Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Николай Дренчев: България се фашизира! Държавата прехвърля социалните си функции към частните НПО-та на Сорос!

„Просемеен активист съм от 2012 година, когато с други граждански активисти създадохме НМР – Национална Мрежа на Родителите – антипод на соросоидната „Национална Мрежа на Децата” и с активни протести спряхме тогавашния „закон за детето”. Познавам основните действащи лица – лобисти за антидетско законодателство, проучил съм биографиите им, знам за какви „заслуги” са получили водещите си постове в разни НПО-та на американско и държавно финансиране, проучил съм схемата от НПО-та, която е сглобена за да се прокарва това фашистко законодателство, разпределението на функциите помежду им, проследил съм източниците им на финансиране и веригите на преразпределение на облагите от дейността им. Всичко, което предстои да се случва след 2020 г. не е тайна за мен точно толкова, колкото не е тайна и за стратезите на тази соросоидна инвазия, която обхваща родината ни с метастазите си точно като паяжина“. Това каза в интервю днес кандидатът за кмет на София от партия „Възраждане“ Николай Дренчев.

Николай Дренчев

Инж. Николай Дренчев е кандидат за кмет на столицата от ПП „Възраждане“ и водач на листата за общински съветници.  Завършил е основното си и средно образование в София,  а висше във Военно-Въздушното училище като офицер от ВВС – през 1991-ва година. Служи в авиобаза „Габровница“ като пилот на МиГ-23. След уволняването си от армията и досега успешно се занимава с частен бизнес. Николай Дренчев е един от най-отявлените критици на антидетското законодателство още от първите опити за прокарването му през 2011 г. Един от учредителите на „Национална Мрежа на Родителите”. Противник на соросовите Истанбулска конвенция и Стратегия за детето, радетел за продетски и просемейни политики. Семеен, с 6 деца.

– Вие сте сред организаторите на протестите срещу“Стратегията за детето”. Не мислите ли, че противниците й се дискредитираха след последните масови психози средродители в Сливен и други градове, които взеха децата сиот училище?

– Не гражданите се дискредитираха, а управляващите! Беше им демонстрирано че техните уверения не значат нищо и не се ползват с никакво доверие! Средствата за пропаганда, тиражирайки случая, забравиха всичките си мултикултурни постулати и акцентираха на етноса на родителите, внушавайки, че това са слабообразовани и малограмотни хора. Но не само обикновени хора от далечната провинция нямат доверие на уверенията на управляващите, против „липсващата” стратегия се изказват и най-компетентните ни правозащитници и всепризнати юристи.

„Просемеен активист съм от 2012 година, когато с други граждански активисти създадохме НМР – Национална Мрежа на Родителите – антипод на соросоидната „Национална Мрежа на Децата” и с активни протести спряхме тогавашния „закон за детето”. Познавам основните действащи лица – лобисти за антидетско законодателство, проучил съм биографиите им, знам за какви „заслуги” са получили водещите си постове в разни НПО-та на американско и държавно финансиране, проучил съм схемата от НПО-та, която е сглобена за да се прокарва това фашистко законодателство, разпределението на функциите помежду им, проследил съм източниците им на финансиране и веригите на преразпределение на облагите от дейността им. Всичко, което предстои да се случва след 2020 г. не е тайна за мен точно толкова, колкото не е тайна и за стратезите на тази соросоидна инвазия, която обхваща родината ни с метастазите си точно като паяжина“.

– И премиерът и министърът на социалните грижи казаха, че тази стратегия не е приета и няма да бъде приета. Какви са основанията за вашите опасения. Не се ли използватстраховете на хората за пропаганда и извличане на политически дивиденти?

– И премиерът, и министърът са лъжци и манипулатори! Стратегия имаше, нейната цел беше отхвърления и уж несъществуващ „закон за детето” от 2012 г. да бъде прокаран! Законът от 2012, осъвременен, беше нарязан на 27 парчета и скрит в 27 други закона, чието сумарно действие се сглобява до уж отхвърления през 2012г. закон. Вече всичко е прието и ще влязе в сила от първи януари! Управниците ни от всички нива, взимащи пример от главата на правителството, се отнасят надменно към с хората с презрение към притесненията им, лъжат безсрамно, но така взривяват доверието на народа във властта, а това е държавнотворният фундамент и – предричам им – ще жънат бури!

– Какви са Вашите предложения към централната и местната власт за намиране на разумно решение от тази криза, която очевидно няма да утихне скоро?

– Незабавно трябва да се отменят промените, приети съгласно уж несъществуващата стратегия и детското ни законодателство да се върне назад – такова, каквото е било преди февруари 2019г.

Впоследствие, ако се налагат промени на законодателството,  трябва да се правят след внимателно и грижливо обществено обсъждане, като се спазват два принципа: ако детето е желано в семейството – социалните политики трябва да бъдат просемейни – подкрепата за детето трябва да се осъществява чрез подкрепа на семейството. Принудителното отнемане на малко дете от обичащо го семейство носи много повече вреди, отколкото ползи, а и разходите са по-големи. Второ – споровете между социалните служби и родителите трябва да бъде решавани само от съда – по общия ред, в справедлив съдебен процес, при равнопоставеност на страните. До решаването на спора, привременните мерки също да бъдат обсъждани от съда, като извеждането се допуска само в краен случай, ако е застрашен живота му, и то от страна и на двамата родители. Ако проблемът е в единия родител – извежда се проблемния, а не детето. При обсъждането на привременните мерки да не се допуска извеждане на детето, ако то има живи и готови да го приемат роднини.

Полезно ще ни е в бъдеще да се извърши и регистрация на агентите на влияние, маскирани като НПО (закон аналогичен на закона FARAв САЩ /foreignagentsregistrationact), за да не се допускат до ключови позиции в държавнотворните ни системи, каквито са отбраната и съдебната ни система.

Да не се допуска, а ако вече е допуснато – да се преустанови прехвърлянето на социални функции, дължими по правило от държавата, да бъдат извършвани от частни дружества и НПО.

За себе си съм убеден, че всичко, което е в компетенциите на местната власт и в правомощията ми, ще упражня без колебание и без забава, за прекратяване на всички отблясъци на „спряната” Стратегия за детето. Колко е „спряна” ни напомни неотдавна първият ни дипломат на изказването си пред ООН, за което даже се похвали в социалните мрежи. Skandalno.net

източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Николай Дренчев: България се фашизира! Държавата прехвърля социалните си функции към частните НПО-та на Сорос!

 1. Анонименп Отговор

  15.10.2019 в 0:01

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОДИН ДРЕНЧЕВ

 2. Дончо Игнатов Отговор

  15.10.2019 в 0:33

  ЕДИН ПРИКРИТ СОРОСОИД!!! ЛЪЖЕПСЪРИОТ И ПСЕВДОНСЦИОНАЛИСТ. /// КСТО ПЛИХО БОЛНИЯ КОСТЯ КОПЕЙКИН….

 3. Безпартиен Отговор

  15.10.2019 в 9:32

  Страхотно написано, ерудицията лъха от автора, благодаря! Струва си да гласува човек за Николай Дренчев дори само поради факта, че е с 6 деца! /А е и пилот – асоциирам с единствения досега свестен Президент./

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *