Може ли Николета да си държи краката събрани? Вижте сами!

Николета разкраченаСкандалната плеймейтка Николета Лозанова явно не е в състояние да си държи краката един до друг и да не се чекне срещу обектива.

Вече й е станало втора природа, като види фотограф, или да се съблече, или да се разкрачи, коментират възмутени българи по повод най-прясното й фото.  Бившата съпруга  на Валери Божинов беше видяна в колата на скандалния плевенски бабаит и бивш любовник на Русата Златка – Камен Балбузанов- Куката. Тя не само се повози на колата, но и позира край нея и върху нея.

И не точно позира, а буквално се разчекна – поза, характерна само за определен вид жени. Лозанова си направи  провокативна фотосесия със скъпото ламборгини на плевенския бос, което всъщност е най-луксозната частна  кола у нас и струва  700 000 лева, без допълнителните екстри.

На всичкото отгоре мургавелката сама се похвали в социалната мрежа с разкрепостените пози, които е заела около колата. И ги публикува в профила си с думите: „Фамозно, грандиозно,  впечатляващо, зашеметяващо  начало на 2016 година!“

Лозанова не прави нищо случайно и нарочно е оставила да се вижда номера на колата, за да няма никакво съмнение, че тя е на Куката. Което веднага предизвика какви ли не слухове, най-безобидният от които е, че двамата са любовници. Най-вероятно тя показва на Валери, че докато той си чати с бедни студентки и им плаща за се*с, на нея й идват на крака със скъпа кола и я глезят като принцеса, гадаят едни. Други пък си припомнят, че когато  открадна Валери от Алисия, също позира навсякъде с него, сама прошепваше на папараци къде да ги спипат и  направи всичко възможно връзката й да стане  публична и то максимално бързо.

Ами той Камен ги харесва такива – разчекнати, пишат недоброжелатели. Първо Русата Златка, сега и тази. Двете по нищо не се различават, освен по цвета на кожата и косата.

Моралисти пък съветват Николета да разгледа снимките на всички телевизионни водещи и да ги сравни със своите. Разликата е, че държащите на себе си жени позират със събрани крака, така е прилично, категорични са повечето дами.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/q84lgq1WIFo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *