Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Наглост! Украинец разказва: „Живях си прекрасно в Концлагера, но дойдоха руснаците и насила ме освободиха!

Ето как след Майданския преврат Западните Фашисти започнаха да промиват мозъците на украинците с анти-комунизъм и русофобия. Статията е от 2015 г.:

концлагерПопулярното в Украйна тв шоу на Савик Шустер, което този път бе посветено на юбилея по случай края на Втората световна война предизвика скандал, в който се включиха и много украинци, участвали във войната.

В началото на популярното вечерно шоу водещият изреди страните, които са се сражавали срещу фашизма заедно с украинците – Франция, Гърция, Югославия, Великобритания.. Русия обаче изобщо не била спомената.

Тържествено прозвучаха песни на езиците на споменатите страни, /без руски, разбира се/  после  микрофона взе украински ветеран, който разказа спомените си от фронта и  войната с нацистката чума. Организаторите предупредиха, че той ще покаже един необичаен поглед върху събитията от онова време и ще хвърли нова светлина. Ветеранът излезе вдъхновено и  захласнато разказа  как с другарите му си „живели в прекрасен немски концлагер“.

„Нас ни настаниха в такъв прекрасен и модерен концлагер до Коголи! Там ни направиха пълна дезинфекция. В този лагер за пръв път чух радио и видях електричество. Беше страхотно! Все едно се родих отново, прогледнах за живота. Ето такова, прекрасно беше, а не както ви лъгаха съветските другари досега. Там ни държаха около месец и после ни изпратиха в Германия в друг лагер“, разказа ветеранът. Той не спомена нито глада, нито газовите камери, нито убийствата. Всичко било прекрасно… докато не дошли руснаците, които го изкарали от лагера и развалили пълната идилия.

През цялото време водещият Шустер слушаше разказа му без да изрази никаква емоция, нито положителна, нито отрицателна. Не само зрителите, но и доста  блогъри от Украйна и Русия останаха силно възмутени и буквално втрещени от разказаното.

Въпреки цензурата, социалните мрежи в момента са залети от възмутени коментари. Хиляди хора публикуват снимки на зверски убитите свои близки в концлагерите, а известен историк попита, щом там е било толкова хубаво, защо изобщо са охранявали лагерите с мрежи с ток и кучета, а не са оставили вратите широко отворени, за да влязат и се позабавляват всички желаещи.

Това е гавра с паметта на хората, колко му платихте, питат украинци, които са изгубили целите си семейства в газовите пещи. Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Наглост! Украинец разказва: „Живях си прекрасно в Концлагера, но дойдоха руснаците и насила ме освободиха!

 1. Анонимен Отговор

  24.01.2017 в 10:34

  Савик шустер НЕ УКРАИНЕЦ, это еврей с итальянским паспортом = к Украине он не имеет ни малейшего отношения.

 2. Иванов Отговор

  20.02.2022 в 21:37

  Така при нас. – Рахат си живеехме през турското робство /пардон, присъствие/, дошли мръсните руснаци и ни освободили. Охолно си живеехме през фашистко, дошли червените и ни наложиха диктатура на пролетариата.

 3. Иванов Отговор

  20.02.2022 в 21:43

  Така при нас. – Рахат си живеехме през турското робство /пардон, присъствие/, дошли мръсните руснаци и ни освободили. Охолно си живеехме през фашистко, дошли червените и ни наложиха диктатура на пролетариата.
  моите коментарии.

 4. Българка Отговор

  15.03.2022 в 13:52

  Черна неблагодарност! Дано на онзи свят му простят милионите жертви на фашизма, деца, жени, мъже и старци, и руските войници, дали своя живот, за да освободят останалите живи в лагерите. И този неблагодарник сред тях!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *