Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

На Пияна Глава! Въргала Опрял Пистолет в Челото на Сина си! Едва не го Застрелял!

ВъргалаВлади Въргала опрял зареден пистолет в главата на собствения си син и то по недоглеждане, обясни актьорът по Нова телевизия.

Нелепият случай станал,  когато момчето било още в шести клас.

Въргала разказа доста цветисто какво се е случило. „Години наред ходех с оръжие, защото не се чувстват защитен вън, опасно си беше, а стрелбата пък е едно от хобитата ми. Веднъж се прибрах вкъщи и си мислех, че няма никой у нас. Внезапно синът ми изскочи пред мен да ме посрещне и инстинктивно, за да се опазя,  опрях пистолета в челото му. И даже вкарах патрон в цевта”, обясни театрално комикът.

След това стана сериозен и заяви, че случката доста го стреснала. Представих си какво би могло да се случи и направо изтръпнах. Ами ако бях убил детето? След този случай много внимавах с оръжието и започнах да не го нося всеки ден с мен. Никаква полза от няма от него, само ти къса джобовете.

Според Въргала синът му  не се стреснал особено и не  разбрал какво е можело да се случи. За него това явно беше някаква игра, защото се разсмя, казва Влади.

У зрителите обаче остана усещане за недоизказаност. Всеки може да ходи с оръжие, така че не това беше особеното. Разказът на Въргала прозвуча недостоверно, защото първо – как няма да познаеш детето си и ще го вземеш за крадец? Второ как ще продължиш да държиш оръжието до главата му и ще вкараш патрон в цевта? Трето – детето е достатъчно голямо, за да разбере, че това е пистолет и едва ли го е приело като игра.

Май Въргала пропусна да каже, че всъщност по време на злощастния инцидент е бил много пиян и не е познал собствения си син, коментираха признанието му в социалните мрежи. И наистина на Въргала трябва да се забрани да ходи със заредено оръжие!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *