Ненчев Изплака: Руски самолети летят над Черно море, пращаме изтребители, за да отговорим на Агресията! Виж Тук:

6

ненчев1Руски самолети летят в зоната на отговорност на България, стресна рано днес зрителите по телевизията Николай Ненчев.

Това са провокации на Русия, но хората трябва да бъдат спокойни – нашите изтребители са в непрекъсната бойна готовност да ги прихванат.

Силно  обезпокоително е това поведение на руснаците, те ни предизвикват и затова взимаме превантивни мерки, каза заканително Ненчев и натърти, че само през последния месец има 10 такива случая.

Все пак той призна, че подобни полети е имало и миналата и по-миналата година и не са някаква новост. Но тъй като между нашие и руските военни комуникацията е нарушена и даже направо липсвала, затова се налагало при всеки полет на руски самолет, ние да вдигаме наш изтребител. Което ни коствало страшно много пари.

Военният министър, когото наричат Климчето заради присадената коса, въпреки евроатлантическото си старание обаче не успя да сплаши българите и да ги стресне с анти-руска агресия.

Самолети си летят, а „зона на отговорност“ не означава нарушаване на родното въздушно пространство.

Значи, когато летят американски самолети в небето на България, това не е опасно, но когато полетят руски над международната акватория на Черно море – е мерзка провокация?!

Доста странна логика демонстрира Ненчев.

И България и Русия имат излаз на Черно море, а към момента е доста спорно кой кого дразни и предизвиква.

А американските самолети, които кръжат над морето, без да имат никакво право да са там не са ли провокация към Русия?

Не сме ли ние съучастници на американците в нарушаването на международни конвенции и норми?

Не е ли логично щом сме в отбора на врага, Русия да ни брои за враг?

А не е ли смешно да се дуем и перчим като пауни с няколкото си древни ръждясали изтребителя, да ги държим в пълна бойна готовност и да се хвалим как ще прихванем руснаците?

Ако има грам здрав разум, Ненчев няма да надува перки по телевизията, а ще си мълчи като… да не казваме като какво!

Всяка агресия на герберасткото ни правителство към Русия е пирон в ковчега на партията на Борисов.

Но може би Ненчев цели точно това, защото не е от тази партия.

А може би американските му господари са му наредили да създава паника и страх у българите.

Ненчев, скрий се заедно с очуканите си скърцащи самолети и се моли руснаците да не прихванат тях.

Защото въздушната ни армия ще остане само по хвърчила и прашки!

И не си навирай присадения перчем там, където мерят сили големите.

Опасно е и за здравето и за министерското ти кресло!

България и Русия са братски народи! А ти, Ненчев, си гледай любовниците в министерството! Поне това го можеш!… Ти, платена американска любовницо…!!! :) Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Ненчев да си забучи една перка в задницата и да полети патриотично към руските самолети! Така правят истинските мъже, а не си слагат пубисни косми на главата!

  2. Бе, Ненчев, защо се разплака бе? нали Русия е Чмерноморска държава, защо да не летят и самолетии над Черно море? А щом летят други, защо да не летят и руски? ти какво, да не си прекалил с бирата или уискито нещо? Русия отдавна си има и Черноморски флот и авиация. И какво, да не летят ли? Въпроса е къде отиват? Ако носят русские самовары и искат да ги трампят за банани, да кацат, ние ще им продадем банани, нали станахме бананова нерепублика! Ако немат самовары можем да ги трампим бананы за Лада Веста. И без това се чудим какво представлява, та аз поне умирам от любопитство, понеже из нета маса народ плюе всичко руско, а даже не знаем как изглежда наживо. И какво те притеснява, че руснаците хвърчели над Черно море? та това са руснаци бе, не са джихадисти, не е Хитлер ЛуфтВафе, не са пияни ангели, а руснаци бе – хора като теб и мен и другите. Ти какво се наплаши толкова, направо с Плевнелиев се подмокрихте май? Като чуете руснаци и започвате да пелтечите от бяс, какво ви става? Ей, това са хора, руснаци, не са от Харон или Нептун пришълци. Трябва ви с Плевнята по два месеца да идете на курорт в Крим, за да видите как живеят там орцата – ние уж сме в растеж, пък на море не ходим бе, а тия след война си пекат тазовете като директори на плажа? Ами казват и в Сирия било така – на плажовете им имало повече почиващи, отколкото на нащите бетонирани от мутрогенията, прокурорчета и политичета по лазурния бряг местенца бре? Ти май си киборг и Плевнята и той? И да не сте програмирани, като чуете Русия и да превключвате като тамагочита на вълна плюене? че какво и е на Русията? И ние повечето хора не харесваме тоталитарният соц, но то и повечето руснаци се оказа, че не харесват тоталиитарното си СССР. поне така изглежда от нетовете. страх ли те е от руснаците и защо? Да не сте свили на някой олигарх парите и сега да треперите да не дойде с някои ворове и самолети тук бе? какво сте я зяпнали тая Русия все я сочите с пръст като враг? Май сте завъртели някоя далавера с руски олигарси и сте ги врътнали и сега треска ви тресе да не ви погнат а? няма иначе логика до вчера да четкате руснаците за кариерка и постче, а днес да плюете всичко руско? Ей, човек, и Лермонтов и Пушкин и Чайковский и Онегин и кой ли не са руснаци бе. Попов, един от пионерите в радиотрансфера е руснак. какво ви е толкова черна тая Русия така и не разбрах? Абе да не сте обърнали повечко чашки с Плевнята, че така ви е черна тая Русия? мен един руснак ме прекара с една програма, не работи както обеща, но това не ме кара да мразя руснаци и Русия. Ами оказа се мухльо и лъжец кво да праиш? П.П.: Пробвайте 1 месец на Пина Колада – ще ви се услади живота повече….

  3. Зоната на отговорнос на РВД, няма нищо общо с въздушното ни пространство! Част от нея се Намира над международни води където руските самолети могат да си летят свободно. Споразумениято за гражданска авияция важат само за така наречените въздушни трасета по които летят гражданските самолети! А че министъра на отбраната ни е земеделец и не е наясно с нещата си е наш проблем!

  4. А американските самолети, които летят непрекъснато във въздушното ни пространство, не са проблем, нали?

  5. Вместо тъпи изказвания г.НЕНЧЕВ, като квалифициран земеделец,защо не вземе едно старо рало и чифт дръгливи крави и да оре кротко,кротко.Поне за това трябва да му стига акъла.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *