  мъж.
След като се раздели с Валери Божинов, плеймейтката буквално се е разгонила и има отчайваща нужда от нови и нови обожатели, за да докаже на него и на себе си колко е желана.

Лилето, която също страдала за мъжко внимание, непрекъснато закачала нови бройки на скалпа си в издирване на най-богатия принц.  Двете съпернички се засекли на парти, на което Лили се опитала да омае с чара си поредния богаташ, без да знае, че и  Николета му била хвърлила око. От спора за баровеца логично пострадала подчинената.

Това обаче не е единствената причина Лили да си тръгне с гръм и трясък. Тя отдавна засенчва работодателката си не само с визията си, но и с професионалните умения. Колкото и да не може да преодолее акцента си, Лиляна е работлива, бързо навлезе в занаята, прави сериозни репортажи, докато Николета само срича от аутокюто.
Сега, когато мястото на Лозанова в „Папараци“ е под въпрос и упорито се говори, че тя няма да се върне на екран през есента, мургавелката решила, че не е справедливо Лили да остане и сама я изгонила.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *