Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

НЕЗАВИСИМИ експерти КАТЕГОРИЧНО: БЪЛГАРСКИЯТ политически „ЕЛИТ“ трябва да бъде СМЕНЕН! Истината е НЕВЕРОЯТНА! Вижте ТУК!

Твърде отдавна, нееднократно и на много висок глас, българският народ оповестява едно свое желание, което от гледна точка на Конституцията има силата на ЗАКОН.

Това народно въжделение е изразено съвсем ясно и категорично. Волята на българските граждани е днешният политически „елит“ да бъде сменен.

До такъв извод стигна и проведената тези дни в София Национална конференция, чиято тема бе: „Сигурността на България в многополярния свят“. Организатори на този изключително важен форум, който единствен засега отговаря на коренните интереси на българската държава и българския народ, са Национална асоциация „Сигурност“ и Гражданско сдружение „МОРАЛ“.

На събитието присъстваха представители на Президентството, на Министерството на отбраната, на Държавна агенция национална сигурност, на Служба „Военна информация“ и много други заинтересувани държавни и граждански организации.

Всички знаем какви са причините стария политически „елит“ да бъде не просто сменен, а направи изгонен от българската политическа сцена. И тези причини бяха много ясно откроени на проведената национална конференция, която пряко обсъжда националната сигурност на държавата ни.

Първата и най-важна причина е, че сегашните управници на страната се продадоха. Те отдавна не служат на националните интереси на България. Те са просто пионки, които служат на интересите на чужди държави. Всички знаем, че Вашингтон и Брюксел диктуват своята воля на правителството и парламента, без изобщо да се церемонят. Примери в това отношение има хиляди. Нееднократно сегашният „български“ премиер Борисов е заявявал, че трябва „началниците“ да се разберат, а ние ще изпълняваме техните решения.

Това абсолютно не може да бъде официална българска позиция. Пред очите ни е вдъхновяващият пример на Унгария, Чехия и Словакия, които бранят своите национални интереси с всички средства. Включително и с открит отказ да се подчиняват на прищевките на брюкселските и вашингтонски бюрократи и „бизнесмени“.

Но днешното „ръководство“ на България не само служи на чужди държави. То служи на чужди държави, чиито интереси са коренно противоположни и дори враждебни, спрямо нашата държава и нашия народ. Може би някой ще помисли, че това е твърде пресилено. Но не е! То е самата истина. Защото неоспорим факт е, че от 28 години ние се намираме на дистанционно управление от САЩ и ЕС.

И за тези почти 30 години, могъщата родна икономика рухна. Изчезна промишлеността. Безмилостно бе ликвидирано нашето селско стопанство, което бе на световно ниво. Българската армия бе напълно унищожена, заедно с първокласното оръжие, което имахме. И което крадците на прехода и досега продават на разни терористи и джихадисти. Същата зловеща съдба бе отредена и на жизнено важни социални сфери като здравеопазване, образование, култура, наука…

Знакови в това отношение са такива „изказвания“ на премиера Борисов като грубия съвет към хората, които останаха без работа не по своя вина. Тях той цинично ги праща като нямат работа „да идат да копат картофи“. Защото явно, според него, на България не й трябват умни и достойни хора. Трябват й разни берачи и копачи. Затова всички сме убедени, че интересите на Запада са враждебни спрямо България и целия славянски свят. Затова, според всички участници в конференцията, днешните управляващи трябва да бъдат сменени. И съдени за поредната национална катастрофа, в която умишлено вкараха нашата родина.

Нещо повече. Един от участниците в този форум за национална сигурност, доц. Валентин Вацев, формулира три изключително важни за бъдещото развитие на страната задачи, които новите управляващи трябва да изпълнят. За да бъде възстановена България като геополитически субект, най-напред трябва страната ни незабавно да напусне военната организация НАТО. Защото Алиансът само ни вкарва във войни, които не са наши. Ако САЩ и западните им партньори искат да воюват, нека го правят. Но без да въвличат и България в своите „военни авантюри“.

Втората задача, която доц. Вацев формулира е незабавно възстановяване на приятелските политически и икономически връзки между България и Руската федерация. Без да се съобразяваме с измислените от Запада санкции спрямо Русия. Защото без съюз с Русия нашата родина не би могла да оцелее чисто икономически. А оттам и като суверенна държава.

И третата задача, според геополитическият експерт, е да бъде предизвикана общонародна дискусия и референдум по въпроса за оставането или напускането на Евросъюза. Защото в момента ЕС вместо съюз на суверенни държави е сбирщина на бездържавия.

Тези три неща са отдавнашни желания и на българския народ. Така че на новото ръководство на държавата, остава само да ги изпълни. Да се махнем от ЕС и НАТО. И да възстановим дружеските връзки с нашите руски братя. Това е! Иначе сме загубени!

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за НЕЗАВИСИМИ експерти КАТЕГОРИЧНО: БЪЛГАРСКИЯТ политически „ЕЛИТ“ трябва да бъде СМЕНЕН! Истината е НЕВЕРОЯТНА! Вижте ТУК!

 1. Анонимен Отговор

  13.11.2017 в 18:58

  ИВО ТАЗИ Е МЕЧТАТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД КАКВА ПРЕКРАСНА НОВИНА БЛАГОДАРИМ ТИ ГОСПОДИ ЧЕ СИ СЪЗДАЛ ПРОФЕСОР ВАЦЕВ БЛАГОДАРИМ ТИ ИВО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НАТО ВЪН ОТ РОДИНАТА ПАРЛАМЕНТА С 240 БЪЛГАРОУБИИЦИ В ИСТОРИЯТА ДРУЖБА С БРАТУШКИТЕ ИСКАМЕ ДА ПОКАНИТЕ РУСКИЯ АНСАНБЪЛ АЛЕКСАНДРОВ ДА ГОСТУВА В БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ ТЯ Е ЖИВОТА НА БЪЛГАРИЯ

 2. Анонимен Отговор

  13.11.2017 в 21:45

  240 ЕВРОАТЛАНТИЦИ В ПАРЛАМЕНТА НИ ЗАБЛУЖДАВАТ В ДАЛЕЧНО ЩАСТЛИВО БЪДЕЩЕ В ПЪРВИТЕ ДНИ НА 2018 ДА ГРАБВАМЕ СУРВАКНИЦИТЕ И ДА БЪДЕМ ПЪРВИТЕ В ИСТОРИЯТА НА БАЛКАНИТЕ КАТО ГИ ИЗГОНИМ ОТ ПАРЛАМЕНТА ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА НЕ ВЯРВАМЕ И НЕ ИСКАМЕ ТЕЗИ ХОРА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ОРГАНИЗИРАЙ СЕ НАРОДЕ ЗАГИВАМЕ ТЕ ПРИСВОИХА ДЪРЖАВАТА И НИ ОСТАВИХА ВИСЯЩИ ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ ПО 200 ЧОВЕКА ОТ БЕДНОСТ НИЕ СМЕ 91% СРЕЩУ ТЯХ ВЪАТАВАЙ НАРОДЕ

 3. Анонимен 1 Отговор

  14.11.2017 в 6:09

  „Да се махнем от ЕС и НАТО. И да възстановим дружеските връзки с нашите руски братя. Това е! Иначе сме загубени!“
  Това е необходимо но, не е достатъчно. По-важно е да се възстановят законите и принципите от времето на социализма. Законите и принципите бяха тези които не позволяваха такива открити кражби и такова беззаконие. Много от тези които бяха на власт преди промените останаха на власт и след промените. Това идва да покаже, че не хората са толкова от значение, а принципите и законите. Средствата за производство трябва да са държавна собственост, т.е. да принадлежат на всички. В противен случай трябва да има закони които да ограничават разликата в доходите между бедни и богати.

 4. АНИ Отговор

  14.11.2017 в 10:07

  Турция като е в НАТО, пречи ли и да си сътрудничи не само икономически, но и политически с Русия? Същото се отнася и за Гърция! Така че на калпавата българска политическа класа не и е крив нито НАТО нито ЕС, а продажността на политиците и тяхната немощ да отстояват българския интерес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *