Мъка! Брадърката Лили на сухо от две години

Лили брадърОфициално съм необвързана, нямам човек до себе си и много моля журналистите, не ми преписвайте връзки с чужди мъже, докато търся истинския и достойния за мен, каза капризно брадърката Лили, която се изживяваше като ко водеща в спряното предаване на Николета Лозанова.

Лиляна, която забърса ръгбиста Боби още в първото издание на Биг Брадър и се радваше на милувките му в ефир пред цяла България, внезапно стана много скромна и недостъпна. Тя сподели, че е имала след Боби деветгодишна връзка, която приключила. Според нея там чувствата се изчерпали, но според други съпругата на съответния любим категорично му забранила да се излага повече. На същото мнение били и големите му деца. Те не искали  повече да свързват баща им с една от най-големите въртиопашки в Пловдив.

Лили казва, че пази много добри спомени от дългогодишната си връзка, че за нея било едно вълшебство и много много любов, но не споменава кой е човекът. А в светските среди пък отдавна се знае, че човекът е женен и няма никакво намерение да се развежда заради нея. Връзката била удобна и за двамата. Богаташът имал хубава мацка до себе си, а тя пък достъп до банковата му сметка.  Краят на нашите отношения беше неизбежен, понеже имаме  несходства в приоритетите, обясни лаконично красавицата, което в превод ще рече, че нна милионера не му е било сред приоритетите да се жени за нея. А та вси пак не е в първа младост.

Не съм допуснала никой да се кандидатира за сърцето ми след раздялата, нямам никаква връзка, както говорят някои. Сама съм и чакам точния мъж, с когото да направим семейство и да имаме деца. Сама ще усетя кой е точният, а дотогава предпочитам да съм сама, заяви вече безработната водеща.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *