Невероятен шок! Вижте КОЙ е ЕДИНСТВЕНИЯТ партньор на Борисов във властта! Истината ще ви РАЗТЪРСИ! Вижте ТУК!

1

За да се крепят вечно във властта,  герберовите  „демократи“ използваха през годините най-различни движения, партии, сдружения и калинки.

Те, противно на всеобщото схващане,  съвсем не бяха някакви  коалиционни или извънкоалиционни „партньори“, на  герберските правителства. Защото Борисов не търпи да разделя властта с някой друг.  Тъй наречените „коалиционни партньори“  на  герберската машина за избори, си бяха най-обиковени патерици.

Тоест, те бяха хора, от които в даден момент се искаше да подпират „неоспоримата“ власт на ГЕРБ и неговия  ГУРУ  Борисов.

Нещо повече. Те бяха бушоните, предназначени да гърмят в опасни за бащицата моменти. За да се пренасочи народния гняв не към истинския виновник Винету, а към някакви други маргинали, наричащи гордо себе си „политически субекти“.

Накратко, който се е докосвал някога до Борисовия „медец“,  много  скоро е опитвал и отровното жило на осата-майка. А  всяко съприкосновение с отровното Борисово жило води до неминуема и бърза смърт. Смърт политическа, а много често и физическа.

Така стана с „реформаторите“, които се ласкаеха от мисълта, че са единствената „истинска“ опозиция на герберовата власт. И може би ако си бяха останали опозиция, сега те щяха да имат много повече симпатизанти, и нямаше да изчезнат така бързо и безвъзвратно в политическото небитие.

Но…“реформаторите“, които народът нарече „деформатори“, живееха само заради властта и побързаха да я изконсумират всичката в първия удобен за тях момент.

Иронията обаче е там, че точно в момента, в който „реформаторите“ се бяха настанили удобно на държавната хранилка, те попаднаха тихомълком и без да усетят в капана на хидрата, наречена ГЕРБ.

Тази многоглава Борисова ламя, като средновековна преса,  започна да изстисква всичко, до което се докосне. Така грабителската шайка от „деформатори“ бе изсмукана до край, а нейната куха обвивка бе изхвърлена на бунището на историята.

И разбира се, никой няма да съжалява за нея.

Но ако продължим анализа ще се наложи да припомним за многобройните Борисови назначения на така наречените „калинки“.  Първата и най-известна калинка  е Румяна Желева, която направи България за смях  на цяла Европа.  Другата калинка е скандално известния далавераджия и  бивш земеделски министър Мирослав Найденов? Следващата  калинка бе  Делян Добрев, който се направи на енергиен експерт?  Или  калинката Трайчо Трайков, който пък бе уволнен заради афера в Дубай?

Всички тези хора бяха назначени, за да покажат колко добър ръководител е Винету и как „недостойните“ около него го провалят. Не за друго, а заради неговата „доброта“.

И всички те горяха като бушони, за да покажат и Борисовата „безкомпромисност  в служенето на  народа“.

Сигурно така ще стане и с патриотите. И те, горките бяха изкушени от властта. И то не за първи път. Но дори тяхното „желязно“ оправдание за такива случаи, че видите ли „народът“ така поискал и не им дал цялата власт и затова, те щат не щат трябвало да влязат в коалиция…дори това оправдание няма да им послужи вече.

Защото НАРОДЪТ не ги е изпратил в парламента да правят напълно безпринципни коалиции и да крепят властта на Борисовата партийка, която разсипа България. Да не говорим, че предизборните програми на ГЕРБ и патриотите са коренно противоположни.

Следователно нито програмите на ГЕРБ и патриотите съвпадат в нещо, нито народът ги е изпратил да служат за патерица на Борисов.  В името на каква цел тогава „патриотите“ се настаниха във властта? Заради постове и пари!

С две думи и така наречените патриоти, които в по-голямата си част, не са нищо повече от службогонци, няма как да бъдат коалиционни партньори на жадния за ЕДНОЛИЧНА власт Борисов.

Негов единствен коалиционен „партньор“ са парите. И властта, която той не иска да дели с никой. Защото бащицата не иска да е само „бащица“. Той иска и да е  ЦАР.  Иска да е  САМОДЪРЖЕЦ!

Жезълът на самодържеца – това е истинският коалиционен  „партньор“ на нашенския Винету. Други „партньори“ не му трябват.

Въпросът е докога ще му позволяваме да се прави на цар??

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

 1. Помнете историята си и я разказвайте от човек на човек.

  – От 1989 до днес 2016 са унищожени над 91 % от всички производствени мощности в България, а населението н е най бързо изчезващото във света с почти 25 % редуцирано. Пример даден в доклад на ООН като прецедент в човешката история

  – Капитала унищожи цялата икономика на България създавана от нашите родители с техния труд.

  – Капитала ни принуди да живеем на ръба на оцеляването с най ниския стандарт на живот в Европа и на едно от последните места в света.

  – Капитала роди около 100-на милионери и още няколко стотин управляващи парцала, но изгони над 3 милиона българи в чужбина, а останалите в БГ обрече на агония и нещастие.

  – Капитала превърна живота в България в стока, където за да живееш трб да плащаш. Нямаш ли пари – умираш на улицата.

  – Капитала унищожи историята ни, образованието ни, здравеопазването ни, промишлеността и индустрията ни. Унищожиха живота на поколения милиони българи.

  – Капитала превърна България в длъжник с около 70 милиарда външен дълг и над 200 милиарда вътрешен такъв. От държава която беше на 27 място в света по икономическо развитие през 1988 г, сега България е напълно унищожена.

  – Капитала прекъсна връзката между нас и братска Россия и ни насажда лъжи и манипулации за фашистите и престъпниците от САЩ, Англия и западна Европа, които ни унищожиха.

  – Капитала превърна живота на милиони българи в робство, където човек е щастлив ако може да се нахрани през деня.

  – Капитала роди безработицата, която преди 1/4 век беше непознато явление за БГ

  – Капитала ограби и унищожи живота ви и продължава да го прави ежедневно.

  Затова докато има капитал и класово разделение между хората, ще има и БОРБА !

  Всеки човек има право на живот, свобода и право да получи възможност за развитие наравно с останалите.
  Борбата ще я има до тогава, докато работническата класа и пролетариата победят !

  България е първата страна в света където избухва антифашистко въстание против фашизма и капитализма.
  Източник:

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *