Моника Валериева остана без Бентли

1

Моника ВалериеваНе е ясно дали Моника Валериева вече ползва услугите на градския транспорт, или все още има пари за таксита, но пък се разчу, че е останала без лъскавия си автомобил.  „Бентли“-то, което любовникът й и подари за Коледа се е превърнало вече само в спомен.

Бизнесменът, който си беше паднал по Моника я заразял, заради непрекъснатите й капризи и искания. Тя не се задоволявала с малко и не спирала да желае все по-скъпи подаръци. Последната й прищявка била нов и супермодерен СПА център, който тя да менажира. Любимият й обаче не бил склонен да хвърля толкова пари и й предложил нещо по-евтино като инвестиция. Тя обаче не се съгласила. Вдигнала му луд скандал и го нарекла свидливец.

На „свидльото“ обаче му писнало и я заразял. Претенциозната моделка казала, че ще продължава да се занимава с мода.  Той не само й би шута, но и си взе Бентлито, което тя много  искаше да бъде на нейно име, обаче той отказа. Сега я остави без кола – издават запознати с бурните отношения на вече бившата двойка.

Така заради алчността и капризите си Моника се раздели със скъпарската си придобивка, на чиито седалки с красиви букви беше гравирано името й.  Сега в миналото останаха и  хвалбите й за 1111 подарени рози, с любимият й я беше засипал, както и луксозната почивка в Дубай.

Но Моника е оправно момиче и няма да се остави така. Скоро друг чичко с дебел портфейл ще се появи на хоризонта, предричат приятелите й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *