Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мъка! Гаджето на Юлиян Вучков го заряза

ВучковЮлиан Вучков е напълно съсипан, след като любимата  му  Диана Душкова, изненадващо го заряза.

 След близо седемгодишна любов и съвместно съжителство, половинката на устатия  професор неочаквано  си събрала багажа и се изнесла от дома му, където двамата живееха заедно.

„Това беше като гръм от ясно небе! Юлиан много страда и не може да го прикрие! Той буквално  боготвореше Диана, а тя пък е единствената жена, с която той се показа в обществото. Обичаше я, уважаваше я, даже мислеше да се ожени за нея и нещата  отиваха към брак. Стъпваме край него на пръсти, не се месим в отношенията им, не знаем какви са причините за раздялата, но истината е, че проф. Вучков е много разстроен и притеснен и това му личи ужасно, душата му е силно наранена“, твърдят колеги на  Юлиан.

Диана казала на любимия си, че й е домъчняло за наследената от баща си  къща в „Павлово“, поискала да отиде там, да поразчисти, взела си  лек багаж и заминала. След което в ден, в който той подготвял предаването си, се вмъкнала в апартамента му и си взела останалия багаж. Оставила му ключовете за дома му и прощално писмо, в което никой не знае какво е написала. Предполага се, че е признала, че иска да е свободна и семейният живот не е за нея.

Диана е с 12 години по-млада от любимия си, който догодина ще стане на 80. Връзката им в началото беше романтична, но характерът на професора е доста чепат и вероятно това е допринесло за раздялата им. Вучков трудно се издържа от зрителите на екрана, а кой знае как се държи вкъщи, казват защитници на свободолюбивата дама.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *