Нешка Робева призова: Слушайте Ванга, не се делете от Русия!

2

НешкаНешка Робева призова всички български политици да се вслушат в думите на Ванга. И то точно сега и точно за пророчествата й за Русия.

От години треньорката на „златните ни момичета“ е контактувала и и била много близка  с Ванга. Двете беседвали дълго на различни теми, понякога пророчицата от Рупите произнасяла неразбираеми слова, но |Робева ги помнела. 
Пред мен е казвала няколко неща, на които тогава леко съм се учудвала, признава треньорката. Тя много се притесняваше какво ще се случи в България и казваше, че вижда дълги години размирици, боричкания, но не и възход. Чудех се защо го казва, демокрацията беше дошла и всички мислехме, че е въпрос на няколко години и ще станем като другите държави. Но ето, че казаното от нея се сбъдна. Вече 26 години тъпчем на едно място, нищо не се променя, народът става все по-беден и по-нещастен.

ВангаЛеля Ванга каза пред мен и още няколко човека думи, които тогава не разбрахме. – „От Русия никога  да се не делите! Тя  е наша майка. Винаги трябва децата да са при майка си. Те  тук ви кажувам – Америка никога нема ни помогне, нема ни протегне ръка,  пак Русия ке ни спаси.“

Робева не крие, че дълги години се чудела какво се крие в посланието на пророчицата и от какво ще ни спасява Русия. Влезли сме в ЕС и НАТО, поели сме по своя път, няма нищо, което да ни заплашва, освен бедността и мизерията.

Чак сега реших да разкрия думите й, защото ги разбрах. Прогледнах, когато всички тези събития започнаха да се случват, опасността от ислямизирането на страната, бежанците, ислямските училища, джамиите, апетитите на Турция да си върне границите на Османската империя,  май ще се наложи да ни спасява Русия. Защото няма кой друг, твърди бившето златно момиче.

https://youtu.be/yGyB9zr0ocY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Много е права. Русия е единственият ни безкористен съюзник, но продажните ни политици винаги са срещу нея!

  2. Които са си мислили, че за няколко години ще получат
    каквото искат–получиха каквото не искат. А заради тях, и тези които не участват в цирка–получиха също каквото не искат. Иска ми се да зная едно–хората, които не са и не бяха съгласни с това, което се предложи, като промяна–къде и как да си потърсят
    техните незачетени права на унижени,опозорени и ограбени.Колко ли човек трябва да е сляп, и глупав, за да не разбере какво се случваше. И продължават някой още да вярват в лъжите и коварството на
    политическата измет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *