Най-после! Нинова и Борисов излизат на ИСТОРИЧЕСКИ ПРЕДИЗБОРЕН ДЕБАТ! Виж Тук:

И тъкмо избирателите наостриха уши и си приготвиха биричката да гледат телевизионен сеир… и ядец. С по-дребен шрифт и не чак толкова въодушевено, сайтчетата и вестниците на ГЕРБ обясниха, че двамата ще се явят на дебата… поотделно.

И то не само поотделно, но и в два различни дни. Единственото вярно е мястото, а то е в ефира на bTV.

Гръмко нареченият дебат ще се състои в четвъртък и петък от 20 часа и ще продължи до 21. На 23 март – четвъртък на него ще излезе сама Корнелия Нинова и ще говори за програмата на БСП, за заплатите, пенсиите, за отношенията ни с Русия, престъпността, съдебната реформа и всичко, което водещият Антон Хекимян я попита.

На 24 март по същото време, но ден по-късно, на стола ще седне Бойко Борисов и само три часа преди да влезе в сила забраната за агитация ще разлее по екрана цялото си саниране, асфалтиране и бълбукащия си антикомунизъм, с партийна книжка, скрита дълбоко в джоба. Точно до сърцето.

Цялата тази пародия, която всъщност е две отделни интервюта, кой знае защо е наречена гръмко дебат. Всъщност е ясно защо: За да оправдаят герберите страхливия отказ на Вожда си да се срещне на 4 очи с Корнелия Нинова.

Думата дебат предполага двама или повече души да застанат един срещу друг и да изложат гледните си точки по дадени въпроси. А сега, според гербаджийския замисъл всъщност ще се получат два монолога, при които единият ще има предимство, защото ще е втори.

Съвсем логично от Бтв са оставили второто и последно място на бай Х*й, който ще изслуша Нинова, ще анализира със съветниците си всяка нейна дума и ще я атакува от екрана ден по-късно, когато тя няма да е в студиото и няма да може нито да му отговори, нито да се защити. Най-малкото защото три часа след изказването на Борисов, ще влезе в сила 24-часовата забрана за агитация в деня за размисъл преди изборите.

Естествено, от телевизията не са оставили време за право на отговор, няма и технологично време, защото агитацията спира по закон в полунощ и последната дума ще е на Борисов, а Нинова да се оплаква от лъжите и ченгеджийските му компромати после ако иска на арменския поп.

Още в началото на кампанията Корнелия Нинова покани Борисов на истински дебат. Той взе да шикалкави, да се върти, да поставя условия, дори стигна до наглото предложение да пуснат на ринга експертите си, а той и Нинова да пиели кафе отстрани и да бъдат съдии в битката.

Лидерката на БСП опита и последното средство да го накара да изпълзи от лалугерската си дупка – призова го да се срещат като мъже, щом не искал да спори с жени. Ама откъде да знае тя, че той и като мъж ще й откаже, правейки се на разсеян. Ясно защо.

Така след цял месец шикалкавене, Борисов постигна своето: Да говори сам и без да го прекъсват. А Антон Хекимян ха гъкне, ха му е изстинало мястото.

Да говори сам и да говори последен. И така нареченият дебат придоби трагикомични измерения. Все едно двама боксьори да си уговорят мач, но вторият да каже: ти ела днес, а аз ще се появя на тепиха утре.

Страхливец си ти, Борисов.

Страхливец и тарикат на дребно.

Не усещаш ли, че ставаш смешен с това бягане по перваза, криене, шикалкавене и неочаквана женска срамежливост и кокетство? От какво те е страх? Корнелия няма да те ощипе, нито ще ти пусне ръка.

Просто ще те унищожи с думи и аргументи.

А на теб риториката ти е слабото място. Другото е в мозъка! И знаеш, че в „мача“ ще паднеш с много на малко.

Но да не ти пука.

Ти и на изборите ще паднеш, така че нямаше да е зле да потренираш падението си с една жена.

Но хайде, остават броени дни от царуването ти.

Прави се на клоун докато можеш! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. И без това Борисов няма да го гледам така, че …Ня всички е ясно, че той не смее да се изправи очи в очи с политически опонент и този „Дебат“ е пълна пародия. Търво не е дебат и второ е ненужен

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *