Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Нагъл Олигарх се Изгаври с Българите: Живеят като Животни, но не искат да работят!

Красимир Дачев

Красимир Дачев

„Ние, българите  живеем като животни, но сме се примирили и не искаме да работим. Точно затова  живеем така, както и  работим – мизерно”.

„Гениалното“ прозрение и откровение е на бизнесмена и кредитен милионер Красимир Дачев, който участва в предаването „Челюсти“, разисквайки  темата „Лоши ли са богатите?”.

За да не бъде нападнат с унищожителни коментари, Дачев се опита да изкара виновници за това положение работодателите.  Но забележете: Те били виновни, че не карали работниците да дават максимума от себе си на работното място.

„Объркана държава сме. Ние просто не можем по никакъв начин да накараме служителите си да работят”, дълбокомислено разкри Дачев.

„Ами, господин Дачев, ако ти не можеш да накараш хората си да работят, проблемът е твой, а не на обществото. Захвърли си бизнеса и иди да копаеш, защото явно за бизнесмен не ставаш“, бяха най-меките коментари, които се появиха веднага след изказването му в социалната мрежа.

Всички помним разтърсващата изповед на работничката в хипермаркет, която по 9 часа не подвивала крак и накрая за 11 дни получила 14 лева заплата.

Тя не си клатила краката – зареждала щандовете, миела, метяла и дори отпушвала тоалетните.

Продавачки в магазини не подгъват крак по 10 часа, нямат почивен ден и накрая се прибират с по 300 лева заплата. С която нито могат да си гледат децата, нито да си платят тока… и живеят наистина като животни!

Масово в заведенията наемат сервитьорки на пробен период, а след това им казват, че не са издържали изпита и ги изхвърлят, без да им дадат и лев.

Миньори с месеци не си получават заплатите и живеят на вересия.

Медицински сестри в частни болници дават денонощни дежурства, грижат се за пациенти и накрая се разписват във ведомостта срещу 400 лева. След което бягат в чужбина, за да оцелеят.

Да, прав е господин Дачев. Българските предприемачи не могат да накарат хората да работят, защото ги мачкат, унижават, подиграват се с тях. Карат ги да подписват декларации, че няма да се разболяват, няма да раждат и какви ли не още незаконни безумия. А по-хубавичките моми се използват и за други услуги в извънработно време.

Да не отваряме дума пък що за стока са и как забогатяха 99 % от собствениците на бизнес у нас – от кредитни и приватизационни милионери, през перачи на мръсни нарко пари до наместници на чужди и откраднати от държавата капитали. В общи линии това е дереджето на крупния български бизнес и неговите представители. Е, как такива хора, които не са заработили и един лев в пазарни условия, а са с подарени бизнеси, ще имат представа как се работи?! Такива хора са само неадекватни и нагли!

Как един българин може да работи съвестно във всяка една чужда държава, а у нас е мързелив, г-н Дачев?

Много просто.

Там му плащат за труда, тук – не.

Там го осигуряват, тук пишман бизнесмените му броят жалките заработени стотинки на ръка, за да крият данъци.

Дайте на хората нормални заплати и ще видите, че не са мързеливи. Отнасяйте се с тях като с човешки същества, а не като с роби!

Докато нечестно забогателите в 99 % от случаите родни предприемачи продължават да дерат кожата на работника, той ще им отговаря със същото.

Основен закон на Нютон!

У нас законите не важат, но физичните и природните действат слава Богу! А господинът Дачев плаче, че няма кадри.

Ако не погледнете на трудолюбивите пчелици като на хора, ще останете и без сега наличните си работници.

Всички, до един ще избягат в чужбина. А след тях и вие, но вече не като олигарси, а като най-обикновени работници от Изтока, Вие неуважаеми нагли, крадливи, самодоволни и безсрамни пост-комунистически и псевдо-капиталистически прасета! Мамка ви! Skandalno.net

ЕТО КАК СЕ ГАВРЯТ С РАБОТНИЦИ В БЪЛГАРИЯ! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Нагъл Олигарх се Изгаври с Българите: Живеят като Животни, но не искат да работят!

 1. IN Отговор

  12.04.2016 в 9:33

  Дано самозабравилите се глупаци ви прочетат!

 2. Лудко Отговор

  12.04.2016 в 9:34

  А този сеща ли се как стана бизнесмен?

 3. Мария Отговор

  13.04.2016 в 0:01

  Още един шматарок.

 4. Милена Отговор

  02.12.2016 в 20:58

  изключително нагъл тип

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *