Митьо Очите Пак на Косъм от Смъртта! Спасяват го в турска клиника! Виж Тук:

Митьо карикСедмица след като бе изписан от „Софиямед“, състоянието на  Димитър Желязков-Очите се влоши сериозно през уикенда.

Той бе настанен за по 300 лева на вечер на рехабилитация в тузарския хотел „Поморие“, но процедурите не му помогнали. Напротив! Подземният бос получил няколко сериозни сърдечни кризи и сърцето му излязло от ритъм.

На място пристигнало светило от МБАЛ – Бургас и настоявало пациентът веднага да се върне в болницата за лечение, но Митьо не искал и да чуе. Въпреки че там му спасиха живота, преливайки му огромни количества кръв и плазма, гарнирани с поне пет животоспасяващи операции, той смятал, че бургаските лекари са некадърни.

След категоричния отказ на Очите да се върне в клиниката, сърдечните му кризи били овладени на място с подръчни средства, като линейката три пъти идвала до хотела.

Очите даже отказал да яде специалната храна на рехабилитаторите, защото се усъмнил, че го тровят. Накарал един от гардовете си да му купи нещо от близкия ресторант, но едва погълнал няколко хапки.

Отчаян от родната медицина, босът на наркотиците настоял да постъпи в турска клиника.

Късно снощи специална лимузина пристигна пред хотела, а в нея хлътна ВИП пациента в полулегнало положение. С него тръгнаха два джипа с охранители, видя с очите си и алармира читател на Skandalno.net. Призори кортежът минал границта и още през нощта го настанили в турската клиника, където рабатят добри специалистии, а охраната е повече от добра.

Подземният бос едва оживя след петте куршума, получени при престрелката на 8 юни в Слънчев бряг. За него бяха положени изключителни грижи, както в Бургас,  така и в „Софиямед“.

В момента обаче той е с изрязано дебело черво, с изкуствен уретер и е почти инвалид. Може да направи само няколко крачки, подкрепян от верните си телохранители, след което рухва обратно в леглото.

Последната му надежда е турската клиника, която ако не здраве, ще му даде относително спокойствие, че няма да бъде ликвидиран от мафията.

Български медици недоумяват с какво още може да му се помогне и как ще се стабилизира здравето му.

Митьо обаче вярвал повече в турското здравеопазване, отколкото в родното, което направи буквално невъзможното, за да го измъкне от лапите на смъртта.

По форумите пък непрекъснато негодуват за парите, които са източени от Касата за лечението на мафиота, който индиректно е виновен за смъртта на много безименни младежи, купували си през годините от неговите наркотици.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *