Набедиха Наско Месечков и Елен Колева за влюбени

0

Наско възглавницаТанцьорът Атанас Месечков и актрисата Елен Колева са номинирани за Мис и Мистър Свети Валентин. Класацията е  на лъскав столичен клуб, а двойката е всичко друго, само не и влюбена.

Двамата леко се изненадали от номинацията, но нямали нищо против да направят малко шоу на зрителите и да се окичат с още една награда, без значение отговаря ли тя на истинската същност на нещата.

За романтичната титла срещу тях ще се явят  топмоделът Мари Вачева и половинката й – австриецът Мартин Колегер, които не са чак толкова известни у нас.

Гласуването за най-влюбена двойка върви  във Facebook и приключва днес, а победителите ще бъдат избрани на специално парти тази вечер, напоено с много шоколад и шампанско и не само това.

В челната тройка на звездните двойки се борят Кали и третият й мъж и баща на третото й дете Влади, веднага след тях се нареждат Ники Китаеца и съпругата му Виолета, които станаха известни като двойка в Биг Брадър, а иначе бяха познати на публиката поотделно. Бронза по симпатии засега са хванали  тв продуцентът Андрей Арнаудов и сегашната му любов Бориса Тютюнджиева, която той заби в „Къртицата“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *