Наталия Симеонова с Ново Гадже и на хапчета! Вижте защо:

Водещата Наталия Симеонова най-после има нов мъж до себе си.
Тя едва ли  ще прежали  някога голямата си любов с Денис Ризов, но вече се опитва да се измъкне от дупката. Телевизионерката близо 10 години живее разделена с мъжа си,  но доскоро се надяваше, че той ще се върне при нея и ще я утеши. Това обаче така и не се случи.
Денис сменяше жените една след друга, а Наталия се правеше на Пенелопа и го чакаше да му минат залитанията и пак да се гушне в пухкавото й тяло. Той обаче така и не го стори. В мигове на гняв тя си хващаше по някой любовник, колкото да се утеши и да си припомни, че е жена. Но призракът на бившия й винаги й беше пред очите. Затова така и не съумя да положи основите на нито една сериозна връзка, а избраникът си тръгваше, защото разбираше, че играе ролята на заместител.
През тези десет години  Симеонова загуби здравето и нервите си. Хванаха я куп болежки, напълня сериозно и се запусна.  Дори най-добрите психотерапевти не успяха да  й  върнат самочувствието, затова пухкавелката поддържа тонуса си с хапчета.
А някога двамата бяха заедно и щастливи!

Денис я държал не само в плен на емоциите, но и на надеждата. По някаква странна причина той не се развежда с нея, тъй като не искал да се главоболи със съдилища и бумаги. По този начин се предпазвал от брак с някое от напористите си гаджета и изтъквал като причина за несериозното си поведение, че е женен.

Това обаче поддържало в Наталия надеждата, че любимият й мъж ще се върне.

В момента водещата има нов мъж до себе си и се надява, че този път нещата ще потръгнат. Тя още не се е появявала на публични места с него, но усещала, че той е сродната й душа и не искала да изпепели и тази връзка.

Късно вечер обаче пак пред погледа й се мяркал образа на Денис, тя не можела да заспи и отново посягала към хапчетата, разказват нейни приятелки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *