Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

На Тайно Правителствено Заседание ГЕРБ УЗАКОНИХА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ И ТРЕТИЯ ПОЛ! Патриотите одобриха Гей-Пропагандата в Училище!

Скандална точка, целяща узаконяване на Гей Браковете в България и признаването на „третия пол“, е включена в дневния ред на заседанието на Министерски съвет за утре. Но решението вече е взето, а утре предстои единствено проформа парафирането му от премиера Борисов, издадоха източници на Скандално.нет от кулоарите на Министерски съвет. Като точка 6 от дневния ред за утре е включено разглеждането и гласуването на „Проект на решение за предложение до Народното събрание за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие“ Става въпрос за т.нар. Истанбулска конвенция, която на 24 април 2016 г. бе подписана от вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева в тогавашното й качество на министър на правосъдието, с която фактически се признава третия пол и се вменява в дълг на децата да се съобразяват с това.

Темата за третия пол и признаването на гей браковете в България рискува отново да взриви мира в управляващата коалиция.

На идеята за ратификация категорично се противопостави вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, който призова за широк обществен дебат по темата.

В свое изказване, пак преди Нова година, правосъдният министър Цецка Цачева увери, че ратифицирането на конвенцията нямало да доведе до признаване на гей-браковете.

В края на ноември заместник-министърът на правосъдието Десислава Ахладова пък обяви, че България е „на прага“ да ратифицира документа.

На специална среща в МП, Ахладова е уверила директора на Европейския институт за равнопоставеност на половете Вергиния Лангбак, че възможността за прилагането на Истанбулската конвенция в целия Европейски съюз ще е сред приоритетите на българското председателство на общността.

Според ВМРО, които излязоха с нарочна декларация срещу ратификацията на конвенцията, „под хуманното, защитаващо правата на хората заглавие „Конвенция на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие“, известна като Истанбулска Конвенция, се налагат учебни програми за изучаване на хомосексуализъм и травестизъм и се създава възможност за налагане на еднополови „бракове“.

Под заглавие за домашното насилие Конвенцията налага учебни програми за изучаване на „нестереотипни роли на пола“ като хомосексуализъм и травестизъм, твърдят от ВМРО. „Тя съдържа редица скандални текстове, атакуващи такива основополагащи категории за българите, като мъжки и женски пол, семейство от мъж и жена, правата на родителите, правото на свободно вероизповедание и др. училища ще подлежат на санкции, ако не позволяват на момчетата, които се идентифицират с женския пол, да използват тоалетните и баните на момичета и обратно, се казва в позицията на воеводите.

Истанбулската конвенция също така насърчава изучаване на „нестереотипни роли на пола“ като хомосексуализъм, травестизъм и др. подобни, и то на всички образователни нива – от детската градина до университетите.

Член 3 например въвежда определение за пол и полова идентичност като нещо различно от биологичния пол на човека:

„Пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и мъжете“.

На практика това дава възможност за узаконяване на еднополовите бракове – ако един от двамата брачни партньори при законно сключен брак смени своя пол, автоматично според Истанбулската конвенция се създава еднополово „семейство“.

А както е известно, Българската конституция признава пол мъж и жена и семейство от мъж и жена. Това означава да се даде възможност за осъдително решение от Европейския съд по правата на човека срещу България, ако бъде ратифицирана тази Конвенция, която уж се занимава само с домашното насилие.

Гласуването на Истанбулската конвенция ще задължи България да дава статут на бежанец на всеки чужденец с „особености на пола“. С други думи, всеки транссексуален от трета държава може да получи гарантиран статут на бежанец у нас, тъй като в родината си е преследван заради „особености на пола“.

Междувременно в писмо до заместник министър-председателя по обществен ред и сигурност Красимир Каракачанов над 30 граждански, християнски и други организации за защита на семейството се обърнаха с молба за недопускане на ратификация на Истанбулската конвенция.

Поради цялата сложност на ситуацията вицепремиерът, който е и лидер на ВМРО – Българско национално движение, Красимир Каракачанов даде отрицателно становище на скандалните текстове в съгласувателната междуведомствена процедура, като пусна и писмо до Началника на кабинета на премиера Бойко Борисов, в което категорично се противопостави на приемането на тази Конвенция. В писмото се настоява тя да бъде подложена на широк обществен дебат и едва тогава да бъде разглеждана по същество.

Уточняващи текстове и юридически усложнения от приемането на Истанбулската конвенция: 

Едно от сериозните негативни последствия от въвеждането на „социален пол“ е зачестилата практика транссексуални мъже-спортисти да се състезават в женски дисциплини и да доминират сред жените при вдигането на тежести, бягането, борбата, колоезденето, американския футбол, баскетбола, смесените бойни изкуства и др.

Училища ще подлежат на санкции, ако не позволяват на момчетата, които се идентифицират с женския пол, да използват тоалетните и баните на момичета и обратно.

Истанбулската конвенция ще доведе до обвинения в насилие срещу родители, ако откажат да третират своето момиче като момче, при положение че дъщеря им е пожелала това. В такъв случай родителите ще загубят и правото си да образоват децата си в съответствие с техните морални убеждения.

Разпоредбите на Истанбулската конвенция ще нарушат също свободата на религията. Те ще принудят свещенослужителите, които са обвързани с абсолютно задължение за тайна на изповедта, да нарушат своята религиозна свобода.

Конвенцията има за цел да премахне всяка „традиция, основаваща се на стереотипни роли на половете“. Двойственият възглед за човечеството (мъжко-женско), в т.ч. и бракът, може да бъдат окачествени като „традиция, основана на стереотипни роли на половете“ в учебни програми.

Всички тези двусмислени и спорни трактовки ще бъдат тълкувани именно от механизъм за мониторинг, който би могъл да подкопае националната компетентност и да отвори врата за атака към Българската конституция специално в частта за брака и семейството, посочват организациите в писмото си до Каракачанов. Те обръщат внимание на факта, че днес насилието срещу жени и домашното насилие представляват престъпление във всички държави-членки на Европейския съюз. Само една част от тези страни са ратифицирали спорната Конвенция от Истанбул. Много от тях изразяват опасения, свързани с потенциалното бъдещо правно тълкувание на текстовете, включени в нея.

Междувременно Словакия е спряла всяко движение за ратификация след остра полемика. След опит да бъде тихомълком гласувана разгорещени дебати се разгарят и в Хърватия, която също отхвърля Истанбулската конвенция. Същото се случва и в Латвия.

Унгария категорично и окончателно е отказала ратификация. Така че не сме само ние единствени – цяла Източна Европа е „взривена“ от Истанбулската конвенция.

Ето част от скандалните текстове в Истанбулската конвенция:

1. Учебен материал за „нестереотипни роли на пола“ в официалните учебни програми

Чл. 14, ал. 1. Страните предприемат, където е подходящо, необходимите стъпки за включване на съобразен с развиващите се възможности на учащите се учебен материал по въпроси като равнопоставеност между жените и мъжете, нестереотипни роли на пола, взаимно уважение, ненасилствено разрешаване на конфликти в междуличностните отношения, насилие над жените, основано на пола, и право на лична неприкосновеност, в официалните учебни програми и на всички образователни равнища.

Приемането на Истанбулската конвенция може да доведе до изучаване на „нестереотипни роли на пола“ като хомосексуализъм, травестизъм и др. на всички образователни нива – от детската градина до университетите.

2. Изкореняване на традиции, основани на „стереотипните роли за мъжете и жените“

Гл. 1, ч. 4, ал. 3. Страните предприемат необходимите мерки за насърчаване на промени в социалните и културни модели на поведение на жените и мъжете с цел изкореняване на предразсъдъци, обичаи, традиции и всякакви други практики, основани на идеята за малоценност на жените или на стереотипни роли за жените и мъжете.

Традиционните роли на жената и мъжа се приемат като основа на предразсъдъци и ще бъдат подложени на законен институционален натиск, ако бъде гласувана Истанбулската конвенция.

3. Насърчаване на промени в поведенческите модели на жените и мъжете

Гл. 3, чл. 12, ал. 1. Страните предприемат необходимите мерки за насърчаване на промени в социалните и културни модели на поведение на жените и мъжете с цел изкореняване на предразсъдъци, обичаи, традиции и всякакви други практики, основани на идеята за малоценност на жените или на стереотипни роли за жените и мъжете.

Традиционните роли на мъжкия и женския пол ще бъдат подложени на натиск за поведенчески промени в социалните и културните модели – натиск, който засега се нарича „насърчаване“.

4. Статут на бежанци за хора с „особености на пола“

Гл. 7, чл. 60, ал. 2. Страните осигуряват тълкуване, отчитащо особеностите на пола, на всяко от основанията на Конвенцията, а когато бъде установено, че преследването, от което се опасява лицето, е на едно или повече от тези основания, кандидатите следва да получават статут на бежанец съгласно съответните приложими инструменти.

Гласуването на Истанбулската конвенция ще задължи България да дава статут на бежанец на всеки чужденец с „особености на пола“. С други думи всеки травестит в Иран, например, може да получи гарантиран статут на бежанец у нас, тъй като в родината си е преследван заради „особености на пола“.

5. Въвежда се постоянен механизъм за мониторинг

Гл. 9, чл. 66. Експертна група за действие срещу насилието над жени и домашното насилие

ал.1. Експертната група за действие срещу насилието над жени и домашното насилие (наричана по-нататък „GREVIO“) следи за изпълнението на настоящата Конвенция.

Гл. 9, чл. 68, ал. 1. Страните представят пред Генералния секретар на Съвета на Европа доклад за законодателни и други мерки, въвеждащи в сила разпоредбите на настоящата Конвенция, съставен на основата на изготвен от GREVIO въпросник, който да бъде разгледан от GREVIO.

Гл. 9, чл. 68 ал. 4. GREVIO определя подходящите средства за провеждане на тази процедура по мониторинг. Тя може по-специално да приеме въпросник за всеки кръг на оценяване, който да служи като основа за процедурата на оценка на изпълнението от страните. Този въпросник се изпраща до всички страни. Страните отговарят на въпросника, както и на всяко друго искане за информация от GREVIO.

С други думи ЛГБТ активистите у нас ще получат още една законна властова позиция за атака срещу единствените два пола – мъжки и женски, за атака срещу традиционното семейство и за налагане на хомосексуалния модел с подкрепа на държавата. Още един Български хелзинкски комитет, подкрепен законодателно от държавата, за да работи срещу гражданите.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

16 кометара за На Тайно Правителствено Заседание ГЕРБ УЗАКОНИХА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ И ТРЕТИЯ ПОЛ! Патриотите одобриха Гей-Пропагандата в Училище!

 1. Анонимен Отговор

  02.01.2018 в 19:43

  ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ НИЕ СМЕ ХРИСТИЯНИ КАК ЩЕ ЗАСТАНЕМ ПРЕД ГОСПОД НЕ ИСКАМЕ ИЗВРАТЕНИ ЧУЖДИ ЦЕННОСТИ ТЕ НЕ СА НАШИ ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ АКО ПРИЕМЕТЕ ТОЗИ ЗАКОН

 2. Анонимен Отговор

  02.01.2018 в 19:56

  КАКВО Е ТОВА ТАЙНО ГЛАСУВАНЕ КАТО ЧЛЕНСТВОТО В НАТО И ЕС БЕЗ ДИСКУСИИ ВЕЧНО ЗАД ГЪРБА НА НАРОДА ПРОКЛЕТ ДА СИ БОЙКО ГЕЙ ДА СТАНЕ ВНУКА ТИ

 3. kozel Отговор

  02.01.2018 в 20:43

  Ne 4uxme ximna za nova godina,po nikoia televizia,kakavo da obiasnia na decata si [jiveia v4ujbina] mislex 4e e greshka noedvali po vsi4ki televizii da greshat.A SEGA DITE DA NAPRAVIM ZAKOHHO pederasi ,lezbiiki,travestiti,trans seksoalni i kakvi li ne oshte, ida gradim BALGARSKO OBSHTESTVO NA KAKVA OSNOVA??????? UTRE SHTE NI KAJAT ,4E VSI4KI VA JROZDENCI:LEVSKI BOTEV KARAVELOV IXILIADI PROLIALI KRATA IS ZA BALGARIA E NISHTO vajno e pederastiata da , vstarjetvuva SRAM ME E GOSPODA UPRAVLIAVASHTI ,SRAM ME E Vie dagorite v ada

 4. Бойко Отговор

  02.01.2018 в 23:59

  Да ви ям в заглавието! Скапано!

 5. Мария Отговор

  03.01.2018 в 0:03

  Всички хора със здрав разум в нашата страна трябва да знаят това!
  Ето какво се предвижда да бъде задействано веднага, ако Истанбулската конвенция утре бъде гласувана от МС:
  Обучение на детски учители, които да провеждат часове по ДЖЕНДЪР ОБУЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ПРЕДУЧИЛИЩНИ ГРУПИ В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩАТА.
  Парите за това ще бъдат от националния бюджет.
  Ще си плащаме, за да отровят умовете на децата ни!
  Партньори в това „героично“ дело са неправителствени организации /познайте дали всичките не са гейски!/.
  Хора, ако мислите, че това е кошмар – прави сте!
  Кошмар е, и то истински!
  И при това никой не ни задължава да приемем Истанбулската Конвенция! Това е доброволен акт на всяка една страна!
  Унгария, Чехия, Словакия, Хърватия, Великобритания, Гърция, Латвия, Литва, Ирландия и други не са я приели!
  Защо ние да го правим?!

 6. Анонимен Отговор

  03.01.2018 в 7:53

  Това е поредната извратеност от геноцида над България!И вместо да се пращат в специализирани заведения за да се лекуват тези „особености на пола“, те разбираш ли, искат да го приемем за нещо нормално, че даже и да започнат да обучават и децата ни на възраст от детската градина, как няма нищо лошо от това да стават гейове и лесбийки докато са малки и когато порасне това извратено поколение/БОКЛУЦИ/ никой с нищо да не може да помогне на страната ни.В никакъв случай не трябва да се приема този закон!!! Това е АНТИХУМАННО.

 7. Анонимен Отговор

  03.01.2018 в 10:00

  УПРАВЛЯВАЩИ ГЕЙМАФИОТИ ОТ ГЕРБ БЕЗБОЖНИЦИ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА ИЗВРАЩАВАТЕ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ГОСПОД Е ЗЪЗДАЛ ДВА ПОЛА С КАКВИ ОЧИ ЩЕ ЗАСТАНЕТЕ ПРЕД БОГА НЕВЕРНИЦИ И ДА ЗНАЕТЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ ПРОТИВ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ НАЛАГАЙТЕ ВЕТО ОБЕЩАХТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА НАРОДА ПЕДЕРАСТИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА ВЪН БОКЛУЦИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИМ

 8. Анонимен Отговор

  03.01.2018 в 10:46

  -Сретанеееее…….! -Къде сииииии………? -Елааааааа…..! -Ще станеш легендарен герой! -Ела да се разпишеш в историята да те помнят БАЛКАНИТЕ с ДОБРО!

 9. Анонимен Отговор

  03.01.2018 в 11:35

  ПЕДЕРАСТИЯТА ОТ ПАРЛАМЕНТА ИЗМИТАЙТЕ СЕ ПЕДОФИЛИ И ЛИЗБИЙКИ ТРАНСЕКСУАЛНИ БОКЛУЦИ НЕ ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ И ЩЕ ВИ ГО ПОКАЖЕМ ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИТЕ БЕЗДЕТНИ ПЕДЕРАСИ И ТЕ СА НАЯСНО КАК НИ КРАДЕТЕ НИЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВАМЕ КЛАСОВА БОРБА С ВАС МАФИОТИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ СМЕ 95% И РУСИЯ Е БЛИЗО ИЗЧЕЗВАЙТЕ С ТРАНСЕКСУАЛНОТО НАТО БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НИЕ СМЕ С РУСИЯ И В ТОЗИ ЖИВОТ ЩЕ БЪДЕМ ВИНАГИ С БРАТСКА РУСИЯ

 10. Анонимен Отговор

  03.01.2018 в 11:50

  ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ СРЕЩУ ВСИЧКО ТРАНСАТЛАНТИЧЕСКОЛИБЕРАЛНО РОБСТВО ВЪВЕЖДАТ ПЕДОФИЛИЯТА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ПРЕЗ НАЧАЛНО СРЕДНО И ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В АРМИЯТА И НАВСЯКЪДЕ В ЖИВОТА ТОВА НЕ СА НАШИТЕ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ В БИБЛИЯТА НЕ ГИ ПИШЕ ТЕ СА СВЕТОТАТСТВО НЕ ГИ ПРИЕМАЙ НАРОДЕ ВЪСТАВАЙ

 11. Бети Отговор

  03.01.2018 в 15:39

  Уважаеми празноглави селяндури какво ви пречи че повече хора ще бъдат щастливи включително и част от децата ви но за всички вас се отнася „не е важно на мен да ми е добре а на Вуте да му е зле“ 21 век сме не се дръжте като пещерняци що не вземете да си избирате за кого да си жените децата без да ви пука за техните желания като едно време … айде връщайте се по пещерите и дърветата

 12. Бети Отговор

  03.01.2018 в 15:47

  Сектанти бегайте си лекувайте злобата по манастирите щот вашия бог проповядва мир и любов а не омраза завист и злоба към ближния

 13. сигурен 100% Отговор

  03.01.2018 в 16:09

  Ако това е вярно вече съм 100% сигурен, че нас ни управляват гейове.

  • Тоня Отговор

   07.01.2018 в 20:03

   Ха добър ден! Това отдавна е обществена тайна.

 14. АнтиБоконист Отговор

  03.01.2018 в 19:11

  ГЕРБерастията ще се легализира, да са спокойни всички герберасти :D

 15. Анонимен Отговор

  03.01.2018 в 21:35

  УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТЕТОПОЛОВИ ПОЛИТИЦИ МАФИЯ ГЕРБ СА НАЦИОНАЛНО ПАДЕНИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ИЗВРАТЕНЯЦИ НЕ ИСКАМЕ ДА ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА НИ ПЕДОФИЛИ ИСКАМЕ ДА СЕ ВЪЗПИТАВАТ С ИДЕАЛИТЕ НА ВЛАДИМИР ПУТИН ТЕ СА ПРЕКРАСНИ И ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА ТЯХ ГОРДЕЕМ СЕ С ПОЛИТИКАТА И УСПЕХИТЕ НА ВЛАДИМИР ПУТИН СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *