НАЗНАЧАВАТ НИ ПРЕЗИДЕНТ БЕЗ ИЗБОРИ! КОЛОНИЯ ЛИ Е БЪЛГАРИЯ! ВИЖ ТУК:

4

boiko12Президентските избори в България се очертават като най-маловажното политическо събитие.

За тях рядко се говори и два месеца преди вота на телевизионния екран гледаме само политолози, социолози, матаметици, врачки, гадателки… само не и истински кандидати за президент.

Политиците са се наврели в миша дупка и никакви ги няма.

Празнуват ли, почиват ли, заговорничат ли, ваканцуват ли, или просто не искат да се мяркат в публичното пространство, не е ясно.

Скучаещите медии се чудят с какво да запълнят новините си, от които заключаваме, че явно за електората е много по-важно да прочете бременна ли е Ася Капчикова, кой мъж в света има най-големия пенис, къде пекат тела плеймейтките и моделките, коя се е съблякла повече от другата и е показала (хвърлила) „котето“ си на кучетата – фотографи…

Даже от нямане какво да правят, някои журналисти взеха да мерят краката на Антония Петрова, а други члена на Фики Стораро.

Някои вестници, сайтове и телевизии пък се ориентираха към екзотични рецепти, като например как да направим артишок и аспержи с крехко патешко, залято с кленов сироп и подправено с кукурума , а други разчепкаха зодиака от предишни години и по три пъти на ден пишат какво ни вещаят звездите.

Ако продължи така с кандидат-президентската суша, може да започнат да публикуват съновници, бабешки съвети как да си изперем кюлотите, или тайни разговори с извънземни…

boiko_rosen

В САЩ изборите са през ноември, но от близо година кандидатите обикалят от щат на щат, държат речи, целуват бебета, стискат ръце на избиратели, размахват платформи и наистина се борят за Белия дом.

У нас изборите също са през ноември и то в началото, но не се забелязва никаква активност.

Един ген. Радев е на топа на устата и гори в политическа битка, но само от време на време стрелят по него и то с халосни патрони.

По Владо Кузов стреляли с истински, но случаят се замъгли и така и не стана ясно имало ли е изобщо стрелба или да!?!

Друг един кандидат за президент Жорж Ганчев си седи в имението, язди си коня в пълния смисъл на тази дума и ако случайно го поканят на интервю, започва да пее вечната песен как по-добър от него няма с призива: „Не ме гледай умно, българино!“

Патриотите издигнаха кандидат, но той не може да тръгне по телевизиите и да започне да спори сам със себе си. Пък и чака другите.

ГЕРБ ще обяви своя през септември и се носят слухове, че ще е или мъж… или жена! Друго на този етап не се знае!

То остава друго да е….

Реформаторите се бият в гърдите и твърдят, че ще издигнат свой човек, но докато намерят „Човека“, може да изпуснат изборите.

ДПС загатва, че ще вземе решение по въпроса, но какво и кога – даже и Доган не знае.

Първанов също си го размахва – кандидата! Но и той няма нито лице, нито име.

Един единствен Борисов препуска из Европа, развива дейност- кланя се на Ердоган, удря капа на Меркел и си говори по телефона с Путин! Но Баце все пак не е кандидат, нали?!? Или…

Политическото блато е напълно замряло. Два месеца преди изборите камък да пуснеш в него, няма и „пляс“ да чуеш.

Всъщност ще има ли избори през ноември, или направо ще ни назначат президент?

Ако ще е ирландска пастирка, без първа дама и без собствено мнение, има ли смисъл да се харчат пари за бюлетини?

Или вече всичко е договорено между партиите, никой не бърза заникъде, защото изборите са предрешени като пореден американски соросоиден режисиран фарс?

Ако е така, жалко за независима България!

Всъщност какво значеше думата „Независима“? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Всъщност какво значеше думата „Независима“?

    Означава, че нищо не зависи от нея!…

  2. Ако пак подправят изборите, не мислите ли че е време за да се надигнем срещу мутренската ни управа!?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *