Моделка Оскуба Косата на Куини-Алис на модно ревю от ревност, че й предложили брак на сцената!

0

Куини булкаСтрахотен скандал се развихрил зад кулисите на Sofia Fashion Week, разказаха свидетели.

Повод за него станала бившата любов на Благо Георгиев Куини-Алис, която е настоящо гадже на сина на Ветко Арабаджиев – милионерския наследник Вълчо.

Куини  предизвика луд възторг в публиката, след като получи публично предложение за брак. Това се случи   на финала на модното ревю на новоизлюпената  дизайнерката Миглена Каканашева, известна като Меги от „Къртицата“. Наетите манекенки се представиха  като „Ангелите на Мегз“, всички бяха в младежки облекла, само  Куини дефилира с булчинска рокля и постави кулминацията на шоуто.

Не един, а цели двама младежи паднаха в краката й и театрално поискаха ръката й.
Това разбира се, беше част от ревюто, но публиката бурно аплодира идеята с падналите на колене кандидати и гордо вдигналата брадичка булка.

Куини заслужено обра овациите на модните експерти, журналистите и даже на някои дизайнери.

Това обаче изнервило друга манекенка, която се имала за звезда, но не получила никакви аплодисменти. Тя изсъскала в ухото на Куини . „Коя си ти, ма? Разкарай се! За звезда ли се имаш?”.

Куини не реагирала, но зад кулисите момичето, което преди това било във „Визаж“ и се имало за голямата работа, се нахвърлило да дърпа сложната прическа на булката и да й налита на бой. Голямото женско скубане било предотвратено от гардове на шоуто, които бързо разтървали манекенките и ги пратили да се преобличат всяка в съблекалнята си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/BBP-k6QmKPY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *