Мира Баджева: Всичко, което досега ни Съобщаваха за Пандемията е ЛЪЖА! Включително и световната статистика!

2

Защо изобщо не откривам тази новина в българските медиите?

Центърът за контрол на заразните болести на САЩ (CDC) съобщи преди два дни, че прекратява използването на PCR-тестове заради тяхната ненадеждност и невъзможност да разграничат заразените с ковид от тези с грип. И задължи американските лаборатории от 1 септември т. г. да ползват само тестове, които правят разлика между двата вируса.

МИРА БАДЖЕВА

Причината здравните власти в САЩ официално да отрекат ефективността на PCR-a (нещо, за което се говори от самото начало на „пандемията“) е, че през цялата 2020 г. в Щатите са регистрирани като починали от грип едва 646 души. Докато през 2019-та (според CDC) жертвите на грипа и усложненията му в САЩ са били 62 000.

Тоест нищо, което досега се е твърдяло за заразените от Ковид, не е вярно (вече) – включително и световната статистика за болестта.

Мира Баджева

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. След като чета истините за събитията в света и у нас само ТУК НИКОГА НЕ СЪМ ВЯРВАЛА В ЛЪЖИТЕ, КОИТО СЕ ЛЕЯТ ОТ ЛЪЖЛИВИТЕ, ПОДГЪЗУВАЩИ И КУПЕНИ НАШИ МЕДИИ! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОЧНАТА И ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *