Николета гони клюкарката Лили, искала да я измести!

0

ЛилянаКлюкарката Лиляна Ангелова е натикана в кьошето и е в очакване всеки момент  да й покажат вратата и да я изкрълят от  „Папараци“.

Тв водещата на скандалната рубрика  Николета Лозанова е в много остър конфликт с нея и дните на силиконовата ледена красавица от Биг Брадър  май са преброени.

Вътрешни източници от клюкарското  предаване твърдят, че Николета и Лили се скарали най-вече заради дължината и времетраенето на рубриката.

Преди месеци клюкарката се появяваше в ефир за цели  минути, които бяха реципрочни на славата и заплащането й,  а отскоро й е дадена  една-единствена минутка, в която тя да се развихри и разгърне с клюките за седмицата. Именно това причината за скандала, тъй като Лили искала да израстне и да се развива в кариерата, а Николета я спъвала и й правела сечено. Сега предаването буквално я хвърляло в десета глуха.

Говори се, че риалити героинята вече прави опити да започне свое светско предаване, в което да конкурира футболната съпруга и да снима  случващото се в нощна София, като го коментира лично. Засега нито продуцент нямал желание да поеме този риск и да се конфронтира с колегите си, като удовлетвори амбицията й да е на екран.

Николета твърди, че Лили не се е отървала от акцента си и е посредствана,  а Лили пък не без основание говори същото за доскорошната си дружка.  Двете не могат да се дишат, издават от екипа на шоуто и се хващат на бас кога Лиляна ще изхвърчи от телевизията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *