МО на Русия: Половината чуждестранни наемници в Украйна са УНИЩОЖЕНИ!

6

Само през последната седмица въоръжените сили на Руската федерация унищожиха стотици чуждестранни наемници в Украйна с високоточни оръжия с голям обсег. С това половината от 6200-та чужди наемници вече са ликвидирани. Това съобщи говорителят на Министерството на отбраната генерал-майор Игор Конашенков. По думите му, голяма част от наемниците са унищожени в зоната на бойни действия поради ниското им ниво на подготовка и липсата им на реален боен опит, съобщава ТАСС.

„Друга част от наемниците бяха унищожени от руски високоточни оръжия с голям обсег малко след пристигането си в базите, където преминаваха допълнително обучение и координация на тактическите подразделения“, каза Конашенков.

Както уточни Конашенков, командирите на подразделенията на украинските въоръжени сили и Националната гвардия никак не щадят наемниците с цел да намалят загубите на собствените си военни. „Заловените наемници по време на разпити често казват че командването на ВСУ винаги хвърля тях на първата бойна линия, където се дават най-много жертви. Поради премълчаването на загубите от режима в Киев и липсата на тленни останки на убитите, роднините на наемниците в техните страни просто не знаят за смъртта им“, добави той. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

 1. ЖАЛКА ИСТОРИЯ, ЗА ЕДИН ПРОБИТ ДОЛАР И ЧЕКОВА КНИЖКА НА ТЕЛЕФОНА. ТОВА СА ЕМИГРАННТИТЕ ОТСИРИЯ, АФГАНИСТАН, ПАКИСТАН, АФРИКА КОЙТО УЧАСТВАХА В ИДИЛ, ИРАК И ДРУГИ „ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ“ И ГЕРМАНИЯ ГИ ПРИЕ, ЗА ДА ГИ ПОЛЗВАТ КАТО ВОЙНИ НА ЮДЕЙСКИТЕ ИНТЕРЕСИ !
  ХАЛИЛУЙЯ, НОВАТА РЕЛИГИОЗНА ВОЙНА !

  ДАНО НЕ ПРОДЪЛЖИ СТО ГОДИНИ КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ ИЛИ 30-ЕТ ГОДИШНАТА ВОЙНА В ГЕРМАНИЯ МЕЖДУ ШВЕДСКАТА АРМИЯ НА ГУСТАФ АДОЛФ ВТОРИ И КАТОЛИЧЕСКО – ЮДЕЙСКАТА НАПАСТ В ЕВРОПА !
  – ШВЕЦИЯ ПОБЕДИ И СИ ЗАПАЗИ ПРОТЕСТАНСКАТА РЕЛИГИЯ !

  А ЕВРЕИТЕ ОБЯВИХА ШВЕЦИЯ ЗА ВРАГ НА ЮДЕИЗМА !

  ОТ ИСТОРИЯТА !

  СТЕФАНЪ Д-Р Д ЧОЛАКОВЪ – ГРАЖДАНИН И НА КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ ДОРИ И НА ЕВРОПА, НО НЕ ЗНАЯ ДАЛИ МЕ ВОДЯТ ЗА БЪЛГАРИН ?

 2. ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ МЕЧТАЕМ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ И ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ НАЕМНИЦИ НА ЦРУ

 3. НАЙ-ОПАСНИ СА НАЕМНИЦИТЕ НА САЩ И АНГЛИЯ. ТЯХ ТЪРСЕТЕ! ТЕ СА ОТ НАЙ-ПОДГОТВЕНИТЕ И ДОБРЕ ВЪОРЪЖЕНИ! ПУСКАЙТЕ КАДИРОВ, ТОЙ ИМ ИМА ЗЪБ. ПОВЕКЕ СЛЪНЦЕ ПЕК И ТЕРМИЧНИ И БАРИЧНИ БОМБИ И РАКЕТИ ЗА ТЯХ!!!

 4. Същият Игор Конашенков заяви по руската програма „Время“, че наемниците не са комбатанти? в смисъл че те няма да се третират като военопленници, а като престъпници и ще бъдат съдени като такива. Пета се – хилядите доброволци, които участваха в гражданската война в Испания 1936-38г . срещу режима на Франко престъпници ли бяха?

  • Наемниците се разменят или ликвидират. Има пленени вагнеровци в Сирия и Африка и ще има и тепърва, поради разрастването на руските военни операции по света. Франко е ликвидирал навремето интернационалистите, но всеки е прав за себе си, универсална истина няма. Победителите не ги съдят.

 5. Не изпитвам ни най-малка радост от подобни съобщения, става въпрос за отнет живот на стотици и хиляди млади и не толкова млади мъже на един братски фронт, в една сатанинска месомелачка, подготвяна дълго и старателно от геополитическите асове на планетата.Години наред те приспиват наивното население на света с термини като свобода и демокрация, човешки права и международен световен ред. У нас даже кръстиха разпродажбата и разпиляването на народните активи, трупани години с човешки труд, пот и икономии с термина ПРИВАТИЗАЦИЯ. След „агресията“ на „диктатора“ Путин над невинна и човеколюбива Украина,човечеството е на път да излезе от една много дълга заблуда, която работеше единствено в полза на световния хегемон.Той завалията все още не се е събудил от своята царска дрямка и си мисли, че може да санкционира държави, че и континенти, ако не му вървят по гайдата.И отново всичко се свежда до пари и пазари, до насищане на ненаситната човешка алчност, нови оръжия, когато десетки народи тънат в мизерия, без ток, без вода и медицинско обслужване.Ние с гайдите имаме в близкото бъдеща един избор,да гласуваме за Байдън и Джонсън, или за Путинова Русия. Както се произнесе Константинов, избори у нас ще има когато реши посолството. И не трябва да се лутаме дълго за това кое ще е аджеба това посолство.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *