Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Министрите на отбраната на Русия и Китай: ХЕГЕМОНИЯТА НА САЩ СЕ ОТМЕНЯ! Сплотени сме и като Велика Планина спираме пътя на Варварските орди на САЩ!

Посолството на Руската Федерация в София информира за резултатите от днешната среща на министрите на отбраната на Китай и Русия Вей Фенхе и Сергей Шойгу: Със задоволство и удовлетворение отбелязваме все по-голямото и плодотворно сътрудничество между нашите две държави във всички области и конкретно във военната. Сътрудничеството между Русия и Китай е още по-важно в днешните условия на агресивна инвазия на САЩ и нашата глобална задача да противостоим на шенията на Вашингтон за световна хегемония, заяви Сергей Шойгу.

На 23 ноември т.г. Министърът на отбраната на Руската Федерация армейски генерал Сергей Шойгу и Министърът на отбраната на Китайската Народна Република генерал-полковник Вей Фенхе се срещнаха. В рамките на преговорите те приеха пътна карта за сътрудничество за периода 2022-2025 г.

Ето какво каза още Сергей Шойгу: „Признателен съм Ви за вниманието, което отделяте на развитието на военното сътрудничество между нашите две страни. В сложната геополитическа обстановка и в услонията на световна икономическа криза, военните сили на нашите две страни продължават да си сътрудничат плодотворно, а съвместните ни военни учения и други съпътстващи мероприятия добиват все по-висока практическа насоченост. Въоръжените сили на Руската федерация и КНР си взаимодействат все по-ефективно и качествено както на земя, така и по море и във въздуха, а броят на мероприятията по оперативната ни и бойната подготовка нараства“.

Вей Фенхе: „Сътрудничеството между нашите две братски държави е огромно, плодотворно е и е във всички области. То днес е по-важно отвсякога и е в най-високата си точка имайки предвид общата ни цел да противостоим на безумните опити на САЩ за световна хегемония, Китай и Русия са сплотени като една велика планина. Ние заедно сме противодействали на хегемонията на САЩ, противодействаме и сега. Днес тази наша задача е повече от историческа- тя е в защита на целия свят. Нашите две държави са против фалшивия демократичен режим на САЩ и фалшивия мултикултурализъм, както и отчаяният им опит да разделят света в нова Студена война. И в тази наша задача Китай и Русия са вече не просто съюзници, а първи приятели“. Skandalno.net

Източник: ФБ страницата на посолството на Руската федерация

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за Министрите на отбраната на Русия и Китай: ХЕГЕМОНИЯТА НА САЩ СЕ ОТМЕНЯ! Сплотени сме и като Велика Планина спираме пътя на Варварските орди на САЩ!

 1. СЛАВА НА РУСИЯ И КИТАЙСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА !

 2. Колев Отговор

  26.11.2021 в 3:45

  Щатите подготвят военен конфликт мезду Украина и Русия, за което в нашите проатлантически медии не става и дума.Те придвиват военни и оръжия и до границите на Белорусия „Over 30 U.S. Artillery Pieces, Dozens of Tanks, Thousands of NATO Troops Moved to Belarus Border“

 3. Stefan tcholakov Отговор

  26.11.2021 в 19:04

  Ще има ли ядрено унищожение на човечеството ?
  Стефан д-р д Чолаков
  Враца

 4. Анонимен Отговор

  27.11.2021 в 2:27

  БЛАГОДАРИМ ТИ ГОСПОДИ БЪДИ ДО БРАТСКА РУСИЯ И КИТАЙ ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ ЗА ДА ИМА МИР ПО СВЕТА АМИН

 5. П.Д. Отговор

  29.11.2021 в 15:33

  Господи, благослови Всемирното Бяло Братство, което сега присъства между българите и славянството. Укрепи Духа му.

  Дай вяра, упование и надежда в Тебе на тия, които следват Твоя път, да се съвземат и да Те славят през всичките векове на бъдещето.

  Стори, Господи, Боже наш, това заради Великото Си Име, с което си знаен през всичките векове горе на Небето и долу на Земята.

  Направи да се освети Името Ти пред всички ония, които спъват Твоето свято Дело, и да знаят, че Ти си само Един, в Когото няма измяна и Който си всякога силен да помагаш и да избавяш.

  Разпръсни враговете на Твоето Царство, Господи, от пред Лицето Си, и ние ще Те славим с чисто сърце, когато ни помогнеш и превъзмогнеш да прогоним лукавите духове на ада, които искат да развалят Твоето свято дело.

  Ти, Господи, сам действай сега с крепката Си ръка.

  Стори това заради Господа нашего Исуса Христа, чрез Което Име Ти си благоволил да Те призоваваме.

  Нека управляващите в този народ да познаят, че няма друг Господ и Бог освен Тебе. Ти си само Един.

  Амин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *