Мис България тази година няма да се излага в телевизионно шоу

Боряна гъзцЗаради фалита на ТВ7, тази година няма да има предаване от сорта на миналогодишното „Мис България“, в което един месец кандидатките се излагаха в реалити шоу.

Зрителите ще бъдат лишени от възможността да слушат псувни в ефир, да гледат как девойчетата си правят мръсни номера, как спят до обед, отказват да си измият очите от снощния грим, разкарват се по бельо, защото нямат дрехи, ругаят се като хамалки, забравят да се изкъпят, търкалят се във вана с шоколад, или носят дини. Даже и една Пенка няма да има за цвят и за смях.

Според организаторката Жени Калканджиева, това предаване уронвало имиджа на кандидатките и показвало лошите им черти, често ниската хигиена, непристойния език и не дотам благите характери.  Затова сега това ще бъде спестено на зрителите и кандидатките ще се явят чисти и непорочни като ангелчета.

Конкурсът ще се проведе пак в три кръга, като преди две години, девойките ще дефилират по ежедневни облекла, вечерни тоалети и бански. Миската ще бъде избрана не от зрителите, а от жури. Вероятността тя да си плати за титлата е голяма и винаги ще се появят съмнения и винаги ще има недоволни.

А след това избраната красавица ще отиде да ни излага на „Мис Свят“. Нищо ново под слънцето. Само зрителите няма да знаят, че натруфеното и гримирано девойче не се къпе редовно, псува и не може да роди мисъл, по-дълга от едно изречение, смятат познавачи на подобни конкурси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mf1640s6JCA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. Пак ще цъфне някой крокодил платен и купен от момченце с два пръста челценче.А иначе нямам пари за скъпи проститутки и не ме интересува конкурса!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *