Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ники Кънчев за „И аз го мога“: Чувствам се като на арена „Арменец“!

Ники Елена работятНевероятен лапсус може да лиши от част от хонорара Ники Кънчев, който се уреди като жури, на започналото снощи риалити „И аз го мога“.

Вдъхновен от новия си пост и въодушевен, че трябва да хвали ставащото на сцената, Господин „Стани Богат“ през цялото време повтаряше – възхитително, не мога да повярвам на очите си, прекрасно, великолепно, за пръв път в ефира, не мога да повярвам, колосално.

Кънчев така се отнесе в хвалбите, че наистина добро изпълнение на Симона Пейчева несъзнателно изтърси. Чувствам се като на арена „Арменец“! Настъпиха няколко секунди неловка тишина, но Гъмов, който не е опитен водещ, просто остави гафът да си виси и продължи по сценарий.

Всичко това щеше да мине незабелязано, ако продецунт не беше Маги Халваджиян и ако той не беше арменец. В случая обаче зрителите изтълкуваха това като подигравка с продуцента при това направена нарочно.

Също така вдъхновена беше и актрисата Елена Петрова, която също е в журито и предимно охкаше и ахкаше, а два пъти се разплака от възторг, но колко му е на един актьор да ревне.

Еденствен с достойнство и без патетика изпълненията оценяваше академик Александър Балкански, основател на цирк „Балкански“. Неговото мнение беше професионално, но достойно и съответно не предизвикваше никакви избухвания у зрителите. Освен това – парадоксално, но факт, той е най-непознатото лице за тях и по-уважаван в чужбина, отколкото у нас.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *