Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Зверство! Арабски мигранти биха и изнасилваха 30 часа 13-годишна ученичка!

Лиза

Допускате ли, че това момиченце е изтичало при сирийците и е помолило да го изнасилят?!

Поредно кошмарно зверство стана в Германия и властите отново се опитаха да прикрият случая!

Тринайсетгодишно рускинче, което живее в Берлин, станало жертва на отвличане и зверско изнасилване от група мигранти. Малката Лиза била отвлечена от улицата, когато се връщала от училище.  Сирийците я пресрещнали, започнали да я опипват и понеже били близко до квартирата си, я завлякли там. Те първо набили плячката си, за да не крещи, а след това се изреждали групово върху нея в продължение на цели 30 часа, като й давали само вода, когато виждали, че губи  съзнание.

Роднините на момичето го обявили за издирване, но полицията имала достатъчно работа, за да се занимава с някакво руско девойче. Когато Лиза все пак била пусната от зверовете и се върнала вкъщи, полицията пристигнала и я взела за разпит.

Това беше нещо безумно. Както беше уплашена, разплакана, заекваща от стрес, те я отмъкнаха. Разпитваха я цели три часа, а когато излезе от стаята казаха – повтори какво ни каза вътре! И момичето като дрогирано промълвило. „Аз сама ги помолих, сама го исках!“.

Роднините са втрещени от поведението на полицията. Ученичката е разпитвана без присъствие на детски психолог, без адвокат, просто й „снели показанията“.  Случаят бил разрешен и повече нямало да се занимават с него. Първо разпитали сирийците, които казали, че малката сама си го просела,  а след това накарали детето да повтори думите им.

Няма как Лиза, която е много кротко дете, да срещне група разгонени мигранти и да ги помоли да я отвлекат и изнасилят. Просто звучи нелепо, казва чичото на момичето Тимофей пред телеканала „Звезда”.  В устата й са сложени думи, че съблазнила нападателите си сама и нарочно и ги предизвикали да я насилят. Тя панически се страхуваше от вилнеещите в квартала мигранти, молеше ни да я взимаме от училище, но този ден всички бяхме на работа и не можахме да отидем. Живеем съвсем близо до училището, трябваше да мине само няколко малки улички.

Категорични сме, че в полицията й е оказан натиск да говори така, за да не се занимават повече със случая. Тук такива случаи изобщо не ги разглеждат, не ги разследват и не ги разгласяват. Пази се пълна тайна какво се случва в Германия, за да не се изостря общественото мнение и да се появяват негативни коментари срещу бежанците. Защото след това започват улични протести срещу тях, а това не е много удобно за правителството.

В момента ние не знаем какво да правим с Лиза. Изплашена е, затвори се в себе си и категорично отказва да ходи на училище. Наши съграждани излязоха на мирен протест срещу зверствата на сирийците, но медиите не го отразиха, казва с горчивина чичото.

Оказва се, че изнасилванията в Германия са ежедневие, но е спуснат чадър и информационна мъгла върху тях.

Меркел не иска да признае, че е направила грешка, като е приела толкова много бежанци, които се шляят по улиците, крадат, безчинстват и насилват.

Краката на старата фрау се клатят, но тя продължава да държи обществото в неведение какво се случва в действителност и умело приспива общественото внимание и съвест с мълчание.

А стотиците опипвани, изнасилвани, тормозени германки останаха само като статистика и никой не повдига въпроса за тях.

Опитите да бъдат защитени от протестиращи млади хора веднага биват пресечени с водни струи и сълзотворен газ.

За кого милее Меркел, за народа си или за бежанците?

Този въпрос все още няма отговор, въпреки че цяла Европа си го задава.

Докато все още има Обединена Европа, която вече е под въпрос.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Зверство! Арабски мигранти биха и изнасилваха 30 часа 13-годишна ученичка!

  1. Анонимен Отговор

    17.08.2019 в 1:22

    НАТО И ЕС СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *