Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Неолибералните „Ценности“, които ДБ, ИБНИ, ИТН и хиляди НПО изповядват и ни натрапват:

Либералната демокрация се определя като политическа идеология и форма на управление, в която представителната демокрация действа съгласно принципите на либерализма, т.е. свободата и равенството пред закона. Според нея, в държавата трябва да цари политически плурализъм и да се провеждат избори между множество различаващи се политически партии. Необходимо е да има още разделение на властите, върховенство на закона в ежедневния живот (като част от т. нар. „отворено общество“), пазарна икономика с частна собственост и еднаква защита на политическите, гражданските и религиозните права и свободи на всички хора. Бихме казали – чудесна политическа платформа, поне на теория!

В настоящият български парламент тази свръхвредна реакционна идеология е най-силно припозната от учредената през 2018 г. партия „Демократична България“ (ДБ), определяща се като центристко-дясна коалиция, съставена от политическите партии „Да, България!“, „Демократи за силна България“ (ДСБ) и „Зелено движение“. Неолиберализмът обаче се изповядва и от партии като ИТН и ИБНИ, както и от хиляди Неправителствена организации у нас, финансирани от САЩ. Отделни последователи на неолиберализма има и в ГЕРБ и БСП. Връзката между всички тях е, че получават грантове от фондацията на Сорос „Америка за България“. В своя манифест „Демократична България“ например излага основните си цели, сред които са да бъде алтернатива на установения от ГЕРБ, БСП и ДПС корупционен модел на управление и да затвърди демократичните ценности и евроатлантическия избор на България, за да могат младите хора и бъдещите поколения на България да градят живота си в свободно и демократично общество.

Понеже ДБ си е поставила амбициозната цел да пренесе демократичните евро-атлантически ценности в българското образование и общество в тази статия ще се спрем на някои особено тревожни проблеми, които се очертават напоследък пред младите хора в западните либерални демокрации. Ще проследим дали този нов образователен модел, който решително отхвърля християнските ценности като остарели и ретроградни, действително е научен, за какъвто се представя, и какви са неговите последици върху обществото и бъдещите поколения на една държава.

Преди две години, в откритото писмо до лидера Христо Иванов, бившият член на Националния съвет на партията Любомир Авдийжски оповести решението си да напусне редиците на ДБ (тогава „Да, България“) поради решителната ѝ поддръжка за Истанбулската конвенция и ценностите на ЛТБТ-общността. В края на писмото се казва следното:

„Сега, ден след като излизаш с позиция в подкрепа на „Прайд 2019“, аз виждам, че балансът отдавна е загубен. Сам разбираш, че позицията ти във Фейсбук, макар и умишлено да избягва термините „подкрепям“ или „подкрепям исканията“, се разбира и има стойността именно на подкрепа за каузата на LGBT общността, изразяваща се във въвеждане на еднополови бракове в България и полова самоопределеност (Gender Identity).

Христо, бракът е съюз между един мъж и една жена, а половете са само два. Не знам дали има нужда да казвам това именно на теб.“

Толкова ли е опасна подкрепата за ЛГБТ-движението, та Любомир Авдийжски я посочва като единствената причина да напусне „Демократична България“? По-надолу ще разберем!

1. Как се появява джендър-теорията (най-модерното съвременно „оръжие“ на ЛГБТ-активистите) и каква е нейната научна стойност?

Някъде от времето на Просвещението (края на XVII век) Западният свят все по-дълбоко изпада под влиянието на атеистично насочения хуманизъм, а по-късно (средата на XX век) – и на радикалния феминизъм. Тоест повече от 300 години в него тече повсеместна деконструкция на християнските морални и нравствени ценности, водеща до ситуация, при която днес вече не е възможно да се разграничи „добро“ от „зло“, „здраво и нормално“ от „болно, извратено и перверзно“. И за да не решат читателите, че умишлено злословим и преувеличаваме случващото се в „прекрасния нов свят“, за който народите от бившия социалистически лагер толкова дълго бленувахме, директно ще дадем думата на автори и публикации, които могат да ни разкажат от първа ръка за развоя на събитията в тези държави.

В своята книга „Глобалната сексуална революция” немската социоложка Габриеле Куби проследява по какъв начин феминизмът, в крайните си форми, преминава към т. нар. джендър-идеология, а по-нататък нещата се израждат във (все още „розов“!) тоталитаризъм и диктатура. Ето как тя описва този процес:

„Те (радикалните феминистки) заявиха, че ще извоюват още повече „равноправие” за жените. В действителност обаче те воюваха срещу брака, срещу семейството, срещу детето, срещу жената като майка, за пълната дерегулация на сексуалността. … Те воюваха за преобразуване на обществото, което окончателно ще го освободи от ненормалността (разбирай „християнските стандарти“ – б.а. В.В.), „деконструирайки” полярната полова идентичност на мъжа и жената и „принудителната хетеросексуалност”.

Унищожаване на свободата в името на свободата

През последните 40 години тези ценностни представи, обичаи и закони (наследени от християнството) бяха демонтирани. В западните култури на благополучието това се случи първо чрез разбунтувалите се студенти. Днес това е културно-революционният дневен ред на властовите елити на тази планета. От началото на 70-те години едно могъщо лоби се бори с помощта на ООН, ЕС и медиите за промяна на ценностния ред.

Целта е абсолютна свобода, откъсната от всякаква естествена и морална граница, която разбира човека като „гол” индивид. За една такава абсолютна свобода, която иска да се освободи и от „диктатурата на природата”, всяка естествено ограничение е пречка и трябва да бъде отстранено.

Следователно за така разбираната свобода няма „добро” и „зло”, няма нормативност. Конкретните средства на тази борба са деконструкцията на биполярната сексуалност, промяната на социалните норми и позиции на населението, особено на младежта, пълната юридическа равнопоставеност на хомосексуалните партньорства с брака, та чак до социалното изключване и законовото криминализиране на съпротивата…

Който днес в политическото, академичното, медийното и дори в църковното пространство изкаже основания за това, че сексуалният акт е част единствено от брачната връзка между мъж и жена и трябва да е отворен за зачеването на деца, който дискутира научно въпроса за възникването, рисковете и последствията от нехетеросексуалното поведение или дори се противопоставя на стратегиите на сексуалната дерегулация, се изправя пред опасността да бъде изключен от публичния дискурс, да бъде стигматизиран с ругатни, да се прости с професионалното си положение, да бъде тормозен и дискриминиран по разнообразни начини от различни лобита.

Криминализирането чрез нови състави на престъпления като „хомофобия”, „език на омразата” и антидискриминационни закони вече е реалност в някои страни и се ускорява в глобален план.

Готови ли са тези, които сигурно си въобразяват, че са на страната на доброто, когато днес така смело се борят с държавния терор на изминалия век, да се противопоставят по същия начин на растящото ограничаване на свободата в наше време? Граничната линия между отстояването на свободата и жертването на свободата е в готовността днес да се плати цената, която е да не виеш по вълчи, когато си с вълците.[3]

Още през 1992 г. (т.е. когато социалистическата система беше рухнала и Западът вече можеше да свали маската си!) проф. Хенри Бауер отбелязва, че: „голяма част от научната общност все повече обръща гръб на научния метод, за да се съобрази с либералната идеология като единственият решаващ начин за научно интерпретиране на света около нас“.[4]

Примерите в тази насока непрекъснато нарастват и към настоящия момент вече са твърде огромен брой! Само в книгата на Виктор Лисов „Риторика на ЛГБТ-движението в светлината на научните факти“ са изброени няколко стотици съвременни изследвания, при които учените са повлияни от своята субективна пристрастност или спазват политическата коректност към идеологията на ЛГБТ-движението. В една от главите на книгата той цитира чудесна мисъл на Остин Русе: „Репутацията на истинската наука е открадната от нейната зловеща сестра близначка – фалшивата наука, за която това е просто идеологическа програма. Тази идеология узурпира доверието, което с право принадлежи на истинската наука“.

Поради ограничения обем на материала, ще си послужим само с един от безбройните примери, за да илюстрираме колко зле стоят нещата в тази насока. Към края на 2018 г. вестник New York Times публикува статия, според която трима учени – Джеймс Линдзи, Хелен Плакроуз и Питър Бохосян – успяват да докажат, че в областта на социалните науки идеологията отдавна е взела връх над здравия разум. Ето какво четем там:

„От август 2017 година Линдзи, Бохосян и Плакроуз под измислени имена са изпратили на реномирани (с преминаващи през рецензии публикации) научни списания 20 статии, оформени като нормални научни изследвания. Тематика на псевдо-разработките е различна, но всички са посветени на разнообразни прояви на борбата със социалната несправедливост: изследвания за феминизма, културата на мачизма, въпроси по расовата идентификация и сексуалната ориентация, позитивното мислене и т.н.

Във всяка от статиите си учените лансират някаква радикално-скептична теория, осъждаща един или друг „социален конструкт“ (например, ролите на пола). При това, самите работи са откровено абсурдни, като авторите им преднамерено са ги писали с доза хумор, което да позволи на рецензентите да се усъмнят в сериозността на представените им изследвания. От научна гледна точка статиите не издържат никаква критика. Лансираните теории не се потвърждават дори от числата, споменавани в статиите, а понякога се цитират и несъществуващи източници или също толкова „съществуващи“ работи на същия фиктивен автор и т.н.

От двадесетте разработки най-малко седем са преминали рецензия от водещи учени и са приети за публикуване. … „Най-малко седем“, защото други седем са се намирали на етап разглеждане и рецензия в момента, когато на учените им се налага да приключат с експеримента и да разкрият същинските си имена.

Джеймс Линдзи записва и публикува видео обръщение, в което се опитва да оправдае и обясни позицията си. „Смятаме, че темите за пола, расовата идентичност и сексуалната ориентация, разбира се, безусловно трябва да бъдат изследвани. Но изследването им трябва да се извършва правилно, без предразсъдъци. Проблемът се състои точно в това – КАК ги проучват в настоящия момент“.

„Създалата се култура ни диктува, че приемливи могат да бъдат само изводи от определен вид – например, белият цвят на кожата или мъжкарското поведение задължително представляват проблем. И борбата с проявите на социални неравенства се поставя над обективната истина“, обяснява в обръщението си Линдзи.

Авторите на експеримента са наясно, че така или иначе репутацията им в научните среди е разрушена и самите те не очакват занапред нищо добро. Бохосян е сигурен, че ще бъде уволнен от университета или ще го накажат по някакъв друг начин. Плакроуз се опасява, че сега вече може да не бъде приета за докторантура. А Линдзи казва, че от сега нататък вероятно ще се превърне в „прокуден учен“, за когото са затворени пътищата както да преподава, така и да публикува сериозни научни работи.

И в същото време, и тримата са единодушни, че проектът им е оправдал очакванията! „Рискът, че предубедените изследвания ще продължат да оказват влияние на образованието, средствата за масова информация, политиката и културата, за нас е по-страшен, отколкото каквито и да е последици, с които самите ние можем да се сблъскаме“, заявява Джеймс Линдзи в интервю за WSJ.“

Въпросът е може ли след огромния брой разкрития за идеологизация на науката (и то на първо място в социалната сфера!), джендър-теорията да продължава безкритично да стои в основата на програмите по т. нар. „Цялостно сексуално образование“ (ЦСО), налагащо се във все по-голям брой държави?

В следващите няколко точки ще запознаем българските родители с изключително значимите проблеми, пред които се изправят децата и учениците вследствие от тези програми!

(Понеже в настоящата статия е невъзможно да проследим всички аспекти на ЛГБТ-идеологията, ще разгледаме единствено въпроса за ЦСО, защото той касае двата най-важни компонента, от които зависи бъдещето на християнския свят: съзнанието на утрешното поколение и нормите на поведение на обществото!)

2. Какво представлява съвременното Цялостно сексуално образование?

Цялостното сексуално образование има претенциите да е далеч по-всеобхватно и по-детайлно от досегашното „традиционно сексуално образование“, понеже обучава децата и юношите как да постигнат сексуално удоволствие по всички възможни начини. Неговите програми маниакално се фокусират върху една безразборна сексуална активност (промискуитет), но умишлено се прикриват огромните емоционални, психологични и здравно-физиологични последици от това високорисково сексуално поведение. ЦСО е метод за сексуално образование, базиран на “идеята за права“, чиято крайна цел е да се променят сексуалните и половите норми в обществото, поради което мнозина твърде точно го определят като «образование за правото на аборт, промискуитет и ЛГБТ-идентичност»”.

Една от главните цели на всеобхватното сексуално образование е политиката на свободна промяна на пола и установяване на децата като сексуално автономни същества. Ето няколко точки от списъка с „права на децата“, върху които се основават програмите за ЦСО:

Децата са естествено сексуални от раждането си, следователно всяко ограничение на тяхната сексуална изява или сексуална активност нарушава сексуалните им права.

Правото на сексуално удоволствие от най-ранна възраст е основно човешко право на детето, което засяга и другите му права.

Децата имат право на аборт и на сексуални отношения без знанието и съгласието на родителите си.

Повечето сексуални и полови норми в обществото, особено тези, основани на религиозни убеждения, са репресивни и нездравословни и трябва да бъдат променени.

Децата имат право да експериментират с различни сексуални идентичности и ориентации, както и с поведенията, свързани с тях, за да развият здрава сексуалност.

Децата, съгласно международно признатите права на здраве и образование, имат право на цялата сексуална информация, без цензура и без съгласието на родителите.

Според водещите международни експерти Джудит Рейсман и Мариам Гросман корените на движението за сексуални права, породило в процеса на развитието си и Цялостното сексуално образование, могат да бъдат проследени до измамните проучвания, ръководени от д-р Алфред Кинси. Неговите публикации се превръщат в световни бестселъри, а мнозинството от психолозите определено смятат, че те не само поощряват, но и стоят в основата на сексуалната революция от 60-е години на ХХ век, която неизменно тече и до ден днешен.

През 1947 г. А. Кинси основава института „Кинси“ към университета на щата Индиана, в който трябва да се провеждат научни изследвания върху „секса, пола и репродукцията“. Алфред Кинси си поставя за цел да докаже, че децата са сексуални от раждането си и че безразборното сексуално поведение е широко разпространено сред хора на всякакви възрасти, от което следва, че такива индивиди са напълно нормални и здрави.

Сега обаче е добре известно, че по-голямата част от проучванията му върху човешката сексуалност са били в огромна степен фалшифицирани и подвеждащи. Базирайки се отчасти на интервюта с лишени от свобода престъпници, а от друга страна – на експерименти с проститутки и педофили, А. Кинси настоява, че неговите констатации се отнасят за цялостния профил на обществото.

Най-противоречивата работа на института „Кинси“ обаче си остава публикацията „Сексуалното поведение при мъжете“, която се популяризира от 1948 г. насам и е широко достъпна за всякаква аудитория. В нея са документирани „сексуалните реакции“ на деца (от бебета до тийнейджъри), които са били записани и стриктно подредени във времето по часове и дати от техните насилници – възрастни мъже. Тези педофили провеждат сексуални експерименти върху стотици деца, довеждащи ги до онова, което изследователите наричат „оргазми“ – крещене, гърчене, плач и борба със сексуалния „партньор“!

Именно върху изброените псевдонаучни експерименти и спекулации са базирани съвременните цялостни програми за обучение на подрастващите, според които децата от най-ранна възраст имат право на сексуално познание и удоволствие. Публикуваните в т. нар. „Доклади на Кинси“ изводи и до настоящия момент са използвани за насърчаване на безразборния секс, изневярата, абортите, педофилията, кръвосмешението и хомосексуалността. Същите са широко прилагани и за либерализирането на закони, ограничаващи сексуалните нарушения, за съкращаването на наказанията на сексуалните престъпници, за узаконяването на еднополовите бракове и т.н.

3. Какви са следствията от Цялостното сексуално образование?

Като резултат от преподаването на ЦСО драстично се увеличава броят на децата и юношите, които прибягват до промяна на биологичния си пол. Например през 2017 британското издание The Telegraph обяви, че за последните пет години броят на децата, насочени към клиники за полова идентичност е нараснал четирикратно за тези от 3 до 10 години и шесткратно за деца и младежи между 3 и 18 години. (А ако съпоставката се прави с 2009 г., тогава нарастването е цели 25 пъти и се увеличава още повече назад във времето към 1997 г., когато програмата за ранно сексуално образование за първи път става част от учебния материал.!

Засилващото се потребление е отворило твърде значителна работа на пластичните хирурзи и е превърнало този тип операции в изключително доходоносен бизнес.

Крис Макговърн, бивш съветник в Министерството на образованието на Великобритания, заявява: „Това се е превърнало в индустрия – хора градят кариерите си върху насърчаването на децата да поставят под въпрос пола си във възраст, в която те просто трябва да бъдат оставени да бъдат деца“.

А Джоана Уилямс, университетски преподавател и автор на книгата „Жени срещу феминизма“, твърди, че феминистите се опитват да променят училищните политики по отношение на пола, добавяйки, че децата насила биват карани да „отучат“ разликата между момче и момиче. „Проучванията показват, че едва 1% от хората изпитват проблеми, свързани с пола си. Въпреки че броят на трансджендър децата е малък, той бързо нараства. Децата – насърчавани от това, което виждат в училище – започват да поставят под съмнение своята полова идентичност на все по-крехка възраст“. Тя добавя, че нарастващият брой на насочените към полова консултация (и съответно към клиниките за смяна на пола!) деца се дължи на новоприети политики в училищата, които вече „поощряват дори най-малките да се замислят дали наистина са момчета или момичета.“

Обикновено се следват четири етапа до окончателната промяна на пола и тялото при подрастващите: 1) Децата от 3-годишна възраст могат да бъдат препратени към Службата за развитие на половата идентичност от техния личен лекар или от психиатричната служба за деца и юноши; 2) Точно преди пубертета (на 11-годишна възраст) на пациента могат да бъдат предписани хормонални блокери. Пълните психологически ефекти от тези лекарства и как те променят развитието на мозъка, са неизвестни; 3) Третият стадий започва на 16-годишна възраст, когато се предписва естроген или тестостерон след минимум 12 месеца прием на хормонални блокери; 4) Последният етап е операция за промяна на половите органи.

Ето някои от странични ефекти, до които води хормоналната терапия:

Когато е от мъжки към женски пол – безплодие; проблеми със зрението, намалено либидо, предразположеност към заболявания на жлъчния мехур, риск от дълбока венозна тромбоза, риск от белодробна емболия, податливост към депресивни състояния и чести промени в настроението и редица други.

А от женски към мъжки пол – предразположеност към диабет тип ІІ, риск от увреждане на черния дроб, рак на черния дроб, предразположеност към сърдечно-съдови заболявания, увеличаване на теглото, синдром на поликистозните яйчници, риск от рак на ендометриума и пр.[12]

При четвъртият етап вече се стига до необратимо увреждане на организма! Момчетата се подлагат на емаскулинизация (ампутиране на пениса, заедно с тестисите), а при момичетата се извършва мастектомия и хистеректомия (премахване на млечните жлези и матката).[13]

По такъв начин младите хора за цял живот се превръщат в инвалиди, на които освен че е отнета възможността да създадат поколение, на практика се оказват лишени и от всякакво сексуално удоволствие! (Удивителното е, че феминистите, които се противят на обрязването на гениталиите на жените в исляма, всъщност са заложили далеч по-жестоко осакатяване на децата и от двата пола в транссексуалните си програми!)

Ето какво четем в анонса на кратко видео, което можете да видите на линка, посочен в бележката: „Проблеми при смяната на пола“ e документален филм, който разкрива съдбата на подрастващи, подложили се на хормонална терапия и хирургическа интервенция за смяна на пола в САЩ. В него те споделят своите преживявания, разочарования и проблеми, довели до решението им да се върнат към биологичния си пол, осъзнавайки онова, което безвъзвратно са загубили. Филмът включва също изказвания от родители, сексолози, педиатри, ендокринолози, психиатри, хирурзи, общопрактикуващи лекари и др. Той е направен от Family Watch International, със съдействието на American College of Pediatricians.“

Д-р Мишел Кретела, президент на Американския колеж на педиатрите, е категорична в позицията си, че: Трансджендърната идеология е малтретиране на деца, защото мачкаме децата си. И сега, когато децата са напълно объркани, те ще мислят, че наистина са от противоположния пол и ще бъдат насочени към него по медицински път. Когато наближи пубертета, ще им бъдат поставени блокери на пубертета, а след това ще ги подложат на хормонално «лечение». Тази комбинация трайно стерилизира повечето, ако не и всички деца, също така ги излага на риск от сърдечни заболявания, диабет и различни видове рак. Ако момичета са били на тестостерон, за да променят пола си, в продължение на цяла година, до 16-та си година могат да стигнат до двойна мастектомия. И така, «облъчването» (насаждането, втълпяването на идеи – б.а. В.В.), блокирането на пубертета и хирургичното осакатяване – това е институцонализирано насилие над деца“.

Всички тези младежи по-нататък стават част от ЛГБТ-общността! Огромен брой научни проучвания обаче сочат, че при тази общност рисковете от психични разстройства, пристрастяване към алкохол и наркотични вещества, различни видове рак и други тежки заболявания са средно около 4-5 пъти по-големи, отколкото като цяло при останалата част от населението. А склонността към самонараняване и суицид (поведение, водещо до самоубийство) при трансджендърите надминава цели 10 пъти тази при хетеросексуалните индивиди.

„Организацията на обединените нации“ (ООН) често се използва от платени лобисти на високобюджетни корпорации, за да се прокара ЦСО в националните законодателства на държавите членки.[17] Доходоносните “услуги за сексуална и репродуктивна здравна грижа” могат да включват сексуално консултиране, семейно планиране, тестване и лечение на полово преносими инфекции, превенция и лечение на ХИВ/СПИН. Тук също влизат и свързаните с тях фармацевтични продукти, ваксини, средства за контрацепция, извършване на аборти и т.н. Ранната сексуализация на децата чрез ЦСО може да създаде клиенти, плащащи до живот за тези стоки и услуги, ето защо това е сериозен мултимилиарден бизнес.

Проблемът се задълбочи дотолкова, че „Европейският център по право и справедливост“ (European Center for Law and Justice) се оказа принуден да направи щателно проучване, въз основа на което в началото на 2021 г. беше изготвен доклад относно финансовата обвързаност на експерти от „Съвета на ООН по правата на човека“ с редица частни организации. Основният извод от него е, че частни фондации директно финансират експерти на ООН за изготвяне на доклади в съответствие с техните програми. След това тези доклади се популяризират като независими препоръки от ООН и се използват от правителствата и международните съдилища, за да подкрепят или обосноват своите решения. Това е грубо нарушение на кодекса за поведение на експертите и изготвянето на резолюциите от „Съвета по правата на човека“, защото експертите трябва да бъдат независими не само от държавите, но и от частните фондации. Оказва се, че именно „Отворено общество“ на Джордж Сорос и свързаните с него фондации са едни от тези, които най-щедро финансират експертите от ООН.

В документалния филм „Войната срещу децата“ се съдържат потресаващи факти за всякакви програми, стратегии и наръчници на ООН и редица от нейните подразделения! Под маската на борба за повишаване на сексуалното образование и толерантност децата се „обучават“ как да станат „от друг пол“, как да достигнат „сексуално удоволствие с еднополови партньори, с неодушевени предмети, с животни и въпреки несъгласието на другия“. А брошурата „Здрави, щастливи и готини“ направо съветва ХИВ-позитивните юноши, че могат да правят секс без да уведомят партньорите си за своя здравен статус и без дори да използват презерватив!

На този фон е извънредно трудно да бъдем убедени в твърденията на защитниците на ЦСО, че то е предназначено единствено за да намали бременностите сред тийнейджърите и полово предаваните инфекции, но по никакъв начин не сексуализира децата. На практика се оказва обаче, че програмите за Цялостно сексуално образование са твърде далеч от „чисто академичното излагане на факти за живота“. Тяхната цел изобщо не е само да информират, но по-скоро да въздействат и оформят възгледите, поведението и решенията на подрастващите по отношение на тяхната сексуалност и полова идентичност! Нещо повече, този тип образование от най-ранна възраст насажда в умовете на децата високорисково сексуално поведение, което на по-късен етап може да доведе до изключително тежки физически и психически увреждания на техния организъм!

Но могат ли родителите да се противопоставят на преподаването на Цялостното сексуално образование в училищата или да попречат на своите деца да сменят пола си, понеже смятат, че те са още малки за да вземат подобно решение? Оказва се, че – не, ако законодателството, регламентиращо ЦСО вече е прието в съответната държава!! В Германия родителите първоначално са глобявани, а после – хвърляни в затвора при отказ децата им да посещават часовете по ЦСО. В Обединеното кралство децата направо са отнемат от семейството в случай, че родителите се противопоставят на решението им да си направят операция за смяна на пола!

А в някои държави, като Канада например, положението е повече от трагично – под заплаха от съдебно производство и строги присъди се забранява на родителите дори да разказват на медиите какво се случва с техните деца, а всички такива публикации насилствено се изземват и/или изтриват от полицията. Ето какво четем в статия за Роб Хугланд, баща на 14-годишно момиче, който е решил да сподели пред журналистката от местното радио Александра Герсон каква битка води с властите, за да спаси детето си от физическо и психическо осакатяване: „Съдебните разпореждания затвориха устата и на всички медии в Канада за случая и нито едно издание, нито електронна медия там, в момента не го отразява. Освен Герсон, която обаче разгласи за ареста (на бащата) чрез видеоблога на американски журналист, единствените издания, които в последните няколко дни пишат по темата, са все американски.

След няколко интервюта (на Роб Хугланд) пред канадски влогъри, миналия четвъртък Върховният съд на Британска Колумбия се самосезира. Съдия Майкъл Теймън разпореди всички записи, в които е цитиран бащата, да бъдат премахнати от социалните мрежи. Една от журналистките-влогърки – Лора-Лин Томпсън, която е отказала да свали публикацията си, е била посетена от полиция с разпореждане те (полицаите) да издирят записващата техника и лично да изтрият клипа.“[22]

Изглежда, че по чиста случайност сме успели да разберем за един-единствен такъв случай, понеже канадската държава изобщо не позволява да се направи проучване колко са те в действителност! Подобно медийно затъмнение води обаче до изключително тежък прецедент – родителите, борещи се да отърват децата си от произвола на социалните служби, в бъдеще ще изчезват безследно в затворите (или кой знае къде!), без някой в страната, или извън нея, изобщо да разбере каква е тяхната съдба!!

В Канада беше внесен и законопроект, който ако бъде одобрен, ще криминализира всеки опит младежите да получат терапевтична помощ или християнско духовно консултиране, което да им помогне да преодолеят объркването около половата си идентичност и да приемат реалността на биологичния си пол!

Очаква се в близките години същото да се случи и в целия либерално-демократичен Западен свят, като по думите на един автор „излиза, че тези, които непрестанно агитират за свободен избор на пол, сексуална ориентация и идентичност, в същото време изобщо не позволяват да се премине обратно към хетеросуксуалност!“С други думи, нещата придобиват характер на откровен сатанизъм!

Междувременно през 2016 г. в САЩ обявиха съществуването на десетки социални полове, като за неспазване на наредбата за използване на подходящото местоимение, когато се обръщате към такъв работник или служител, глобата е колосална – 250 000 щатски долара![24] За радост, не след дълго дойде управлението на републиканците, начело с президента Доналд Тръмп, поради което тази наредба не бе приложена на практика. Но веднага след идването на демократите на власт, нещата се завърнаха в предишното си русло и промените продължиха с пълна сила! Още в началото на настоящата 2021 г. Палатата на представителите (долната камара на Конгреса) прие поправки в действащия от 1964 година „Закон за равенството“, с които се позволява на лица от 14 години нагоре да променят своя пол без разрешението на техните родители. Предстои текстовете да се гледат и от Сената (горната камара), където най-вероятно ще минат също безпроблемно, тъй като и двете камари на Конгреса са в ръцете на либерал-глобалистичната Демократическа партия. Поправеният закон ще влезе в сила веднага след ратифицирането му от президента Джо Байдън, който категорично заяви, че ще го подпише.

Когато този закон бъде приет, във федералното законодателство за гражданските права ще се появят такива понятия като „сексуална ориентация“ и „джендърна идентичност“. Съгласно „Закона за равенството“ религиозните училища, центровете за осиновяване и други благотворителни организации ще бъдат подложени на федерални санкции, ако отстояват традиционното учение на биологията и Библията, съвременната генетика и Книга Битие по въпросите за секса и брака. Лекарите, както вярващите, така и атеистите, ще нарушават законите за гражданските права, ако тяхната експертна преценка покаже, че процедурите за смяна на пола са погрешни, а отказът да направят аборт ще се смята за „дискриминация при бременност“.

Тъй като Съединените щати имат дълги традиции в екстериториалност – налагане на собственото им законодателство по целия свят, е допустимо да се очаква, че една от задачите пред американските посланици, и в частност този в София, ще е да се прокарват подобни поправки в законите и на всички държави подчинени на САЩ!

4. Кой популяризира, финансира и печели от престъпния бизнес с Цялостното сексуално образование?

Международно признатият експерт и детски психиатър д-р Мариам Гросман в една своя реч пред ООН задава риторичния въпрос: „Кой излезе с идеята, че е необходимо децата по света да учат за сексуални действия с висок риск, за което родителите им дори не са предупредени? Това са „Международната федерация за семейно планиране“ и „Съветът за информация по сексуално образование на САЩ“. Тези групи се представят като пазители на здравето на нашите деца и твърдят, че предоставят на учениците цялата информация и умения, необходими за да направят интелигентен избор. Те декларират, че учебните им програми са изчерпателни, съобразени с възрастта, идеологически неутрални и медицински точни. Аз обаче открих, че визията на тези две групи изобщо не е сексуалното здраве. Това е сексуалната свобода. Тези големи и мощни организации вярват в сексуалността, която се простира от люлка до гроб. Те мълчаливо подкрепят ранната сексуална активност и множеството партньори, както и сексуалните експерименти, което рисково поведение подхранва епидемиите от болести, предавани по полов път, ХИВ/СПИН, аборти и емоционални страдания. … Една от целите на обучението (по сексуалното образование) е „промяна на социалните норми“. Те предвиждат свят без сексуални табута и ограничения – свят, свободен от юдео-християнския морал, където всеки индивид, независимо от своята възраст, трябва да бъде свободен да направи своя сексуален избор.“[26]

Но как възникват тези две организации? През 1942 г. Маргарет Сангър – расист, привърженик на евгениката и германския нацизъм, основава в Съединените щати организацията „Семейно планиране“ (Planned Parenthood – PP)[27], която с течение на годините се разраства по целия свят и през 1952 г. се превръща в „Международната федерация за семейно планиране“ (IPPF). За медицински директор на „Семейно планиране“ е назначена д-р Мери Калдерон, ентусиазиран поддръжник на идеите на Алфред Кинси. През 1964 г. Хю Хефнър (издател на сп. „Плейбой“) спонсорира М. Калдерон с пари, които той специално е отделил за стартиране на съвместния им проект, наречен „Съвет за информация по сексуално образование на САЩ“ (SIECUS).

След време IPPF и SIECUS придобиват консултативен статут в „Организацията на обединените нации“, от който умело се възползват, за да се издигнат до световни лидери в създаването и популяризирането на цялостни програми за сексуално образование, включващи противоречивите сексуални философии и практики на института „Кинси“. Към днешна дата техни партньори са редица Агенции на ООН като: „Световната Здравна Организация“ (WHO), UNAIDS, ЮНЕСКО, УНИЦЕФ и UNFPA, както и множество други най-разнообразни институции!

В Съединените щати още през 2014-15 г. „Центърът за медицински прогрес“ (CMP) разкрива, че организацията „Семейно планиране“ (РР) е замесена в огромен международен скандал, с който се заема парламентарна анкетна комисия. В основата на скандала са клипове на активисти, заснети със скрита камера, от които недвусмислено се разбира че „Семейно планиране“ от дълги години се занимава с: расистки мотивирани аборти; лъжливи реклами и търговия с органи от абортирани ембриони; укриване на сексуално насилие над малолетни; закрила на трафиканти на плът в ущърб на жертвите; укриване на случаи на блудства с деца; аморални консултации на подрастващи и мн. др.

Въпреки че от „Семейно планиране“ не могат да отрекат автентичността на изобличаващите ги клипове, те се опитват да замажат онези неща, които най-много скандализират обществеността. А именно, че са се превърнали в концерн за аборти, търгуващ с органите на неродените деца, което автоматично загатва, че шефовете и служителите им имат лична изгода! Последното говори за твърде съмнителния морал, стоящ зад убеждаването на жените да умъртвят бебетата в утробите си. За сведение, според собствения им актуален доклад само през едногодишния отчетен период за 2013-14 г. организацията е осигурила 327 653 прекратени бременности!

Цяла година и половина по-късно обаче, „Центърът за медицински прогрес“ установява, че не са взети никакви мерки срещу дейността на „Семейно планиране“, а освен всичко друго те имат сключени договори за продажба на детски органи за години напред. Казано накратко, организацията непрестанно се нуждае от нови попълнения от бременни жени, чиито неродени бебета трябва да убива, за да спазва договорните си задължения. Такъв предварителен договор съществувал например с лабораторията на „Stem Express“. Тя плащала годишно около един милион долара на концерна за аборти, за да получава белите дробове, мозъка и други части от тялото на умъртвените деца.

Удивителното е, че въпреки разкритията и през 2016 г. правителството на американския президент Барак Обама продължава да финансира „Семейно планиране“ с гигантската сума от над 500 милиона долара годишно по линията на държавните грантове. (В тази сметка не влизат допълнителните „финансови инжекции“ от редица мощни международни корпорации.) Неговата съпартийка Хилари Клинтън, която е кандидат на Демократическата партия за президентския пост по това време, многократно заявява, че ако спечели изборите, ще продължи безапелационно да подкрепя организацията, както и всички клиники за аборти.

В течение на съдебния процес журналистите под прикритие Дейвид Дейлидън и Сандра Мерит, направили компрометиращите разкрития със скрита камера, са подведени под отговорност за 14 броя престъпления, свързани със записване на поверителна информация без съгласие!! Тази задкулисна съдебна поръчка е по личното настояване на сегашния американски вицепрезидент Камала Харис (по това време сенатор от Калифорния), за която в статията на Washington Examiner (виж бележката в края на абзаца) се посочва, че е в „мръсни политически отношения“ със „Семейно планиране“! Едва през 2019 г. Калифорнийският съд започва предварителното изслушване на свидетелските показания, дадени под клетва, някои от които се оказват шокиращи! Например акушер-гинекологът Форест Смит заявява, че за целите на индустрията за аборти (обхващаща дейността и на множество други организации) се използва манипулация, при която бебетата се раждат живи и след това биват убивани, за да се гарантира, че предназначените им за продан тъкани и органи, ще са по-свежи и запазени!

Безкрайното протакане на процеса срещу „Семейно планиране“ и опита да бъдат осъдени разследващите журналисти съвсем определено навежда на мисълта, че целият престъпен картел за аборти на територията на САЩ (а и навсякъде по света!) разполага с височайшо покровителство. Тези подозрения се подкрепят и от факта, че съществува добре организиран световен черен пазар за човешки органи, тъкани и генетичен материал, а печалбите на клиниките за прекратяване на бременността достигат милиарди долари!

(Неправомерното отнемане на деца поради „нарушаването на техните права“, не само в Норвегия, но и навсякъде по света, също води до редица тежки престъпления, спрямо най-слабите и безпомощни членове на обществото. Например, американският сенатор Нанси Шейфър оповести потресаващи данни за злоупотреби с деца пред Петия световен конгрес, посветен на семейството, проведен в Амстердам, Нидерландия. В своя доклад „Корумпираният бизнес на службата за Закрила на детето“, изнесен най-напред пред правителството на САЩ, тя разкрива масови случаи на трафик между различни щати и държави, при който децата се продават за проституция или на високопоставени педофилски кръгове. А според официалните статистики, шест пъти повече деца умират в т. нар. „Приемна грижа“, отколкото в собствените си семейства. От видеото, посочено по-долу в бележката, читателите могат сами да се запознаят с фактите от нейния доклад, защото той много точно отразява случващото се зад кулисите на западните „демократични общества“, което техните правителства умишлено прикриват.

Габриеле Куби пише: Който контролира младежта, той притежава бъдещето. Това решава и кой ще спечели културната война, която водим. Западната християнска култура се основава на семейството и сексуалните норми, които правят семейството възможно, по-специално моногамията. …

Нека да сме наясно. Ако ориентацията към християнските ценности не се предава от едно поколение на друго, традицията ще се загуби. Поговорката казва „Бог няма внуци“. Традицията идва от латинската дума trader – предавам, насочвам. Ако едно поколение не получи това, което е добро, истинно и справедливо, то няма какво да предаде на следващите поколения. Това е прекъсване на културата.

На друго място тя продължава: „Тогава кой печели от сексуализацията на децата и тийнейджърите и от тяхното обучение в „необходимост от разнообразие“? Сещаме се за няколко участници в този процес:

– Онези, които искат да бъдат създадени хора без корени, удобни да бъдат манипулирани за глобални стратегически цели.

– Онези, които имат интерес да намалят прираста на световното население, без да променят глобалното разпределение на богатството.

– Онези, които се измъчват от „хетеросексуалната нормативност“ и желаят да получат признание чрез нейното унищожаване.

– Онези, които имат интерес да видят западните народи, потъващи в „демографска зима“.

– Онези, които имат интерес да премахнат религията, особено християнството!

Накрая авторката заключава: „Културната революция на нашето време все повече ограничава личната свобода и разширява властта на държавата над индивида и на международните организации над държавите – в служба на финансовата олигархия и за сриване на моралните устои. Промяната на ценностите наистина може да доведе единствено до промяна на световния ред. Тъй като промените са глобални, може да се очаква, че тази революция има за цел създаването на един „нов световен ред“.

Възможно е (също) изтръгнатите от своите корени, зависими и послушни маси да са готови да приветстват новия «глобален „Спасител“».“

Списъкът с „Права на децата“, който посочихме във втора точка, дава огромна възможност на държавата да приеме изключително рестриктивни и репресивни мерки срещу техните родители с фиктивната презумпция, че така защитава „най-добрия интерес на детето“! Не е трудно да се досетим, че промяната на Конституцията, за която настояват от „Демократична България“ (подкрепяни от президента Радев, адвокат Хаджигенов и редица други демократични лидери и формации), има за цел да прокара именно посочените либерал-глобалистични закони в българското законодателство!

Под ръководството на Българската православна църква, стотици хиляди родители вече от няколко години усилено се борят, за да попречат да бъде променено нашето законодателство вследствие от натиска на Европейския съюз и САЩ, така че да позволи преподаването на ЦСО в училищата и отнемането на деца от семействата им поради нарушаването на „изконните им сексуални права“! Ще позволим ли това да се случи?

[1] Демократична България може много повече

Демократична България може много повече

[2] „Балансът в Да, България е отдавна загубен“
https://www.clubz.bg/84055-balansyt_v_da_bylgariq_e_otdavna_zaguben

[3] Глобалната сексуална революция
https://glasove.com/categories/glasovete-koito-pomnim/news/globalnata-seksualna-revolyuciya

[4] Scientific Literacy and the Myth of the Scientific Method
https://www.press.uillinois.edu/books/catalog/77xzw7sp9780252064364.html

[5] Риторика ЛГБТ-движения в свете научных фактов

Риторика ЛГБТ-движения в свете научных фактов

[6] Научният скандал на годината: Учени пишат фалшиви изследвания, за да разобличат псевдо-науката
https://historynakratko.blogspot.com/2018/10/Academic-Grievance-Studies-Corruption-Scholarship.html

[7] Какво е Цялостно сексуално образование?
https://www.daspasimdecatanabulgaria.org/kakvo-e-cyalostno-seksualno-obrazovanie/

[8] The Comprehensive Sexuality Education Agenda: Core Philosophies, Origins, and Goals
https://familywatch.org/fwi/CSE_philosophy.cfm

[9] Fraudulent Kinsey Sex Research
https://familywatch.org/fwi/Kinsey_fraud.cf

[10] Government probe into why so many girls want to be boys: Investigation ordered after number of ‘transitioning referrals’ increases by four thousand per cent
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6172097/Investigation-ordered-number-transitioning-referrals-increase-four-thousand-cent.html

[11] Как промяната на пола на деца във Великобритания се превърна в индустрия

Как промяната на пола на деца във Великобритания се превърна в индустрия

[12] Хормонална терапия за смяна на пола
https://tinyurl.com/tm7u787

[13] Хирургическа смяна на пола – какво трябва да знаем
https://www.puls.bg/estetichni-protseduri-c-27/khirurgicheska-smiana-na-pola-kakvo-triabva-da-znaem-n-27276

[14] Проблеми при смяната на пола

[15] Dr. Cretella on Transgenderism: A Mental Illness Is Not a Civil Right
https://tfpstudentaction.org/blog/dr-michelle-cretella-on-transgender-ideology

[16] Психическое и физическое здоровье ЛГБТ

Психическое и физическое здоровье ЛГБТ

[17] Netherland NGO Representative Reveals How He Manipulated Ugandan UN Delegation
https://familywatch.org/fwi/NGO_manipulates_Uganda.cfm
10 Steps to Manipulating the African Group to Promote Comprehensive Sexuality Education (CSE)
http://familywatch.org/fwi/documents/CSE_10_steps_001.pdf

[18] Доклад разкри финансова обвързаност на експерти от ООН с частни фондации
https://www.sva.bg/105710981086107310971077108510801103-10761086-1084107710761080108010901077/9028131

[19] Войната срещу децата

[20] Россия! Денонсируй сексконвенцию для детей! Митинг тысяч в Кёльне.
http://www.logoslovo.ru/forum/all/topic_8671/

[21] UK gov’t begins taking kids away from parents who won’t go along with gender ‘transitions’

UK gov’t begins taking kids away from parents who won’t go along with gender ‘transitions’

[22] В Канада арестуваха баща, разказал как държавата превръща 14-годишната му дъщеря в момче
https://www.flagman.bg/article/236725
За съжаление, видеото с български субтитри е премахнато, а можем само да гадаем дали това не е станало след намеса на Канадското консулство в София. Предлагаме статия за случилото се с въпросното видео на английски език:
Father Jailed for Refusing to Affirm Daughter as Male
https://thevelvetchronicle.com/father-jailed-for-refusing-to-affirm-daughter-as-male/

[23] Хомосексуализацията на млада Америка
https://glasove.com/categories/na-fokus/news/kuibringa-na-mlada-amerika

[24] В САЩ обявиха съществуването на 31 пола. Глоби от $ 250 000 за неспазване на наредбата

В САЩ обявиха съществуването на 31 пола. Глоби от $ 250 000 за неспазване на наредбата

[25] Trudeau govt introduces bill to criminalize therapy for those with unwanted LGBT identity
https://www.lifesitenews.com/news/breaking-trudeau-govt-introduces-bill-to-criminalize-therapy-for-those-with-unwanted-lgbt-identity

[26] The Comprehensive Sexuality Education Agenda: Core Philosophies, Origins, and Goals
https://familywatch.org/fwi/CSE_philosophy.cfm

[27] Историята на „Семейно планиране“

[28] Виж бел. 26

[29] Organizations in Support of CSE
https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-facts/what-is-cse/organizations-in-support-of-cse/

[30] LIES, CORRUPTION, AND SCANDAL
https://www.plannedparenthoodexposed.com/overview/

[31] 6 Scandals Involving Planned Parenthood

6 Scandals Involving Planned Parenthood

[32] Нови разкрития за търговията на „Planned Parenthood“ с органи на абортирани бебета
http://www.catholic-news.bg/?p=69146

[33] Abortion doctor admits sold baby parts often came from babies born alive
https://www.washingtonexaminer.com/opinion/abortion-doctor-admits-sold-baby-parts-often-came-from-babies-born-alive

[34] Nancy Schaefer on CPS

[35] Куби, Г., Глобалната сексуална революция, София, Омофор, 2019, с. 329; 378; 445.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Неолибералните „Ценности“, които ДБ, ИБНИ, ИТН и хиляди НПО изповядват и ни натрапват:

  1. FuckEU Отговор

    06.09.2021 в 3:11

    На Ганьо и Ганка, подобни статии не му правят впечатление и никак не му пека. Той и тя продължават да твърдят, че в България това никога няма да се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *