Невероятно! Македонец увисна гол на лифта в Боровец

0

македонец48-годишен мъж от Скопие вися около минута  по голи задни части  на лифта в Боровец.

Гледката била доста стресираща и едновременно пикантна,  съобщава македонският сайт karma.mk, който прилага и обилен снимков материал за случилото се със злополучния скиор.. Инцидентът е станал, след  панталоните от екипа  му се закачили за лифта и съоръжението го повлякло, а  той останал да виси гол до кръста с главата надолу.

На помощ веднага се притекли приятелите му, като част от тях не помагали, а снимали на лента случващото се, за да го покажат после на компанията, а както става ясно и на цял свят.

Мъжът е изкарал късмет, че панталоните не са се закачили на място, където лифтът минава  по-високо над земята, защото сега случката нямаше да е толкова смешна и никой нямаше да може да го стигне и да го свали. Освен това платът можеше да поддаде и да се скъса.

Според  изданието мъжът е добре и всички са се посмели здраво на негов гръб. След унизителния инцидент е пострадало единствено самочувствието му, но няма какво да се направи по въпроса. Той  имал и лека настинка по обясними причини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *