Мъжете полудяха във Фейсбук и станаха като жени, избухна опосумът Андрей

0

Андрей кифлаДоста подразнен от странните и позьорски снимки на  Валери Божинов, които се търкалят във всички социални мрежи, тв продуцентът Андрей Арнаудов каза, че това е безумно и отправи  призив към все още нормалните мъже.

„За Бога, хора, не си правете непрекъснато селфита, не ги качвайте всеки ден  във Фейсбук, това е повече от необяснимо, та чак прилича на извратено”, каза той от телевизионния екран.

Андрей си призна, че няма Фейсбук, не го интересуват никакви социални мрежи и счита това за позьорство и губене на време, обясни, че виждал в интернет снимките на различни известни мъже, които позират като истински „кифли” във всякакви безумни и изкривени пози. Ама това е  луда работа, възмути се продуцентът. Това не е и не би трябвало да е нормалното  поведение на хетеросексуален  мъж. „ Сегашните мъжете са станали като женички, че даже и ги задминават в кокетниченето и позьорството, това не го разбирам”, заключи Андрей.

На заяждащ въпрос от зрител, че Фейсбук бил необходим човек да издири съучениците си и бившите си приятели продуцентът отговори, че на приятелите си има телефоните, на съучениците адресите и не му се налага да ги търси из интернет. А ако изгуби някой, пак звъни на приятел да му даде адреса или телефона.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *